Bir Kız veya Erkeğin Hangi Hareketi Onu Hoş Kılar?

Başlatan smc-403, Nisan 11, 2008, 03:00:38 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bir K

0 (0%)
G
3 (7.3%)
A
14 (34.1%)
Komik Olmas
4 (9.8%)
S
18 (43.9%)
Zengin Olmas
2 (4.9%)

Toplam Oy Verenler: 32

smc-403

bana göre ağır başlılık başı çekiyor olsa gerek ama sıcak kanlılıkta olmazsa olmazlardan yani nese bunu hep birlikte göreces :)

smc-403

şems

erkeklerde ağır başlılıkta çok önemli tabi yerine göre ama ben sıcak kanlı olması bir ekeği hoş kılar diyorum...

khoLpa$aLı

ilk once dis goruntu derim ben.ondan sonra diger etkenler.

Sparta

Kızların Az konuşması , Erkeklerin Öz konuşması onları hoş kılar...   :angel:

nuhal2

dis görüntüsüde etkiler -s- alti noktali okunacak

197

Alıntı yapılan: nuhal2 - Nisan 12, 2008, 12:12:47 ÖÖ
dis görüntüsüde etkiler -s- alti noktali okunacak

ş mi yani? ;D ;D ;D Isteyen arkadaslar Türkce/Almanca karakterleri de sitemizin yardimiyla kullanabilirler. Ama nasil oldugunu unuttum ben. Alt + bir seylerdi ama... ;D

Sparta

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 13, 2008, 12:33:03 ÖÖ
Alıntı yapılan: 197 - Nisan 11, 2008, 10:57:29 ÖS
Sicakkanli olmasi.. :)

Bazan soğukkanlı olmasıda etkiler.

Neden soğukkanlı olması derseniz eğer :):):)

Bazı insanlar  bazı şeylere aşırı duyarlı olur. Mesela arkadaşınızla geziyorsunuz..  birden bir kaza oldu.. Ayağınız burkuldu ,kalp krizi geçirdiniz , birden yanınızdaki insan  sizden daha çok  duyarlı olur.. Bağırır çağırır.. Ama soğukkanlı olup  sizi tedavi etmeye çalışırsa.Teselli ederse , bu çekici olabilir..
   Yada bir bayan çok sıcak kanlı olursa , işte şu kıza bak ne kadar sımarık denir.. Pek çekici gelmez.
    Veya bir gemideyiz.. Gemi batmak üzere herkes bağırıp kaçışıyor. ama bir bayan soğukkanlı davranarak herkese sakin olun bu gemiye  batsa bile 30 dakikadan önce batmaz. herkes panik yapmak yerine sakince kayıklara teker teker binsin. Zaten herkese yetecek kadar can simidi var derse... NE kadar hoş birisi olarak görünür değil mi  gözümüze ?? :):):)

197

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 13, 2008, 02:21:06 ÖÖ

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 13, 2008, 12:33:03 ÖÖ
Alıntı yapılan: 197 - Nisan 11, 2008, 10:57:29 ÖS
Sicakkanli olmasi.. :)

Bazan soğukkanlı olmasıda etkiler.

Neden soğukkanlı olması derseniz eğer :):):)

Bazı insanlar  bazı şeylere aşırı duyarlı olur. Mesela arkadaşınızla geziyorsunuz..  birden bir kaza oldu.. Ayağınız burkuldu ,kalp krizi geçirdiniz , birden yanınızdaki insan  sizden daha çok  duyarlı olur.. Bağırır çağırır.. Ama soğukkanlı olup  sizi tedavi etmeye çalışırsa.Teselli ederse , bu çekici olabilir..
   Yada bir bayan çok sıcak kanlı olursa , işte şu kıza bak ne kadar sımarık denir.. Pek çekici gelmez.
    Veya bir gemideyiz.. Gemi batmak üzere herkes bağırıp kaçışıyor. ama bir bayan soğukkanlı davranarak herkese sakin olun bu gemiye  batsa bile 30 dakikadan önce batmaz. herkes panik yapmak yerine sakince kayıklara teker teker binsin. Zaten herkese yetecek kadar can simidi var derse... NE kadar hoş birisi olarak görünür değil mi  gözümüze ?? :):):)

Öyle tabii ki ama, bence o hareket onun cekiciligi degil, akilliligidir. :D ;D Yani ben o tip insanlari cekici diye isimlendirmem.. ;D ;D (Her insan farkli tabii ki.. :D)

Sparta

Görünüş kadar akıllılıkta insanları hoş gösterir... :)

197

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 13, 2008, 03:06:40 ÖÖ
Görünüş kadar akıllılıkta insanları hoş gösterir... :)

Tabii ki kim istemez ki, akilli bir sevgilisi ya da karisi olsun? ;D

Sparta

197

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 13, 2008, 03:09:37 ÖÖ
Ben istemem.. :)

Benden akıllı olmasın :) 

Niye kiskanir misin senden akilli olursa? ;D ;D

Laf lafi aciyor bölümünde devam edelim, sonra Esma-Tante kiziyor.. :'( :'(

emosh

sıcakkanlı olması bence :D dış görünüş bana göre karakteristik yapıyla birebir eşleşiyor (yani giyim tarzı vs... olarak) bunun için dış görünüş de önmli yani karakterini yansıtıyor ama öncelik sıcakkanlılık :D ;D

burcukafadar

kadın ve erkeğe göre değişiyor bence. ama ikisindede olması gereken en önemli şeylerde sıcak kanlı olması bu kadın ve erkektede olmalı. ama kadınlarda bir tutam şımarıklıkta hoş oluyor tabi... ;)