Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: RIBERY - Şubat 07, 2009, 01:07:38 ÖÖALLAH HIÇ KIMSEYE PİşMANLIK VERMESIN BIZLEREDE senı hep üzgun ve kederlı göruyorum ismın gıbı degılsın
degilm ya arkadasim  :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: qwerty zeze - Şubat 08, 2009, 01:12:41 ÖÖmutlu olalım o zaman sevgi arkadaşımızın problemi nedir teselli edelim o mutlu olsun almancax halkı da daha fazla üzülmesin hayat kısa dimi ama...
cok tessekkürederim arkadasim ama sevginin problemi bitmez biri biter digeri baslar  :cryla: :cryla:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 01:13:31 ÖÖbilmiyoruz sevginin neye üzüldüğünü(en azından ben) ama üzülmesin o... :-[ :-[
canim benim ya  :cryla:  :-*

SEVGI-40

...mystery...

qwerty zeze

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 01:19:39 ÖÖitiraf ediyorum "yat" sözüne gıcık oluyorum... :haha:
itiraf ediyorum yatmaya bayılıyorum keşke kış uykusuna bizde yatabilseydik ;D

dielosch

İtiraf ediyorummmmmmmm

Ediyoruummmmmm

Edicemmmmmmm

şimdiiiiiii

Hazır mısınızzzz?

Geliyorrrrrr

Geldiiiiiiii

Hepinizi Çooooookk Seviyorummm  :-*  yuppi:)  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: qwerty zeze - Şubat 08, 2009, 07:55:17 ÖSitiraf ediyorum yatmaya bayılıyorum keşke kış uykusuna bizde yatabilseydik ;D
hayır yatmak uyumak güzelde uykum yokken zorla yatırılmaya çalışmak kötü... :haha: yok "uyan" sözünede sinir olurum.. :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 08, 2009, 07:56:03 ÖSİtiraf ediyorummmmmmmm

Ediyoruummmmmm

Edicemmmmmmm

şimdiiiiiii

Hazır mısınızzzz?

Geliyorrrrrr

Geldiiiiiiii

Hepinizi Çooooookk Seviyorummm  :-*  yuppi:)  ;D
bizde seni cok seviyoruz canim benim

ATAAN

Bende Beni Cok Seviyorum  :haha:

...mystery...

dielosch

qwerty zeze

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 08, 2009, 07:34:39 ÖScok tessekkürederim arkadasim ama sevginin problemi bitmez biri biter digeri baslar  :cryla: :cryla:
öyle deme inşAllah bi gün hepsi biter yeterki iste
(kişisel gelişim kitaplarındaki sözlere benzedii ;D ;D)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: qwerty zeze - Şubat 08, 2009, 07:58:27 ÖSöyle deme inşAllah bi gün hepsi biter yeterki iste
(kişisel gelişim kitaplarındaki sözlere benzedii ;D ;D)
insAllah arkadasim  :'(

...mystery...