Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Itiraf ediyorum ben iki saat sonra yola cikacam.
Yolculuk Türkiye ALLAH in izniyle.

Sizden vedalasmadan gidemedim.  ;D

Iyi ve kötü günlerimiz oldu ,  tickoff:) utanan:)  onun icin hakkinizi helal edin diyorum.  ;D

Bende ediyorum ....  dance:)..

Sizleri cok özleyecem , 3 hafta sonra ihnsAllah yine aranizda olacam.

Görüsmek üzere .... ALLAH a emanet olun ...

Hosca kalin .....  ;)

Dip Not : Kirimizi Koltuga oy vermeyi unutmayin sakin .... (3 hafta boyunca oylama sürecektir ) tesekkürler .  byby:)

3,14

--> Kendine iyi bak, bizi düsünme sen! ;D ;D Iyi yolculuklar.. :)

yücel

halayy:) Hayirli Yolculuklar....  halayy:)
yuppi:) Güle Güle git, Güle Güle gel... yuppi:)

SEVGI-40

itiraf ediyorum yakinda pc ye bakmaktan kör olcam

RIBERY

3,14

--> Merak etme Sevgi insAllah bir sey olmaz, hem olsa bana olurdu... ;D ;D Pcnin basindan kalkarsam tv basina oturuyorum ihihihihih ;D

yakamozlu_gece

itiraf ediyorum çok sıkıldım ben... :(

SEVGI-40

bende pc doctorlan sakalascaktin  emme olmadi demiiiiiiiiiiiiiiiii talaya yazik nelre yaptik yav cok kötüyüz biz

yakamozlu_gece

sorma yaa talay iyi arkdaşa benziyo şaka dan anlıyo hiç kızmadı pc doktoruda hemen kaçtı zaten sevgi ilk defa hava bozuyo yağmurmu yağacak ne 3 aydır yağmıyo dedik öğlen geleyim dercesine geldi valla ;D

SEVGI-40

pc doctora yaptirmazdim aynisini onun kapi gibi arkadasi var burda heheh ;D ;D ;D ;D alkis:) alkis:)

gece

Sizide iki dakka birakmaya gelmiyo  ;D ortalimi karisti yine neler oluyor ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Ağustos 30, 2008, 06:10:33 ÖS
itiraf ediyorum çok sıkıldım ben... :(
aynen.. :( okuldan,derslerden,sınavlardan,quizlerden,biyolojiden,fransızcadan,fizikten,kimyadan,ingilizceden....... ufff çok saçmaladım yine ben neyse işte kısaca S-I-K-I-L-D-I-M... :(

ayrıca itiraf ediyorum ben tek dostumu (dilarayı-dielosch'u) çooooooooooo.....ooooooooooooooooook seviyorum :haha:

ayrıcaa almancaxı ve almancaxtakileride çooooooooooooo....ooooooook seviyorum ;D iyiki varsınız :)

esma 41

Itiraf ediyorum , itiraf edecek birseyim yok.  ;D

...mystery...

smaili

Fenerbahceli olmak aci veriyor :((

dielosch

İtiraf ediyorum Bill^i çooooooooo...oook seviyorum :D

Gizem seni de çoooooooo...ook seviyorum :D

Almancax üyeleri ve aralarından özellikle bazılarını :D çoooooooook...oook seviyorum :D

...mystery...