Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Yok Müslüm Gürses Dinleyince Dertlendikleri Konular Daha Eglenceli Gelecek, O Bakimdan Seeetmistim  :haha:

dielosch

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 13, 2009, 11:07:51 ÖÖ
Yok Müslüm Gürses Dinleyince Dertlendikleri Konular Daha Eglenceli Gelecek, O Bakimdan Seeetmistim  :haha:
neden öyle diyosunuzki adamın çok içli/güzel hatta süper bir sesi var bence.... :haha: dememi beklemiyosunuz sanırım ;D ;D

ATAAN

Bir Müslümcü Bulduk Sonunda  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

yaa yaa çok Müslümcüyümdür bir gün dinlemesem içim rahat etmez.... ;D ;D ben ibo'yu severim Maho sağolsun sevdirdi adamı bize Fransızca dersinde İbrahim Tatlıses dinliyoruz neymiş çok güzel sesi varmış... :haha: ne akıllı bi Fransızca hocamız var... yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 13, 2009, 06:18:50 ÖS
yaa yaa çok Müslümcüyümdür bir gün dinlemesem içim rahat etmez.... ;D ;D ben ibo'yu severim Maho sağolsun sevdirdi adamı bize Fransızca dersinde İbrahim Tatlıses dinliyoruz neymiş çok güzel sesi varmış... :haha: ne akıllı bi Fransızca hocamız var... yaril:)
Senin şu maho hocan gibi bir insan varmıdır merak ediyorum herhalde türünün tek örneği olabilir mi utanan:) :haha: :haha:

ATAAN

Müslüm Kösesi Yapalim Arkadaslar,  :haha: :haha: :haha:

gece

Yanina jiletde koyarsaniz ben yardimci olurum size Ataan bey bir köse kurariz  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 13, 2009, 06:20:08 ÖS
Senin şu maho hocan gibi bir insan varmıdır merak ediyorum herhalde türünün tek örneği olabilir mi utanan:) :haha: :haha:
Türünün tek örneği :haha: olurmu adam kendini Napolyon'a Hitler'e onların karizmatikliklerine(!) benzetti demekki türünün tek örneği değilmiş... :haha: hıııı bide İbrahim Tatlıses'e benzetiyo sesi hariçmiş öyle diyo.... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 13, 2009, 06:23:42 ÖS
Müslüm Kösesi Yapalim Arkadaslar,  :haha: :haha: :haha:
hemen bi konu açalaım çok ciddiyim Jilet'te koyalım resim olarak zevzeklik olsun eğleniriz.... :haha: :haha: nasıl olsa konularda kayboluyo buda kaybolur bigün.... ;D

...mystery...

ama gülmeyin ben ciddiyim... :haha:

ATAAN

Bu Fikri Bir Gelistirelim Ondan Sonra Isleme Alalim

...mystery...

mesela videolar ekleriz şarkılarını ve resimlerini ekleriz ;D (varsa) röportaj falan hayatıyla başlarız sonra bide altına yorum yaparız eğlenceli olur.... :haha: hatta şöyle bişey yapabiliriz sadece müslüm gürses değilde o tipte yani arabesk tarzında diğer şarkıcılarıda ekleriz daha renkli olur.... :haha:

bu arada konuyuda toplayalım.... ;D

itiraf ediyorum ben bu işi çok sevdim.... :haha: