Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: emosh - Haziran 19, 2008, 12:13:11 ÖÖ
Alıntı yapılan: esma 41 - Haziran 19, 2008, 12:07:33 ÖÖ
Alıntı yapılan: emosh - Haziran 19, 2008, 12:01:09 ÖÖ
itiraf ediyorummmmm insanlara hak etmedikleri gibi davranabiliyorum kendimden nefret ediyorum ! bu huyum beni çok çelişkide bırakıyor!!!

Emosh bir "yanlisi " düzeltebilmek icin , önce o yanlisin bilincinde olmak lazim.

Davranisinin dogru olmadigini anlamak , ilk adimi atmak demetir.

Ve sen ilk adimini attin , bu davranisinin yanlis oldugunu anladin.

Umarim zamanla bu huyunu degistirebilirsin/yokedebilirsin.

Ben sana inaniyorum ...  ;)

ama elimde olan birşey değil :S

Sevgili emosh ,

elimizde olmayan hicbirsey yoktur ( saglik, ölüm v.s haric ) .
Sen bu davranisin yanlis oldugunu kendin söyledin.
Yani senin elinde olan birsey bu .
Sen bunun yanlis olmadigini düsünseydin belki o zaman elinde olmayabilirdi.
Ama sen bunun farkindasin .. ve farkinda oldugumuz yanlislari düzeltmek bizim
elimizde.
Bak emosh senin yaslarindayken  (ve bazen  hala daha  öyle  :-\) bende
istemeyerek insanlara hak etmedikleri gibi davraniyorum . Bu sirf bizde olan bir kötü  huy degil ,
cok insanlarda olan kötü  bir huydur .Önemli olan bunu farketmemiz ve o insandan özürdiliyie bilmemiz.
Bir hatayi anlayip özür dilemek , zaten o hatayi yok etmek ,kapatmak  gibidir ( bence ) .

Itiraf ediyorum  ;D  bende cok kizgin olunca hatali da olsam , hemen özürdiliyemiyorum.  :-\
Ama eskisine nazaran  :) cok cok iyiyim. ;D
Yani bende kendimi gelistiriyorum ... yavas yavas.
Dostlarim,ailem,ablalarim  ;D sag olsun ... beni idare ediyorlar.  ;D

Ama zamani gelince sende idare etmesini bilecen ..

Bilmem anlatabildimmi ...  ;D

Ama emosh seni cok iyi anliyorum , bende senin yasadiklarinin aynisini yasamsitim cok seneler önceeee  ;D

emosh

az önce hayatımın en yanlış kararını verdim benim için yanlıştı belki ama canımdan çok sevidğim biri için doğru bir karar bu kararı vermemin sebebi ise sadece yaptığım haksızlıklar farklı bi durum ve çok kötü bence hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum :(

sğaol esma abla söylediklerin iiçin ama durumum sanıırm çok farklı noktalara uzandı :(

esma 41

Alıntı yapılan: emosh - Haziran 19, 2008, 01:27:19 ÖÖ
az önce hayatımın en yanlış kararını verdim benim için yanlıştı belki ama canımdan çok sevidğim biri için doğru bir karar bu kararı vermemin sebebi ise sadece yaptığım haksızlıklar farklı bi durum ve çok kötü bence hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum :(

sğaol esma abla söylediklerin iiçin ama durumum sanıırm çok farklı noktalara uzandı :(

Senin adina üzüldüm emosh.
Anladigim kadariyla ,baskasinin iyiligi icin fedakarlik yaptin.
Konuyu bilmedigim icin birsey diyemiyorum.
InsAllah herseyin hayirlisi .. saglik olsun emosh .. ne diyim .

emosh

Alıntı yapılan: esma 41 - Haziran 19, 2008, 01:31:55 ÖÖ
Alıntı yapılan: emosh - Haziran 19, 2008, 01:27:19 ÖÖ

Senin adina üzüldüm emosh.
Anladigim kadariyla ,baskasinin iyiligi icin fedakarlik yaptin.
Konuyu bilmedigim icin birsey diyemiyorum.
InsAllah herseyin hayirlisi .. saglik olsun emosh .. ne diyim .

bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim keşke herşey daha farklı olsaydı kardeşim dedğim kişiyle az önce konusmama kararı aldık bu kadar yakın olmamız ona zarar veriyodu ve o bnn farkında değildi onun için en iyisi buydu diye düşündüm yanılmamışımdır umarım :(

esma 41

Emosh ne oldugunu tahmin edebiliyorum.
Ama emin degilim ...
Kararinin dogru veya yanlis oldugunu zaman göstercek .

Bu zaman icinde aci cekeceksin ama baska care yok.
Bazen insanlara bu zaman gerekiyor ki , bazi seylerin farkina varabilmeleri icin.

Sana bu yolunda basarilar dilerim ..

emosh

belirsizliklerden yeni kurtulmuşken tekrar belirsizlikler içine girmek kadar kötü bi durum yok ben yaşadıklarımı tekrar yasamak o acıları tekrar çekmek istemiyorum

esma 41

Alıntı yapılan: emosh - Haziran 19, 2008, 01:44:02 ÖÖ
belirsizliklerden yeni kurtulmuşken tekrar belirsizlikler içine girmek kadar kötü bi durum yok ben yaşadıklarımı tekrar yasamak o acıları tekrar çekmek istemiyorum

ALLAH yardimcin olsun o zaman.

Aşil

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Haziran 19, 2008, 12:04:08 ÖÖ
itiraf ediyorum dün vizemi aldım ;D ;D

tebrik ederim dostum ...nihayetttt     

ve mutlu son.. adına çok sevindim.

gece

itiraf ediyorum ben  sevenlerimmin bu kadar oldugunu bilmiyordum beni utandirdilar yaaaa :-[ ama cokkkk sevindim  :D :D :D :D :D :D

demir

a_ysche

Alıntı yapılan: gece - Haziran 20, 2008, 01:31:11 ÖÖ
itiraf ediyorum ben  sevenlerimmin bu kadar oldugunu bilmiyordum beni utandirdilar yaaaa :-[ ama cokkkk sevindim  :D :D :D :D :D :D

bugün senin günün sevgili gece, inşAllah her daim tıpkı bugün olduğu gibi  gibi sevinirsin  :angel:

gece

Alıntı yapılan: a_ysche - Haziran 20, 2008, 02:04:20 ÖS

bugün senin günün sevgili gece, inşAllah her daim tıpkı bugün olduğu gibi  gibi sevinirsin  :angel:

AAMMMMIIIINNNNN  Allah Dostlariminzin  yoklugunu göstermesin insAllah... :D :D

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: gece - Haziran 20, 2008, 02:09:14 ÖS
Alıntı yapılan: a_ysche - Haziran 20, 2008, 02:04:20 ÖS

AAMMMMIIIINNNNN  Allah Dostlariminzin  yoklugunu göstermesin insAllah... :D :D

mutluluğun baki olsun ablacım..

dostlarınla sevdiklerinle muhabbetin müebbet olsun inş..

(LALEZAR)

itiraf ediyorum bazan sabırsızlndığımda herşeyi kendim yapmaya kalkıyordum,ve yine umduğum gibi olmuyordu..

şimdilerde önccceki isteklerim baki olmakla birlikte sadece kendi dertlerimle değil islami endişelerim ve gayretlerimide ekledim üzerine ,kavli duayla birlikte fiiliyat birde Allaha sığınıp ondna yardım diledinmi herşey nede güzel yoluna giriveriyor..

ve anlıyorumki insan oğlu aslında yaradanı ,sahibi olmadan bir hiç..

onun ummanında hiçliğimi fark ettim..ve anladımki her sıkıntı bir sınav yada kapı ardında doğru zamnı bekleyip ortaya çıkacak olan bir süprizmiş..

verende alalnda o sevende sevdirende o,sevdir bize sevdiklerini  yerdir bize yerdiklerini ya  Alllahhhhhhh..iyiki beni kendine kul ,habiibne ümmet ettin..iyiki bana şüretmeyi öğrettin ve iyiki akleden ve şükredenlerdenim..Elhamdüliliah..Elhamdüliliah..Elhamdüliliah..

a_ysche

çalışmamış olmama rağmen tüm derslerimden gayet iyi notlarla geçtim!!

itiraf ediyorum bundan sonra hep aynı yöntemi kullanmak istiyorum ;D  ;D

Sparta

BU yöntemi bende çok iyi biliyorum :D
Okul hayatı boyunca bu yöntemi uyguladım. Eğer ders çalışsaydım şu anda profesör olmuştum Sanırım :D

a_ysche

korkarım bende tıpkı senin gibi profesörlük yolunda kalacam sparta ;D