Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

itiraf ediyom....acıktımmmm        :haha: :haha:

fuchs

Itiraf ediyorum 3.5 yil önce ölümden döndüm biletim yirtikti geri gönderdiler  okey:)

kirsehir7

nasilölümden döndünüz  ???

fuchs

kirsehir7

Alıntı yapılan: fuchs - Şubat 26, 2009, 12:26:06 ÖÖBir cahillik ettik intihar ettik
:o Allah korumus sizi umarim birdaha basinaza gelmez böyle bisey.

zeytin

İtiraf ediyorum Hala facebook olayını çözemedimm :haha:

fuchs

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 26, 2009, 12:27:04 ÖÖ:o Allah korumus sizi umarim birdaha basinaza gelmez böyle bisey.

tskler insAllah hic kimsenin basina gelmez

kirsehir7

eylül23

Bende itiraf ediyorum sekizinci siniftayken coook kopya cektim.Valla insanda bagimlilik yaratiyo hehehehe.Kopyayi 3 gün öncesinden basliyodum hazirlamaya anca bitiyodu.Ama simdi cok pismanim ya cünkü o zaman basmadik gaza bak simdi ne oldu motor calismiyo bi sökemedim su almancayi offoff:)
Hazir bulmusken bi itiraf daha yapayim.Köpeklerden cok korkuyorum ya.Arkadaslarla gezerken onlar köpekten korktugunu söyleyince YAA NE VAR KORKACAK YICEKMI SANKI DIYORUM AMA GEL BIDE BANA SOR yanindan gecerken soguk terler döküyorum  :haha:

zeytin

İtiraf ediyorum Serumdan çok korkuyorum :o

şinasi

İtiraf ediyorum ;ben eskiden kediden çok korkardım.Çünkü büyüklerimiz üç harflilerden bahsederken onların kedi şeklinde göründüğünü anlatırlardı. Bende kedileri hep üç harfliler olarak görürdüm ve korkardım.

...mystery...

itiraf ediyorum neden üç harfli deniliyo anlamıyorum ben direk söylüyorum... :haha: :haha:

NİLSENAM

itiraf ediyom

ben acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmm ;D

...mystery...

itiraf ediyoruuuuuuuuummmm şaşırmadım... :haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 26, 2009, 05:08:54 ÖSitiraf ediyoruuuuuuuuummmm şaşırmadım... :haha: :haha:

itiraf ediyom

gizem seni ne yapıyım bilmiyom.... ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 26, 2009, 05:11:02 ÖSitiraf ediyom

gizem seni ne yapıyım bilmiyom.... ;D
mesela ağzımı bantlayabilirsin nede olsa konuşmuyorum :haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 26, 2009, 05:14:10 ÖSmesela ağzımı bantlayabilirsin nede olsa konuşmuyorum :haha: :haha:

itiraf ediyom

neden olmasın.... :haha: