Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Daha önce itiraf etmistim ama tekrar ediyorum; Almanca ögrenmeyi seviyorum.

Yeni Itiraf; (;D)

-Almanca ögrenmeyi özlemisim... ::)

...mystery...

itiraf ediyorum...

okulumu çoooooooo...oooooook seviyorum... yuppi:)

gece

Itiraf ediyorum  edeyimde ya canim cekti bir itirafta ben yapayim dedimde itiraf edecek bir sey bulamadim ;D
Iyiki almancax var iyikide almancax sin  sakinleri var  ;)

...mystery...

olsun gece abla buda bir itiraf... :)

sende iyiki varsın gece abla.... utanan:)

SEVGI-40

itiraf ediyorum cok yoruldum yasamaktan

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ekim 29, 2008, 11:06:46 ÖÖitiraf ediyorum cok yoruldum yasamaktan

yorulmak tamam ama yaşamaktan yorulmak olmaz sevgi... tickoff:) ne olursa olsun yaşamak güzel gerçekten... dance:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ekim 29, 2008, 11:06:46 ÖÖitiraf ediyorum cok yoruldum yasamaktan

o zaman gereğini yap yaşama :)
benden sana olsun : böyle sözler isyan etmel gibidi Allahın verdiklerine acıya sıkıntıya veya iyiye kötüye vs. şükret herşeye :)

SEVGI-40

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ekim 30, 2008, 12:20:27 ÖÖgize mtmm kizma susutum
kızmadımki... utanan:) yanlış anlaşılır diye korkmuştum sadece senin üzülmene üzülüyorum bi sen değil hiç kimse üzülmesin istiyorum... bide yaşamaktan yorulmasınlar istiyorum biliyorum çok şey istiyorum ama olsun ben insanların üzülmesine dayanamıyorum.. :'(

dielosch

bi de sen üzülsen bizde dayanamıcaz ama ;D ne diyorum ben ya :-\ gizem sonunda kendine benzettin beni sağol yaaa :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 30, 2008, 09:50:04 ÖSbi de sen üzülsen bizde dayanamıcaz ama ;D ne diyorum ben ya :-\ gizem sonunda kendine benzettin beni sağol yaaa :haha:

ben üzülmem aslında bugün üzüldüm Atatürk'e okulla "mustafa" filmine gittikte bi bölümüne çok üzüldüm nerdeyse ağlıcaktım Atatürk için çok üzüldüm yaa...aklıma geldikçe içim sızlıyo... :-\ ağlamış konuşmalar falan çok güzel ama üzüldüm çok kötüydü.. :'(

Üzüm Üzüme baka baka kararır..

Körle yatan şaşı kalkar...

daha sayıyım mı?? :haha:

dielosch

kirsehir7

itiraf ediyorruum itiraf edecek bisey bulamiyorum.  :haha:

bu foruma bayadir bir itirafta bulunmamistim ondan yazdim.itiraf edimm ki  kop:)

dielosch

itiraf ediyorummm çok korkuyorum ( yazılılardan ötürü :-\ )

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 01, 2008, 06:08:02 ÖSitiraf ediyorummm çok korkuyorum ( yazılılardan ötürü :-\ )
;D bende korkuyorum ama sadece biyolojiden... halayy:) halayy:)

esma 41

Itiraf ediyorum su anda Bilgisayar basinda "Müsli " yiyorum.  :-\
Dökülmemesi  icinde söyleee masaya  dogru egiliyorum.  ;D