ASLA ELEKTRIK PRIZINE BAGLI BIR CEP TELEFONUNU KULLANMAYIN

Başlatan jentzsch, Mart 18, 2008, 02:44:38 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Telefonu kullanan kisinin ellerinin resmi de vardi ama görüntü pek güzel olmadigi icin koymak istemedim...Bu bana maille geldi.Paylasmak istedim ama ne kadar dogru bir olay bilmem...

> Fotograflara bakin ve bu yaziyi dikkatlice okuyun umarim bunu siz yapmiyorsunuzdur! , bir telefona sarj   ettiginiz surece dokunmayin, caldiginda kabloyu cikarmadan cevap vermeyin!
> bir kac gun once birisi evde telefonunu sarj ediyordu. bu sirada bir arama geldi ve o da yanitladi, telefon hala prize bagliydi; birkac saniye sonra elektrik telefonun icine girdi ve genc adam kotu bir bicimde yere firlatildi. ailesi odaya geldiginde, onu bilincsiz, nabzi cok dusuk ve parmaklari yanmis olarak buldular. hemen acile goturuldu fakat yolda hayatini kaybetti. cep telefonlari cok kullanisli bir icat olabilir ama olume sebep olabilecegini bilmek gerekir.

ASLA ELEKTRIK PRIZINE BAGLI BIR CEP TELEFONUNU KULLANMAYIN. LUTFEN.

gütig

Iyi ki paylasmissin bunu bizlerle Jentzsch. Benim de en korktugum seylerden birisi. Birkac kez ben de böyle haberler okumustum. O haberlerde de ölümle sonuclanan olaylar vardi. Ben inandirici buluyorum acikcasi...Cep telefonu sadece sarjdayken tehlikeli degil! Konusurken telefonun isinmaya basladigini fark ediyosaniz, yine hemen kapatin. Cünkü isinma sonucu da patlayabilirmis. Benim okudugum haberler bu yöndeydi...

ozlemin

Spyxxx

pil ile alakalı bir olay die biliyorum
her telefonda olmaz
ben çünkü hep şarjda konuşuyorum....

emosh

PAYLAşIM için çok teşekkür ederim çünkü benim çok sıklıkla yaptığım birşey bu ve tüm ailemin diyebilirim yani gerçekten bilinçsizce davranıyorduk bu konuda ama artık telefonum şarjdayken dokunabileceğimi sanmıyorum

khoLpa$aLı

tesekkurler guzel bir konu,gercekten cok tehlikeli cogu insanin aliskanligi,bu konuyu gordukten sonra cogumuz vazgeceriz bu huyumuzdan.