Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

teşekkür ederim iyiki siz varsınız yoksa ben napardım.... :'( :'( :'(

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 17, 2009, 12:25:23 ÖÖ
itiraf ediyorum bu dünyada kimsenin beni sevdiğini düşünmüyorum zaten sevilecek biri olduğumuda düşünmüyorum... :'( :'( çünkü herkese göre bu dünyadaki en kötü insan benim... :'(
:zopa: :zopa: :zopa: :zopa:

ben nerdeyim giem ben seni cok seviyom

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 17, 2009, 12:32:33 ÖÖ
:zopa: :zopa: :zopa: :zopa:

ben nerdeyim giem ben seni cok seviyom
teşekkür ederim sevgicim bende sizi çooook seviyorum.... :-* :-* :-*

ATAAN

Eminim ki Elinden Gelenin En Iyisini Yapardin, Burda Hepimiz Birbirimize Tutunmusuz Bir Aile Olmusuz, Umutsuzluk Yok, Sevgisizlik Yok, Olmayanlarada Biz Verecegiz, Hatirlatacagiz, Birbirlerimizi Sevmesek Burda Neden Kendimizi Paralayalim Yardim Edecegiz Diye Birbirimize Degil mi Sayin Asistanim, Eminim ki Hayatindaki Tüm Insanlar Seni Seviyordur, Cünkü Biz Cok Seviyoruz Seni  okey:)

...mystery...

biliyorum seviyolar ama ne biliyim arada oluyo bana böyle siz takılmayın yaaa ben boşuna dengesizim bi dediğim bi dediğimi bi yaptığım bi yaptığımı bi ruh halimde diğerini tutmazki benim bakın 2 saatte 50 kere üzüldüm 50 kere mutlu oldum çok değişirim ben.... :-\ neden bilmem.... ;D

bide bende siziiiiii çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk  seviyorum anlatamayacağım kadar çok iyiki hepinizi tanıyorum iyiki varsınız..... :-* :-* :-*

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 17, 2009, 12:25:23 ÖÖ
itiraf ediyorum bu dünyada kimsenin beni sevdiğini düşünmüyorum zaten sevilecek biri olduğumuda düşünmüyorum... :'( :'( çünkü herkese göre bu dünyadaki en kötü insan benim... :'(

Yaa ne oluyoo bugün ya galiba Almancax sakinlerine nazar degdi .
Gizem küstüm sana ya ne kadar cok seviyoruz seni canim bilmen lazim  :embarassed: :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 17, 2009, 12:38:30 ÖÖ
Gizem küstüm sana ya ne kadar cok seviyoruz seni canim bilmen lazim  :embarassed: :-*
gece abla küsme yaa bide sen yapma.... :'( :'(

tamam geri aldım lafımı bi an içimden öyle yazmak geldi bende hepinizi çok seviyorum.... :-* :-*

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Ocak 17, 2009, 12:38:30 ÖÖ
evt yaaaa :cryla: :cryla: :cryla:

ATAAN

Tamamdir Sayin Gece, Sayin Asistanim Mysterynin Klavyesi Takili Kalmis, Arabesk Bölümünden Sonra  :haha:

...mystery...

yaaa üzülmeyin tamam.... :'( :'( lütfen... :'( ben yarına düzelirim... :-\ kesin yani ben kendimi bilirim 14 yıldır ben benimle yaşıyorum yani.... ;D (başladım yine saçmalamaya :haha: )

gece

Muharrem bey gelse iyi olur ya Itiraf ediyorum mesaj sayisini yükselmesini taleb edicem ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 12:41:51 ÖÖ
Tamamdir Sayin Gece, Sayin Asistanim Mysterynin Klavyesi Takili Kalmis, Arabesk Bölümünden Sonra  :haha:
:haha: :haha: galiba öyle oldu.... ;D ;D

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Ocak 17, 2009, 12:42:29 ÖÖ
Muharrem bey gelse iyi olur ya Itiraf ediyorum mesaj sayisini yükselmesini taleb edicem ;D
Sosyal Mesaj Anlasilmistir, Ingilizce Olanindan  :haha:
Nasil Iyi Kivirdik Ama Sayin Asistanim  :haha:

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 12:45:48 ÖÖ
Sosyal Mesaj Anlasilmistir, Ingilizce Olanindan  :haha:
Nasil Iyi Kivirdik Ama Sayin Asistanim  :haha:

;D ;D ;D ;D ;D ;D

ATAAN

Dis Macununuzun Markasi Ne Sayin Gece?  :haha:

gece

Niyekine ? Cok beyaz demi dislerim ;D ;D
Kiskandiniz sizde benim macunumu kullancaniz hmmm  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: