Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcukafadar

yok öenmli değil, nasılsa yeni girecek olan arkadaşlara yardımcı olur. çok şükürki ben atlattım o dönemleri.. :D

jentzsch

Sevindim senin adina..Hazir girmisken bir itirafta bulunayim.Bos gecmeyeyim.. ;D

Itiraf ediyorum..Bugün kendimi görücüye cikmis essek gibi hissediyorum..(ne demek oldugunu bilmiyorum ama öyle hissediyorum)

burcukafadar

:D :D hayırdır niye öyle hissediosun? ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 22, 2008, 11:58:57 ÖS
Sevindim senin adina..Hazir girmisken bir itirafta bulunayim.Bos gecmeyeyim.. ;D

Itiraf ediyorum..Bugün kendimi görücüye cikmis essek gibi hissediyorum..(ne demek oldugunu bilmiyorum ama öyle hissediyorum)
neden öyle hissediyorsun ;D

jentzsch

Bugün kiralik bir evi görmeye gittimde.(kiralamak icin) Görülecek olan evmiydi yoksa benmiydim anlamadim.Bi tirnak kontrolü yapmadiklari kaldi..Bir de elime icinde ahiret sorusu olan bir form verdiler.Tabi yanimda 20 kisi daha vardi evi tutmak icin bekleyen.Boyle bir ortamdan sonra kendimi boyle hissetim.. >:(

burcukafadar

ayyyy... evet o işler gerçekten sorun orda. benim eşimde tutacağı zman ev sahibi, eşin başörtü takıyormu, almanca biliyormu, çalışacakmı falan gibi benimle ilgili bir sürü soru sormuş....kolay gelsin sana arkadaşım...

jentzsch

Allah'dan kadin beni alman sandi. ;D Sadece '' polonya göcmenimisiniz? Siveniz biraz degisikte..'' dedi.Bende hayir Leipzig liyim.Sivem oranin sivesi dedim.. :D :D :D Bakalim cevap gelcek.Sagolasin.. :)

jaluji

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 23, 2008, 12:29:07 ÖÖ
Allah'dan kadin beni alman sandi. ;D Sadece '' polonya göcmenimisiniz? Siveniz biraz degisikte..'' dedi.Bende hayir Leipzig liyim.Sivem oranin sivesi dedim.. :D :D :D Bakalim cevap gelcek.Sagolasin.. :)

kardeşim leipzig neresi  iyi sallamışsın  ;D

jentzsch

Yok ya sallamadim.Aslen Leipzig liyim.(babam yani).Berlin'e yakin sanirim.Doguda yani..ama tabiki sivem alman sivesi falan degil.Bariz türk sivesi. ;D

jaluji

kirsehir7

leipzig ner oluyo.ben bilmiyorum.

Sparta

İtiraf edeceğim  O kadar çok şey var ki. İnşAllah beni tanıyan kimse yoktur forumda :)

10-12 yaşlarınmda iken evimiz 4. katta idi.. Bir torbaya su doldurup camdan aşağı bırakırdım :) ... Babama denk gelene kadar beni kimse yakalayamadı.. O gün baya dayak yemiştim :(

jaluji

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 24, 2008, 12:45:49 ÖÖ
İtiraf edeceğim  O kadar çok şey var ki. İnşAllah beni tanıyan kimse yoktur forumda :)

10-12 yaşlarınmda iken evimiz 4. katta idi.. Bir torbaya su doldurup camdan aşağı bırakırdım :) ... Babama denk gelene kadar beni kimse yakalayamadı.. O gün baya dayak yemiştim :(

itiraf ediyorum sparta seni tanıyorum sen o sun... ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 24, 2008, 12:45:49 ÖÖ

bunun aynısını bende yapıyordum (küçükken :) ) en son bir teyzenin torununun dondurmasına su gelmesiyle yakayı ele vermiştim :)

şems

aaaaaaa Esma 41 gelmiş ne guzel...:)jentzsch bizi kandırdı ayrıldığınızı söyleyerek...

esma 41

Alıntı yapılan: şems - Nisan 24, 2008, 02:19:04 ÖS
aaaaaaa Esma 41 gelmiş ne guzel...:)jentzsch bizi kandırdı ayrıldığınızı söyleyerek...

Selam sems ,

öylemi dedi Jentzsch ?
Sizi kandirmis besbelli.
Ama Forum baya bi ne bilim ..
Gütig gitmis buna cok üzüldüm dogrusu .

Hesabinin kapatilmasini istemis.
Bence hic gerek yoktu buna .
Böyle seyler arada olacak bu cok normal ( catismalar diyim ) .
Umarim geri döner .

Sen nasilsin sems ?

şems

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 24, 2008, 02:23:23 ÖS
Alıntı yapılan: şems - Nisan 24, 2008, 02:19:04 ÖS

Selam sems ,

öylemi dedi Jentzsch ?
Sizi kandirmis besbelli.
Ama Forum baya bi ne bilim ..
Gütig gitmis buna cok üzüldüm dogrusu .

Hesabinin kapatilmasini istemis.
Bence hic gerek yoktu buna .
Böyle seyler arada olacak bu cok normal ( catismalar diyim ) .
Umarim geri döner .

Sen nasilsin sems ?
ben çok ıyıyım.aslında bu aralar bende yoğunum sıteye çok fazla ben de gıremıyorum.ama gırdiğimdede sızlerı gormek ıstıyorum....
formdan ayrılanlar kayıtlarını sıldırenler falan olmuş üzüldum açıkçası....