Kadınlar???

Başlatan smc-403, Nisan 11, 2008, 01:09:16 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

dogru her iki tarafta birbirimizi anmakta güclük cekiyoruz valla.ama heral zamanla birbirini taniyinca insan anliyor.

jentzsch

Yok yok.Zaman her seyin ilacidir derler ya.Bence bu birbirimizi anlama olayinda zaman bir ise yaramiyor.

smc-403

zaman hiçbişeyin ilacı deil bencede insanın içinde olmadıktan sonra zamanla türeyecek hali yok ya :D

şems

geçen hafta JOHN GRAY ın bir kitabını okudum.tam bu konuyla alakalı..kitabın ismi
Erkekler Mars tan , Kadınlar Venüs ten...
bu kıtabı okudukta sonra daha ıyı anladım kı erkekler ve kadınlar o kadar farklılar ki istekleri hissettiklerı algılama biçimleri vss...
o yuzden aslında her ıkı cınsıde anlamak mumkun değil...

emosh

ben iyi bir gözlemci olduğumu düşüyorum bu konuda ve gördüğüm kadarıyla ne babam annemi anlıyor ne annem babamı... bazen soruyorum ya bu kadar mı zor diyorum ama ikiside birbirinden bekliyor.şunu anladım zamanla birbirlerini anlamak için çaba sarfetmeleri  lazım empati yapamıyorlar... 

ve burdan şunları çıkardım bir kadın kocasının ona ilgi göstermesini onu anlamasını ve bazende onun alttan elıp empati yapmasını bekler...

burcukafadar

Alıntı yapılan: emosh - Nisan 13, 2008, 03:15:59 ÖS
ben iyi bir gözlemci olduğumu düşüyorum bu konuda ve gördüğüm kadarıyla ne babam annemi anlıyor ne annem babamı... bazen soruyorum ya bu kadar mı zor diyorum ama ikiside birbirinden bekliyor.şunu anladım zamanla birbirlerini anlamak için çaba sarfetmeleri  lazım empati yapamıyorlar... 

ve burdan şunları çıkardım bir kadın kocasının ona ilgi göstermesini onu anlamasını ve bazende onun alttan elıp empati yapmasını bekler...
bende sana katılıyorum. ve şunu anlamıyorum ki, hep erkekler kadınlardan ilgi bekler, sanki kadınların ilgiye hiç ihtiyacı yokmuş gibi. üstelik erkeklerde edindiğim şu bir gerçekki erkekler ne kadar büyüselerde, olgunlaşsalarda çocuk gibiler. her insanın elbet içinde çocukluk vardır ama erkekler bu yönlerini kadınlardan çok daha fazla ön plana çıkarıyorlar.
erkekler genelde hasta olduklarında mızmızlanıp sürekli bir ilgi içinde oluyor, ama eş hasta olduğunda ''aman çok yütüyorsun'2 diyebiliyorlar.
üstelik erkeklerde en sinir olduğum noktada kadınlardan daha zeki olduklarını düşünüyorlar.

emosh

katışıyorum bende :d babamın hasta olması ya da abimin isteyeceğim en son şey :d ;D bn olayım onlar olmasın adamı hasta edene kadar uğraşırllar :D

burcukafadar

kesinlikle öyle. hele benim eşim almanyada ailesinden ayrı yaşıyor ve kendine hiç dikkat etmiyor, sürekli hasta, bende burda onun mızmızlanmalarından resmen hasta oluyorum :)
ama erkeklere de haksızlık yapmak istemem. başka konularda onlarda çok özverili davranabiliyorlar. eşinin  ya da sevgilisinin üstüne titreyen erkeklerde tanıdım tabi çevremde.
birde şöyle bayalarda var, sevdiği için değilde, sırf jeepi olduğu için iyi bir mevkiide çalıştığı için bir erkekler birlikte olabiliyorlar. ama tabi herkesin ''hayat görüşü'' birşey diyemezsin.

emosh

ya onlar farklı bi boyut bence :D ;D

burcukafadar

smc-403

ooo maşAllah laf lafı açıor maşAllah bunları bayanların azından duymak çok hoış bişi daha neler çıkacak acaba :D

emosh

Alıntı yapılan: smc-403 - Nisan 13, 2008, 07:40:03 ÖS
ooo maşAllah laf lafı açıor maşAllah bunları bayanların azından duymak çok hoış bişi daha neler çıkacak acaba :D
aslında söylenecek çok şey var ama erkk milleti olarak şimarmaya yatkınsınız ;D tepemizin üzerine çıkarmayalım diye :D ;D

smc-403

Alıntı yapılan: emosh - Nisan 13, 2008, 10:36:31 ÖS
Alıntı yapılan: smc-403 - Nisan 13, 2008, 07:40:03 ÖS
aslında söylenecek çok şey var ama erkk milleti olarak şimarmaya yatkınsınız ;D tepemizin üzerine çıkarmayalım diye :D ;D

gelinim sana söylüyorum kızım sen anla buda güsel ne diim :D

emosh

tabi :D ;D ne bekliyodunuz ki :D hehe

smc-403

Alıntı yapılan: emosh - Nisan 13, 2008, 10:54:27 ÖS

çok hızlısın bu arada sana yetişmekte güçlük çekiyorumm :D

emosh

Alıntı yapılan: smc-403 - Nisan 13, 2008, 10:55:26 ÖS

ben mi :D hehe öleyimdir falan demek geliyo içimden ama sönücem az sonra annem bağırıyo çünkü:D

smc-403

Alıntı yapılan: emosh - Nisan 13, 2008, 10:56:36 ÖS
Alıntı yapılan: smc-403 - Nisan 13, 2008, 10:55:26 ÖS

ben mi :D hehe öleyimdir falan demek geliyo içimden ama sönücem az sonra annem bağırıyo çünkü:D

aman ha anneyi kızdırma bence hemen annenin dediğini yap bi laf vardır midyata pirinç almaya giderken evdeki bulgurdan olma hehe :D