arkadaşlar bizim formumuzdada aylık en lerimiz neden olmasın?

Başlatan şems, Nisan 03, 2008, 01:31:38 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 01, 2008, 11:46:33 ÖS
En (bu aralar foruma cok mesaj yazan üye [/b]: mystery
En cici  ;D avatar [/b]: mystery
En daim üye : (bu aralar ) gece,mystery,sevgi,kirsehir,dielosch
En Tokio Hotel seven üyelerimiz :dielosch ve kuzeniymidi arkadasimiydi  :) o kendini bilir mysteryimydi yoksa ? :-\ :)

;D

dielosch

teşekkürler esma teyze mi diyim abla mı diyim :D sen karar verirsin sonra  utanan:)  :D şaşırdım ismimi görünce :D yalnız kendini hep kötü yerlere koymuşsun ne geçimsizi :D bence en anlayışlı üye sensin :D yani herkes öylede neyse :D

...mystery...

hakaretmi ettin iltifatmı belli değil ben anlayamadım... :)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 02, 2008, 09:48:46 ÖS
hakaretmi ettin iltifatmı belli değil ben anlayamadım... :)

çok mu kapalı bir cümle olmuş :D açıklıyım o zaman şahsen en anlayışlı üye bence esma 41 :D bilmiyorum siteye yeni gelenleri hemen siteye alıştırıyor yani nasıl diyim çok sevecen :D anlaşıldı bu sefer umarım :haha:

...mystery...

ne farkettim biliyomusun??

ben anlayışlıyı yaşlı okumuşum ondan hakaretten bahsettim ;D yoksa cümlenin kapalılığıyla bir alası yok yaril:)

dielosch

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 02, 2008, 09:55:23 ÖS
çok mu kapalı bir cümle olmuş :D açıklıyım o zaman şahsen en anlayışlı üye bence esma 41 :D bilmiyorum siteye yeni gelenleri hemen siteye alıştırıyor yani nasıl diyim çok sevecen :D anlaşıldı bu sefer umarım :haha:

Tesekkür ederim dielosch . ;)

Bana abla yada sadece esma diyebilirsin.  :)

...mystery...

o zaman bende abla diyim böyle sizli bizli çok ciddi oluyo yani bende diyebilirmiyim?? utanan:) yaa gerçekten ben bugün herşeye çok burnumu sokuyorum ufff ama kendimi tutamıyorum :(

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 04, 2008, 01:20:47 ÖÖ
o zaman bende abla diyim böyle sizli bizli çok ciddi oluyo yani bende diyebilirmiyim?? utanan:) yaa gerçekten ben bugün herşeye çok burnumu sokuyorum ufff ama kendimi tutamıyorum :(

Lütfen bana sadece esma de mystery.Yada esma 41 .  :)

Ben üstte abla yazildigi icin öyle yazmistim...  esma de yeter.  :)

...mystery...

jentzsch

esma 41

Sazan 1 kim?  ;D

Forumun ennn abi üyesi : Jentzsch

Forumun en abla üyesi :esma 41

Forumun en sazan üyesi
:  ??  ;D

jentzsch

mystry .Söyledigine göre herseye burnunu sokmus bugün.Ondan..  :)

...mystery...

ama geçti...bugün öyle bir hevesim yok :) kim ne yaparsa yapsın bugün kendi işime bakıcam(bi sürü ödevim var oturup ineklicem ;D ) ilk defada sazan oldum :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: jentzsch - Ekim 04, 2008, 01:37:37 ÖÖ
Banada abi diyebilirsin..  hiihi:)  sazan 2  ;D

:haha: o zaman ben esma 41 e abla Jentzsch'e ise abi diyorum tamam sorun çözüldü...  yuppi:) Hmm aslında ilk Esma yazmıştım ama sonra garip geldi ne dersiniz diye değiştirdim.Abla mı desem teyze mi diye :D Neyse teşekkürler bu arada cevap yazdığınız için :D

...mystery...

ben söyledim sana bizden büyük diyee sen hep beni unut zaten 2 saattir cevapta vermiyosun zaten :(

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 04, 2008, 04:22:11 ÖS
ben söyledim sana bizden büyük diyee sen hep beni unut zaten 2 saattir cevapta vermiyosun zaten :(
ben de sana cevabını vermiştim canım :D hatırlarsan ama yine de sormak gerek diye düşündüm nese çok uzadı :haha: