Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 11, 2008, 08:06:51 ÖS
bende itiraf ediyoeum arkadaşlarrrr . bugün çok çok kötütümm evraklarım ulaşmışta Almanyaya. artık son aşamaya geldim kaçacak bidelikte yok. eşimde evrakların hepsinii teslimm etmişş . ben birkaçgün daha bekle dedimm amaa o da hepsini tamalayıp vermişşş. ahaaa ne olacak şimdii. konsoloslukk bideee onay verirseee. şimdi Almanyaya gidip onun dırdırınıı kimmm çekecekkk artıkk hep onunlasınnnnnn olur mu yaaa ? bu bana yapılırmı derrrrrrrrrrmişimmmmmmmmmmmmmmm EVETTTTTT şİMDİİİ İTİRAF EDİYORUM DEDİKLERİMİN HEPSİİ YALANDIII ben eşimmmiiiiiiiiiiiiiiiiiii çooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk seviyorummmmmmmm. evraklarım çok şükür ulaştıı ve evraklarımm tamamalandıı. BİRAN İÇİN HEPİNİZ şAşIRDINIZ DİMİ DUYGU NE DİYO DİYEEE? hadiiii itiraf edinnnn yedinizzz dimmiiiii? arkadaşlar hepinizi çok seviyorummmmm
;D ;D Valla bende yedim.Güzel saka..  ;D

197

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 12, 2008, 12:43:06 ÖÖ
bende itiraf ediyoeum arkadaşlarrrr . bugün çok çok kötütümm evraklarım ulaşmışta Almanyaya. artık son aşamaya geldim kaçacak bidelikte yok. eşimde evrakların hepsinii teslimm etmişş . ben birkaçgün daha bekle dedimm amaa o da hepsini tamalayıp vermişşş. ahaaa ne olacak şimdii. konsoloslukk bideee onay verirseee. şimdi Almanyaya gidip onun dırdırınıı kimmm çekecekkk artıkk hep onunlasınnnnnn olur mu yaaa ? bu bana yapılırmı derrrrrrrrrrmişimmmmmmmmmmmmmmm EVETTTTTT şİMDİİİ İTİRAF EDİYORUM DEDİKLERİMİN HEPSİİ YALANDIII ben eşimmmiiiiiiiiiiiiiiiiiii çooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk seviyorummmmmmmm. evraklarım çok şükür ulaştıı ve evraklarımm tamamalandıı. BİRAN İÇİN HEPİNİZ şAşIRDINIZ DİMİ DUYGU NE DİYO DİYEEE? hadiiii itiraf edinnnn yedinizzz dimmiiiii? arkadaşlar hepinizi çok seviyorummmmm

Yemedim, ama sevkini kirmak istemem, ben de yedim diyecegim.. ;D :D ;D ;D ;D Bundan sonra ama daha iyi seylerle gel.. :D :D

esma 41

Alıntı yapılan: 197 - Nisan 12, 2008, 12:45:18 ÖÖ

Yemedim, ama sevkini kirmak istemem, ben de yedim diyecegim.. ;D :D ;D ;D ;D Bundan sonra ama daha iyi seylerle gel.. :D :D

Düzenleme : sevki ne demek onur?

sevgimi yoksa ??? ne  :D

Bu arada, bende yemedim duygu - duygu .  ;D

gütig

Esma`cim, Onur "sevk, yani (schevk)" sözcügünü kastetmis. Yani "s" degil "sch" harfi ile basliyor (Tastatur almanca oldugundan bu sekilde yazabildim.) Almancasi "die Begeisterung". Türkcesi bir seye duyulan istek, cosku, heyecan anlamlarinda.

demir

İtiraf ediyorum,
  Almancayı Hiç sevemedim.Aman kimse duymasın
  ama Mecburum.çünkü işimde bana  su,kalem kagıt gibi lazım.

a_ysche

her sınav dönemi öncesinde olduğu gibi yine bu sefer kesinlikle çalışacağım dedim ama itiraf ediyorum ki yine beceremedim..

umarım mezun olana kadar şu sınavlara zamanında çalışmayı öğreniririm..
:embarassed:  :-\

197

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 12, 2008, 02:01:21 ÖÖ
Alıntı yapılan: 197 - Nisan 12, 2008, 12:45:18 ÖÖ

Düzenleme : sevki ne demek onur?

sevgimi yoksa ??? ne  :D

Bu arada, bende yemedim duygu - duygu .  ;D

'şevk'

197

Alıntı yapılan: gütig - Nisan 12, 2008, 10:41:55 ÖÖ
Esma`cim, Onur "sevk, yani (schevk)" sözcügünü kastetmis. Yani "s" degil "sch" harfi ile basliyor (Tastatur almanca oldugundan bu sekilde yazabildim.) Almancasi "die Begeisterung". Türkcesi bir seye duyulan istek, cosku, heyecan anlamlarinda.

Evet sen benı dogru anlamissin gütig, aciklama icin tesekkür ederim. :) :)

197

Alıntı yapılan: a_ysche - Nisan 13, 2008, 12:43:20 ÖÖ
her sınav dönemi öncesinde olduğu gibi yine bu sefer kesinlikle çalışacağım dedim ama itiraf ediyorum ki yine beceremedim..

InsAllah, ama ihmal etme, sonra pisman oluyorsun..... Ama artik cok gec olmus oluyor..... :'(

Sparta

Yaw itiraf köşesine yazayım dedim...

Diğer konuda bol keseden para dağıtıyorum ama.. :)

Bende 100 euro verecek kadar para yok :) 4000 eurodan bahsediyorlar :)

esma 41

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 13, 2008, 01:46:44 ÖÖ
Yaw itiraf köşesine yazayım dedim...

Diğer konuda bol keseden para dağıtıyorum ama.. :)

Bende 100 euro verecek kadar para yok :) 4000 eurodan bahsediyorlar :)

Yaaa hemen deseydin ya ...  :embarassed:  üzüldüm simdi .
O zaman servis haric , bulasiklarida sen yikarsin.
Nasil ama , iyi fikir demi?  ;D

a_ysche

Alıntı yapılan: 197 - Nisan 13, 2008, 01:44:34 ÖÖ
Alıntı yapılan: a_ysche - Nisan 13, 2008, 12:43:20 ÖÖ

InsAllah, ama ihmal etme, sonra pisman oluyorsun..... Ama artik cok gec olmus oluyor..... :'(

umarım tecrübe konuşmuyordur 197,inşAllah pişman değilsindir ve bazı şeyler için geç değildir...

emosh

yeni bir itiraf :D ;D ne tür müzik dinlersiniz konusuna yazınca aklıma geldi hemen  yazayım dedim
rap dinlememe ve rockdan hoşlanmama rağmen dün bir rock konserine gittim ama arkadaşlarım çaldığı için :D kendimi duçlu hissediyorum :S :(

kirsehir7

itiraf edim arkadaslar bu gece rüyamda almancax sitesini gördüm.yyemin ederimki.rüyalarima bile girdi ;D

esma 41

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 13, 2008, 04:05:49 ÖS
itiraf edim arkadaslar bu gece rüyamda almancax sitesini gördüm.yyemin ederimki.rüyalarima bile girdi ;D

Nasil gördün Kirsehir?  ;D
Nasil bir yerde, üyelerden bir kacini gördünmü mesela?
En yakisiklisi,zekisi  ve güzeli kim?  ;D

Söyle meraktan catlicam simdi ...  ;D

kirsehir7

söyle gördüm.sima olarak kimseyi görmedim.sana diyorimki:esmacigim rüyada gördüklerimizi anlatacagimiz bi forum acsana diyorum.jent biseyler yaziyo ama hatirlayamiyorum.ya yalan söylemyorum gercek gördüm.daha biseyler yazdim ama hatirlayamadim.

Sparta

RÜyada jenztcshi görmek uğursuzluk demektir :)

( Affet beni ) :)