hala hayal kurabiliyor musunuz???

Başlatan emosh, Mart 09, 2008, 09:56:46 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emosh

kendi yazmış olduğum bu yazıyı siz değerli almancax üyeleriyle paylaşmak isterim

Yarınımızdan haberimiz yok...
Çünkü yarın ne ya da neler olacağına dair net bilgilerimiz yok...
Dünümüzünde pek net olduğu söylenemez bence
Yarınımıza dünden birşeyler götürmek
Dünü hatırlayıp bugunu yarınla beraber yaşamak
Bunların hepsini yapmakkk....
Hayaller kurmakk her gün her zaman umut beslemek sürekliii ve yılmamak
Hepsinin amacı mutlu yarınlar değil mi
O kadar çok hayalim vardı ki ileriye dönükk
O kadar çok şey istiyordum ki
Herşey hazrıdı kafamda
Ama bunlar sadece birkaç yıl önceydii.....
Artık yarınımı düşünemiyorum bu günümü yaşayamıyorum
veee benim için en önemlisi

ARTIK BEN HAYAL KURAMIYORUM!!!!

Kendime her seferinde neden diye soruyorum neden ben hayal kuramıyorum
Aslında sorumunda cevabını çok iyi biliyorum
Çünküüü ben ve benim çevrem ve aynı dünyayı paylaştığım milyonlarca insan
Hayal kurmamı engelliyorrr
        HAYAL KURAMIYORUM
ÇÜNKÜ;
Yarını  neler olacağını kestiremiyorum
Geleceğin şartlarını bilmiyorum ve bu şartlar konusunda en ufak bir fikir bile yok
Hala yarım yamalak kurmaya çalıştığım hayallerime bakıyorum bir de geçmişte kurduklarıma arasındaki dağlar kadar farkı görünce şok oluyorum her seferinde
  aslnda tek fark var sadece bir fark SU
bunların sorumlusu: TÜM İNSANLIK
artık hayallerimde çocukken doyasıya yaptığımız su savaşaları yok
artık hayallerimde akan ırmaklar büyük göller yok
artık hayallerimde içecek su bile yok...
                   Peki siz tüm bunlara rağmen HALA HAYAL KURABİLİYOR MUSUNUZ?

ben cevap vereyim kendi adıma kuramıyorumm........

ozlemin

"İnsanlığın"  ne kadar değiştiği konusunda hemfikiriz... Yazının başlarını okurken hayal kuramamamın nedeni hüzünlendirdi beni,eşimden ayrı oluşum....ve tabiki vizeee

çok güzel paylaşım yüreğine sağlık

madchen

yüreğine ve eline sağlık arkdaşım..;)

Sparta

Tüm bunlara inat hayal kurmayı dene.Yine kuramıyorsan mutlu oldugun,güldüğün ,eğlendiğin  zamanlardan sonra hayal kurmayı dene.. Ve kulağında mutlaka sevdiğin bir şarkı çalsın... :)

sevval

Cok güzel olmus öncelikle onu söyleyim duygularini paylasman ve haklisin. Artik bende kuramiyorum, kursam bile bi anlam ifade etmiyo bos ama önceden öylemiydi kurdugu hayal insani sevindirir ve daha cok mutlu ederdi benim icin tabi ama artik öyle degil. Bugun bir kez daha farkina vardim artik hayal kuramadigimin yaziyi okuduktan sonra :-[ :-[.

emosh

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 10, 2008, 07:34:18 ÖS
Tüm bunlara inat hayal kurmayı dene.Yine kuramıyorsan mutlu oldugun,güldüğün ,eğlendiğin  zamanlardan sonra hayal kurmayı dene.. Ve kulağında mutlaka sevdiğin bir şarkı çalsın... :)

;) denicem sağol
Alıntı yapılan: sevval - Mart 10, 2008, 08:11:47 ÖS
Cok güzel olmus öncelikle onu söyleyim duygularini paylasman ve haklisin. Artik bende kuramiyorum, kursam bile bi anlam ifade etmiyo bos ama önceden öylemiydi kurdugu hayal insani sevindirir ve daha cok mutlu ederdi benim icin tabi ama artik öyle degil. Bugun bir kez daha farkina vardim artik hayal kuramadigimin yaziyi okuduktan sonra :-[ :-[.
aslında bu bir kompozisyondu coğrafyacı su ile ilgili yazın demişti ve bende buna benzer bir kompozisyon yazmıştım çok beğendi hoca tekrar okuyunca benimde hoşuma gitti bende paylaşmak istedim

yorumlarınz içn tşk ederim

...mystery...

süpersin emosh yaa...coğrafya kompozisyonu falan filan hikaye sende yetenek var o önemli...gerçekten süper bişey olmuş.. ;)
ama iyiki ben hayal kurabiliyorum..hemde beni çok mutlu eden güzel ve eğlenceli hayaller size tavsiyem hayal kuramayanlar asla umutsuzluğa düşmeyin hayal kurmayı bırakmayın bence insanı en çok rahatlatan şey hayal kurmak bunun değerini bilin ve bırakmayın!!! ;)