A1 sınavına hazırlık

Başlatan smc-403, Nisan 11, 2008, 02:52:49 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smc-403

Arkadaşlar size vereceğim kitabın ismi Fit fürs Goethe-Zertifikat A1 Bu kitap goethenin kullandığı a1 deneme sınavlarını içeren bir kitap Alman kitabevinin internet sayfasına 3190018727 numaralı kodu aratırsanız karşınıza çıkar tam olarak 37 ytl ama işe yaracağını umuyorum

smc-403

Alıntı yapılan: smc-403 - Nisan 11, 2008, 02:52:49 ÖS
Arkadaşlar size vereceğim kitabın ismi Fit fürs Goethe-Zertifikat A1 Bu kitap goethenin kullandığı a1 deneme sınavlarını içeren bir kitap Alman kitabevinin internet sayfasına 3190018727 numaralı kodu aratırsanız karşınıza çıkar tam olarak 37 ytl ama işe yaracağını umuyorum

https://www.buchhaus-sternverlag.de/frameset.pag bu sitedende kitabın cismini cinsini görebilirsiniz :D

halecim

kısmet olursa ben bu ayın 28 sine sınava gircem aranızda bu tarihte gircek olan varmı?

smc-403

halecim

evet arkadaşım ankarada saat 2 de kısmet olursa...

smc-403

halecim

yavuz67

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum ban yardımcı olurmusunuz

A1Fatihi

Alıntı yapılan: yavuz67 - Mayıs 17, 2008, 10:11:33 ÖS

arkadasım hangi konuda yardım almak istiyorsun.ona göre bilgi verebilirim.ama forumda iç karartıcı yazıları okuma boş gec. saçmalaıyorlar çünkü. ben 30 saatlik kursla 74 aldım. sen yaz. yardımcı olmaya calışırım. baska arkadaslarda yazar zaten yine

smc-403

Alıntı yapılan: A1Fatihi - Haziran 08, 2008, 03:06:29 ÖS
Alıntı yapılan: yavuz67 - Mayıs 17, 2008, 10:11:33 ÖS

arkadasım hangi konuda yardım almak istiyorsun.ona göre bilgi verebilirim.ama forumda iç karartıcı yazıları okuma boş gec. saçmalaıyorlar çünkü. ben 30 saatlik kursla 74 aldım. sen yaz. yardımcı olmaya calışırım. baska arkadaslarda yazar zaten yine

kimsenin saçamaladığı falan yok herkes başından geçenleri tecrübelerini yardım amaçlı dile getiriyor burda sen 30 saatlik kursla yaptın die herkes öle yapabilir anlamına gelmez ona bakarsan bende evde çalıştım kursa falan gitmedim 81 aldım burdaki herkesin amacı birbirine yardımcı olmak  kimsenin içini karartmak deil

(LALEZAR)

arkadaşlar Fit fürs Goethe-Zertifikat A1 bu kitabı nereden temin edebilirim?

ve bu kitap yeterli gelirmi?

smc-403

Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Haziran 10, 2008, 05:31:20 ÖS
arkadaşlar Fit fürs Goethe-Zertifikat A1 bu kitabı nereden temin edebilirim?

ve bu kitap yeterli gelirmi?

istanbuldaysan alman kitab evinden alabilirsin yeterli olur o kitap

sonsuzyolcu0604

bu kitabi almanyada  kitapcilardan alabilirmiyiz..

smc-403

Alıntı yapılan: sonsuzyolcu0604 - Haziran 11, 2008, 04:14:37 ÖS
bu kitabi Almanyada  kitapcilardan alabilirmiyiz..

ewt almanyadanda temin edebilirsin

Selamet

Alıntı yapılan: sonsuzyolcu0604 - Haziran 11, 2008, 04:14:37 ÖS
bu kitabi Almanyada  kitapcilardan alabilirmiyiz..

Bu kitapi Almanya da bütün Hugendubel Kitap Yayin evinden temin edebilirsin.

Hueber Verlag

Bedish

arkadaslar ben bugün üye oldum ve bu yaz türkiyeden nisanlandim bana yardimci olurmusunuz???
ben kursa gitmek zorunlu saniyodum ama mesajlarinizi okudum ve sanirim mecburiyet yok kendinde calisabilirsin öylemi???
nerde iyi kurslar var ucuza biliyosaniz söylermisiniz??? samsun merkezde ariyoruz biz!!!

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: Bedish - Ağustos 01, 2008, 04:22:57 ÖS
arkadaslar ben bugün üye oldum ve bu yaz Türkiyeden nisanlandim bana yardimci olurmusunuz???
ben kursa gitmek zorunlu saniyodum ama mesajlarinizi okudum ve sanirim mecburiyet yok kendinde calisabilirsin öylemi???
nerde iyi kurslar var ucuza biliyosaniz söylermisiniz??? samsun merkezde ariyoruz biz!!!

samsun merkezde ise kardeş sana tavsiyem tömer site caminin yanında tömer var oraya git çok ta faydasını göreceksindir emin ol buna....