Ailebirleşimi vizesinin sonuclanması nekadar sürer?

Başlatan frühling, Mart 14, 2008, 12:04:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sertanla

Alıntı yapılan: kardelenbartin - Mayıs 05, 2008, 05:24:45 ÖS
slm benim bir arkadaşim gidecek ama sertifika istiyorlarmiş bu konu hakkinda bir bilgisi olan yardimci olabilir acaba cok mu zor
onu almak.şimdiden tşk ederim

bulundugunuz yerdeki bi almanca kursuna yazılıp ankarada start A1 deutsch sınavına girip en az 100 üzerinden 60 alması lazım...evdede çalısabbilir ama kursa gitmesini tavsiye ederim..ben kursa gittim ve kazandım sınavda mektubu bile yazmadım öbürlerinde iyiydim...ugurlar ola

öztürk

mrb arkadsım senın adına sevındım bende vıze sonucumu bekliyorum ızmırden basvuru yaptım vıze cıktıgın da pasaportunla bırlıkte asagıdakı belgelerıde goturdunmu? cevabın ıcın sımdıden tesekurler!· Seyahat Sağlık Sigortası = Krankenversicherung = KV
· Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği = Personenstandsregister = PR
· Adli Sicil Kaydı çevirisi ile birlikte = Führungszeugnis mit Übersetzung = FZ
· Sağlık Raporu = Gesundheitszeugnis = GZ
Es werden ausschließlich Gesundheitszeugnisse der Vertrauensärzte des Generalkonsulats

limonn

öztürk o sağlık raporu için konsolosluğa gidiyorsun.onların doktorundan alıyosun ertesi günde pasaportunu alıyorsun gibi bii yazıyordu...birde izmirin vize çıkanlar sayfasında kiminden sağlık raporu kiminden resim istiyor kişiye göre değişiyor buda galiba

sertanla

ortagım snein bu yazdıklarını ilk defa duyuyorum yaw
Alıntı yapılan: öztürk - Mayıs 21, 2008, 07:35:14 ÖS
mrb arkadsım senın adına sevındım bende vıze sonucumu bekliyorum ızmırden basvuru yaptım vıze cıktıgın da pasaportunla bırlıkte asagıdakı belgelerıde goturdunmu? cevabın ıcın sımdıden tesekurler!· Seyahat Sağlık Sigortası = Krankenversicherung = KV
· Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği = Personenstandsregister = PR
· Adli Sicil Kaydı çevirisi ile birlikte = Führungszeugnis mit Übersetzung = FZ
· Sağlık Raporu = Gesundheitszeugnis = GZ
Es werden ausschließlich Gesundheitszeugnisse der Vertrauensärzte des Generalkonsulats

yildiz58

selam arkadaslar bizde vizeye 03.04.08 de basvurdu nisanlim.-e$im hala bekliyoruz almanyaya gelmis kagitlar insAllah cikar en yakin zamanda .. konsolosluk sayfasindan bakiliyormu vize islemlerine ben bakamiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
tskler...

yildiz58

selam arkadaslar bizde vizeye 03.04.08 de basvurdu nisanlim.-e$im hala bekliyoruz Almanyaya gelmis kagitlar insAllah cikar en yakin zamanda .. konsolosluk sayfasindan bakiliyormu vize islemlerine ben bakamiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
tskler...

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: yildiz58 - Mayıs 27, 2008, 02:27:14 ÖS
selam arkadaslar bizde vizeye 03.04.08 de basvurdu nisanlim.-e$im hala bekliyoruz Almanyaya gelmis kagitlar insAllah cikar en yakin zamanda .. konsolosluk sayfasindan bakiliyormu vize islemlerine ben bakamiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
tskler...

Dün sizin bu sorunuza arkadaşımız HAYIR demişdi demi dikkatle tekrar bakarsanız yıldız hanım :)

yildiz58

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: yildiz58 - Mayıs 27, 2008, 09:59:20 ÖS
vize sonuclanmasi sizce kac ay sürer?

Yıldız sen kafayı çok kötü bozmuşsun bu vize onucu ile her girmende bunu soruyosun ;D iyi evde oturuyosun sen maşşAllah konsolosluğun kapısında beklemiyosun iyiki boş durmakdan seninki sen en iyisi bir ufak seyehate çık hee bilmiyorum vizeyi kendinmi eşin içinmi bekliyosun ama bu kadarda takılmaz yaa  ;D

kadiy

ah bu eyaletler vizenin çıkması hangi şehire bağlıysa oranın polislerine bağlıymış bide kişiden kişiye değişiyomuş inşAllah iyi insanlara denk gleiriz benimde 3 haziranda randevum var vize başvurusu yapıcam hayırlısı

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: kadiy - Mayıs 27, 2008, 11:19:26 ÖS
ah bu eyaletler vizenin çıkması hangi şehire bağlıysa oranın polislerine bağlıymış bide kişiden kişiye değişiyomuş inşAllah iyi insanlara denk gleiriz benimde 3 haziranda randevum var vize başvurusu yapıcam hayırlısı

Bunu aynen dün yıldız arkdaşımıza anlattım kalabalık şehir polis lerinde kalabalıktan dolayı geç oluyo bir ayı rahat geçiyo ama azınlık olan bölgelerde 2 hafta içerisinde yanıt alırsınız dedim ama yıldız hala geliyo aynı soruyu bir daha soruyo ;D bende aynısını tekrarlayım bari yardımcı olalım arkadaşımız baya stres yapıyo.....

kadiy

evet küçük eyaletler binevi avantaj oluyo bi insan okadar üstüne düşerse o şey zor oluyo onun için kendimizi strese hiç ama hiç sokmaya hakkımız yok bekliyelim görelim yakamozlu_gece kardeşim dimi

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: kadiy - Mayıs 27, 2008, 11:26:21 ÖS
evet küçük eyaletler binevi avantaj oluyo bi insan okadar üstüne düşerse o şey zor oluyo onun için kendimizi strese hiç ama hiç sokmaya hakkımız yok bekliyelim görelim yakamozlu_gece kardeşim dimi

Allahım hayırlısı neyse onu  nasip eyle bana de çekil kenara.... :)

umutzehra

haklısın yakamozlu gece kardeşim benim gidecegim şehirde biraz büyük AUGSBURG ve eşim yabancılar polisine evrakları verelei 40 gün oldu.ama hala ses yok ve dün ara demiştim ne oldu diye:oda aradıgında daha yeni bakmaya başlamışlar ama daha tam bakmadıklarını sölemişler dur bakalım bekliyoz artık ne olacaksa olsun. sadece Allah hepimize sabır versin

dee

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Mayıs 27, 2008, 11:17:32 ÖS
Alıntı yapılan: yildiz58 - Mayıs 27, 2008, 09:59:20 ÖS
vize sonuclanmasi sizce kac ay sürer?

Yıldız sen kafayı çok kötü bozmuşsun bu vize onucu ile her girmende bunu soruyosun ;D iyi evde oturuyosun sen maşşAllah konsolosluğun kapısında beklemiyosun iyiki boş durmakdan seninki sen en iyisi bir ufak seyehate çık hee bilmiyorum vizeyi kendinmi eşin içinmi bekliyosun ama bu kadarda takılmaz yaa  ;D

Arkadas telaslıdır, heyecanlıdır, sabırsızdır ölcmek bıcmek size mi kalmıs? Hayır, bakıyorum da herbir kisinin yazdıklarına yorumlar getiriyor, elestiriyorsunuz, bence bu hic hos bir sey degil.

smc-403

dün eşimin yabacılar polisinde randevusu vardı istenen evraklarla birlikte gitti görüşmeye  sadece evlilik tarihimizi sormuşlar eşim yeni çalışmaya başladığından sözleşme götürdü 3 aylık maaş bordrosu yerine kira kontratındada soğuk kira yazıordu sadece nie öle die sormuş ne kadar gidio die sorup not almış üzerine başka birşey dememiş. eşim ne zaman  olur die soruncada  bilmiorum demiş ben not aldım Türkiyetye yollıcam onlar karar vercek demiş ama ne kadar sürer bilemem demiş sizde boşuna  konsoloslukları sıkıştırmayın zaten elimizden geleni yapıoruz demiş. kararı Türkiyedeki konsoloslukmu veriyor geriye kalan işlemler nasıl gerçekleşior bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum...

smc-403

arkadaşlar 2 haziranda müracaat ettim eşimi 9 temmuzda yabancılar polisine çağırdılar ve şimdi ups şubesine verilmiş paket almak için gittim vermediler yarın sabah adrese teslim olcak dediler yarın sabah elimde olcak inşAllah vizedir herhalde