Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Noluyo burda kim kimi öldürmüş suçlu kim polis nirdeee  :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 05:10:52 ÖS--> Tüm Türk vatandasinin üzerine düsen bir görev efenim, lafi mi olur. ;D
vazgeçtim zaten öldürmekten acı çektiricem sinir edicem ;D hem boşu boşuna cinayet işlemem daha sinirli olduğum bi zaman saklıyım... ;D

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 05:17:19 ÖSvazgeçtim zaten öldürmekten acı çektiricem sinir edicem ;D hem boşu boşuna cinayet işlemem daha sinirli olduğum bi zaman saklıyım... ;D

--> Tamam o zaman sorun yok. :haha:

...mystery...

3,14

--> Itiraf ediyorum, Twilight filminin yapbozunu almistim. ::)

zeytin

İtiraf ediyorumda ne atsem acaba :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 05:52:21 ÖS--> Itiraf ediyorum, Twilight filminin yapbozunu almistim. ::)
nerdeeeeennn... :o alkis:) :haha:

zeytin

...mystery...

aa doğru... ;D dememi beklemiyosun heralde ama almanyadandır heralde... :haha:

3,14

...mystery...

...mystery...

itiraf ediyorum KİŞİLİKSİZ insanlardan nefret ediyorum... offoff:)

zeytin

Kişilikli insanlar nasıl oluyo :haha:

...mystery...

kişiliklisni bilmiyorum ama kişiliksizlerin nasıl olduğunu tanımlayabilirim bunların dışında kalanlarda işte kişilikli olanlar... offoff:)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 04, 2009, 03:55:57 ÖSKişilikli insanlar nasıl oluyo :haha:

Kendini taniyamamis, ne istedigini bilmeyen, buyüzden bencilliklikte ileri giden insan sinifina KISILIKSIZ yada karakteri oturmamis insan deniyor...
Bilmem anlatabildimmi ? EksIk olabilir... ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Mart 04, 2009, 04:09:18 ÖSKendini taniyamamis, ne istedigini bilmeyen, buyüzden bencilliklikte ileri giden insan sinifina KISILIKSIZ yada karakteri oturmamis insan deniyor...
Bilmem anlatabildimmi ? EksIk olabilir... ;D
evet aynen bu ayrıca kendi işini gören insanlara sevgi ve saygı gösteren,işi bittiği anda yüzüne bile bakmayan,sonraa ne biliyim böyle insanları anında bırakıp gidebilen tiplerede şahsen ben kişilksiz diyorumki bence bunlarda BENCİLliğe girebilir... tickoff:)