Ailebirleşimi vizesinin sonuclanması nekadar sürer?

Başlatan frühling, Mart 14, 2008, 12:04:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vervaroz

konsoloslukta sormustum bana standart olarak 3 ay demislerdi fakat bu tarihten once veya sonrada olabiliyomus..

taifa77

ben 7 hafta bekledim vizem cıktı... evraklarınız tam ise fazla bi problem cıkmaz.. buna dikkat edin. bölgeden bölgeye degisiyor vizenin cıkması..

şems

Alıntı yapılan: taifa77 - Nisan 02, 2008, 11:34:25 ÖÖ
ben 7 hafta bekledim vizem cıktı... evraklarınız tam ise fazla bi problem cıkmaz.. buna dikkat edin. bölgeden bölgeye degisiyor vizenin cıkması..
sizin de 3 aylık sanırım vizeniz.ne zaman gideceksiniz bliyorsunuznur o 3 aylık sureçte almanyaya giriş yapmalıyız.

taifa77

Alıntı yapılan: şems - Nisan 02, 2008, 11:49:56 ÖÖ
Alıntı yapılan: taifa77 - Nisan 02, 2008, 11:34:25 ÖÖ
sizin de 3 aylık sanırım vizeniz.ne zaman gideceksiniz bliyorsunuznur o 3 aylık sureçte Almanyaya giriş yapmalıyız.

ben bu cumartesi gidiyorum Allah izin verirse vizem 3 aylık .. almanyada uzatacagım vizemi..

jentzsch

taifa77 sanirim sende Stuttgart civarina geliyordun dimi..? Bölgeden bölgeye degisiyor demissin.O yuzden sordum.

taifa77

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: adabarış - Mart 15, 2008, 06:39:36 ÖS
mrb arkadaşlar sonunda mutlu sona kavuştum aile birleşimi talebim kabul edildi hemde konsolosluğa başvurudan 2 hafta sonra hiç beklemiyordum bu kadar çabuk olacağını.....umarım herkesin başvurusu kabul edilir...sormak istediğiniz her hangi bir soru  olursa  yardımcı olmaya  çalışırım arkadaşlar....
merhba arkadaşım. peki almanyada yabancılar polisi eşinden hangi belgeleri istemiş?

kesmeşeker

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 03, 2008, 10:29:55 ÖS
mrb arkadaşlar sonunda mutlu sona kavuştum aile birleşimi talebim kabul edildi hemde konsolosluğa başvurudan 2 hafta sonra hiç beklemiyordum bu kadar çabuk olacağını.....umarım herkesin başvurusu kabul edilir...sormak istediğiniz her hangi bir soru  olursa  yardımcı olmaya  çalışırım arkadaşlar....
merhba arkadaşım. peki Almanyada yabancılar polisi eşinden hangi belgeleri istemiş?
maaş bodrosu ve birlikte yaşayacağınız evin belgelerini istiyorlar kira kontratı falan.. bu ikisine önem veriyorlar

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Nisan 03, 2008, 10:32:07 ÖS
merhba arkadaşım. peki Almanyada yabancılar polisi eşinden hangi belgeleri istemiş?
maaş bodrosu ve birlikte yaşayacağınız evin belgelerini istiyorlar kira kontratı falan.. bu ikisine önem veriyorlar
çok teşekkürlerrrr....

kesmeşeker

Alıntı yapılan: efekentli_09 - Nisan 04, 2008, 04:46:15 ÖS
Tam 50 gün oldu off off >:(
kağıtlarınız almanyaya gitmiş miydi? eşiniz görüşmeye gitti mi hiç?

efekentli_09

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Nisan 04, 2008, 04:51:55 ÖS
Alıntı yapılan: efekentli_09 - Nisan 04, 2008, 04:46:15 ÖS
Tam 50 gün oldu off off >:(
kağıtlarınız Almanyaya gitmiş miydi? eşiniz görüşmeye gitti mi hiç?

9 Nisana randevu vermiş Alman Beldiyesi bi 5 gün daha beklicez ya bakalım

sertanla

alman vatandası yahutta türk vatandası olanalrda zmaan farkediomu yani daha geç gelme ihtimali varmı ...

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: sertanla - Mayıs 03, 2008, 09:03:29 ÖS
alman vatandası yahutta türk vatandası olanalrda zmaan farkediomu yani daha geç gelme ihtimali varmı ...
arkadaşım alakası yok. bak benim eşim türk vatandaşı ve vizem 25 günde çıktı.
ama arkadaşımla aynı gün başvurmamıza ve üstelik eşi alman vatandaşı olmasına rağmen hala bekliyor....

sertanla

Se
Selama rkadasım hayırlı olsun bi kaç sorum olacak sana cevaplarsan sevinirm...1-eşin alman vatandasımıdı???2.hangi eyalaette kalıo...tesekkürler simdiden

sertanla

Duygu ya yanlıs okumaıdm dimi ben 2 hafta öylemi...way anasını ya şanslısın...hangi eyalete gidiosun?

kardelenbartin

slm benim bir arkadaşim gidecek ama sertifika istiyorlarmiş bu konu hakkinda bir bilgisi olan yardimci olabilir acaba cok mu zor
onu almak.şimdiden tşk ederim