Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozlemin

;D  ;D   ;D  ;D  Sen beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün ;D

tusem

işte ilk itirafım:ilk zamanlar yücel den fena tırstım...
:-\ :-\ :-\şimdi hiç korkmuyom ohhhhh...
şimdi yücel sorar?neden acaba diye..
Ben onuuuuuu....
Site yöneticisi sandiydııım çünkü onun yüzünden hiç bi yere yazamıyordum bişeycik,soruları bile yazıp yazıp siliyordum... ;) ;) ;) ;)
OOOOhhhhhhh beeee rahatladııım... ;D ;D ;D ;D ;D ;D(biraz abarttım ama entschuldigung)

esma 41

Alıntı yapılan: yücel - Nisan 05, 2008, 03:07:35 ÖS
Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 05, 2008, 01:09:49 ÖÖ
Bende itiraf edeyim bir kac birsey .

Ben arkadasima demin telefonda isim var dedim
aslinda isim yoktu ,sadece aklim Forumdaydi
bu basligi acmak icin.
Ama telefonu kapatmadan  arkadasima
isimin ne olduguunu yani gercegi söyledim .
Arkadasin bana verdigi yaniti ise :
Hahahhahahah  , esma acik sözlülügüne hayranimmmm....

Bir Itiraf daha üstte yazmis oldugum mesajda
yine kendimi övdüm sanirim .... huyum kurusun.
Ama bilerek övmüyorum ne oluuur yanlis anlamayin . ;D
Kendimi övüyormuyum yoksa rezilmi ediyorum belli degil. :embarassed:

Itiraf ... bu Forumu gercekten cok seviyorum
Burada cok iyi arkadasliklar edindim.

Arkasi yarin .....

Itiraf edecek cok seyim var daha ...

ohohhoooo desene patlamaya hazir Bomba gibisin esma... ;D

Aynen öyleee ....  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: yücel - Nisan 05, 2008, 03:50:36 ÖS
Su bayanlar (bazilari haric) nedense azcik sakaya gelmiyor yaw...
Hemen parliyorlar... Tamam sustum  :-X

Ben kendimi "bazilari haric " kategorisine koyuyorum .... izninle ...  ;D

şems

JENTZSCH arkadaşım bugun siteye gırmeye fırsatım olmadı..bir sürü şey olmuş adaşım özlemin silinmiş siteden ortalık karışmış...üzüldüm ya....

jentzsch

Evet.Bende üzüldüm ama yapacak bir sey yok :-\ Belki yakinda ben de silinirim. :) Benim hakkimdan da geleceklermis.Öyle dedi bir arkadas  :)

şems

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 06, 2008, 12:51:23 ÖÖ
Evet.Bende üzüldüm ama yapacak bir sey yok :-\ Belki yakinda ben de silinirim. :) Benim hakkimdan da geleceklermis.Öyle dedi bir arkadas  :)
yok canım sizde..sizin hakkınızdan kim gelebilir...herkez neyin ne olduğunu çok iyi biliyor...

jentzsch

:) Sagolasin Özlem kardes.Ne diyeyim.Herseyin hayirlisi.. ;D

şems

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 06, 2008, 01:00:49 ÖÖ
:) Sagolasin Özlem kardes.Ne diyeyim.Herseyin hayirlisi.. ;D
moraliniz bozulmuş sanırım...ben sizi hep komık ve neşeli bir şekılde tanıdığım için ...:)

jentzsch

Benim mi moralim bozuuuuk ;D Emin misin?  ;D

Madem itiraf bölümündeyiz.Bir itirafta bulunmak istiyorum.Alakasiz ama olsun. ;D

Üniversite yillarimda yasadigim evin kapisini ve isiklari 10 günlük bayram tatiline giderken acik unutmustum.Tatil bitip eve geri döndügümde apartmandan yukari cikarken isigi ve acik kapiyi gördügümde kafamdan asagi kaynar sular inmisti.Cok sükür ki  ne hirsiz girmis ne bir komsu.. ;D

Yoksa bunu ''salakligin tarihcesi'' bölümüne 2. salakligim olarak mi yazsaydim..?  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 06, 2008, 01:13:35 ÖÖ
Benim mi moralim bozuuuuk ;D Emin misin?  ;D

Madem itiraf bölümündeyiz.Bir itirafta bulunmak istiyorum.Alakasiz ama olsun. ;D

Üniversite yillarimda yasadigim evin kapisini ve isiklari 10 günlük bayram tatiline giderken acik unutmustum.Tatil bitip eve geri döndügümde apartmandan yukari cikarken isigi ve acik kapiyi gördügümde kafamdan asagi kaynar sular inmisti.Cok sükür ki  ne hirsiz girmis ne bir komsu.. ;D

Yoksa bunu ''salakligin tarihcesi'' bölümüne 2. salakligim olarak mi yazsaydim..?  ;D

Ahhh jentzsch ben ne diyim sana   ;D ;D ;D.
Birsey merak ettim simdi ?
O ayin elektrik faturasini hatirliyormusun ? 
Ne dayanikli  ampüllerin varmis senin öyle ...  ;D

jentzsch

Ya ayiptir söylemesi,ben elektrigi kacak kullaniyordum.Fatura genelde 1,2 milyon geliyordu.. :embarassed:  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 06, 2008, 01:26:38 ÖÖ
Ya ayiptir söylemesi,ben elektrigi kacak kullaniyordum.Fatura genelde 1,2 milyon geliyordu.. :embarassed:  ;D

Ya ulu ortada böyle seyler yazilirmi be  ;D... tikayacaklar seni iceriye ...  :P
Biz sensiz ne yapariz  ;D ( yagi severim ama yagciliktan nefret ederim ) ...  ;D

jentzsch

Yanlis anlasilmasin.Sadece sakaydi. ;D

Lütfen kacak elektrik kullananlari TEDAS (insAllah tedas'dir.) 'a sikayet edelim.

esma 41

Evet Tedasmis (google sag olsun )  :)

KAÇAK ELEKTRİKLE MÜCADELE VATANDAşLIK GÖREVİDİR ...

Teşekkül veya şirketin haberi olmadan; Elektrik şebekesi ve abone hatları, bunların uzantısı, ana kolon ve bu hatlar üzerindeki; ölçme sistemi, sayaç, röle, ölçme devreleri, akım ve gerilim trafoları, kofre, devre kesici ve kare buatta eksik tüketim sağlayacak her türlü değişiklik yapmak, yerlerini değiştirmek,

Bu tesislere, teşekkül veya şirketin yazılı izni olmaksızın bağlantı yapmak veya yaptırmak., sözleşme imzalanmasından sonra teşekkül veya şirketçe yapılması gereken bağlantı işlemini beklemeksizin bağlantı yapmak veya yaptırmak,

Abone olduktan sonra; Mühürlü sayaç devresine müdahale ederek ölçü sisteminin ayarını bozmak veya değişiklik yapmak, köprülemeyi kaldırmak (kanca düşürmek ), diskin dönmesine engel olmak, sayacı ters bağlayıp endeks silmek, endeksin okuduğu sayaç kapağındaki (ölçüye esas) mühür ile ölçü devrelerine ait bölümlerin mühürlerini sökmek kaçak elektrik kullanımı olarak kabul edilmektedir.

Sen böylemi yaptin Jentzsch ? ...
Eger böyle yaptiysan ,kacak elektrik kullanici  olarak kabul ediyorum seni ...  ;D ;D

jentzsch

;D Bu taktikleri biliyorduk ama hic yapmadik.Hep yapcaz,yapcaz dedik ama seytana uymadik. ;D Yani ben masumum Esma 41  :D

esma 41

Peki cezani ögrenmek istermisin ? (buna cileden cikarmak taktigi derler )  ;D

KAÇAK ELEKTRİK KULLANANLARA UYGULANAN CEZALAR

Kaçak elektrik kullanan tespit edildiğinde şirketin görevli elemanlarınca kaçak elektrik tespit tutanağı düzenlenir, düzenlenen tutanağa bağlı olarak Müşteri Hizmetleri Yönetmeliğinin 15. maddesine göre kaçak tahakkuku yapılarak ilgilisine tebliğ edilir. İlk defa kaçak kullananlara kendi tarifesinin 1,5 katı uygulanır.

İkinci defa kaçak kullananlara kendi tarifesinin 2 katı uygulanır ve her iki halde de Savcılığa suç duyurusu yapılır.

Kaçak elektrik kullanımı, 26.09.2004 tarih 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu Madde 142’ de, Nitelikli Hırsızlık Suçu olarak tanımlanmış, bu suçun işlenmesi halinde iki yıldan beş yıla kadar hapis cezasına hükmolunmuştur.

Ayrıca Madde 143’de, " bu suçun gece vakti işlenmesi halinde verilecek ceza üçte birine kadar artırılır " denilmektedir.  ;D ;D ;D

Arkadaslar size bir sorum olacak .
Su kirmizi renk ile yazilan yaziya bir aciklama getirebilen birisi varmi bu Forumda ?
Yani bu sucu gece vakti yapinca neden ceza daha agir oluyor ??
Yoksa bu bir sakami `?  ;D
Forumda bir Avukat vardi ,kendisine  sormak lazim . :)