Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

bugün her zamankinden daha farklı ;)

dielosch

...mystery...

normal çünkü yan yana değiliz.... ;)

dielosch

...mystery...

ben konuşuyorum.... :) sadece

itiraf edeyim bari son konuşmamızda söylediklerine kırgınım

o kadar... :)

dielosch

...mystery...

bu konu uzar ben kaçtım... :) kırdıysam ben kendi adıma YİNE özür dilerim(bunu hiç kimseye yapmazdım ama senden nerdeyse 50 kez özür diledim kırsamda kırmasamda hala devam ediyorum bıkmadan usanmadan)

dielosch

...mystery...

mesajı değiştirdim umarım bakarsın

dielosch

özür dileyince birşey olmuyor..diye bir söze başlamıcam yeri de değil zatenn.. evet konuyu uzatmamak lazım aslında herkes herşeyin farkında :-\

...mystery...

evet bende çocuk değilim.... farkındayım yani HERŞEYİN ;)

dielosch

...mystery...

gece

Böyle candan dostlarin Arkadaslarin birbirini ignelercesine laf söylemmeleri, beni cok üzüyo , itiraf edeyim  ki, ben bunlari okuyunca acgip üzüldüm
üc günlük dünyada degermi ki ya  :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 16, 2009, 11:52:35 ÖS
Böyle candan dostlarin Arkadaslarin birbirini ignelercesine laf söylem,meleri beni cok üzüyo , itiraf edeyim  ki ben bunlari okuyunca acgip üzüldüm
üc günlük dünyada degermi ki ya  :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:
değmez ama.... :-\ boşver gece abla sen takma kafanı her zamanki gibi herkes tarafından ben suçlu görünürüm olur biter ben alıştım artık ;) senin üzülmene değmez... :-*

...mystery...

itiraf ediyorum bu dünyada kimsenin beni sevdiğini düşünmüyorum zaten sevilecek biri olduğumuda düşünmüyorum... :'( :'( çünkü herkese göre bu dünyadaki en kötü insan benim... :'(

ATAAN

Aaaaa  Olurmu Asistanima Bak Sen, Biz Seni Seviyoruz Mystery, Böyle Söyleme Ama, Bizlerin Hakkini Yemis Oluyorsun