Sigara iciyor musunuz? (anket)

Başlatan jentzsch, Nisan 12, 2008, 01:11:12 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sigara iciyor musunuz?

Evet iciyorum.
Evet ama tek t
Hayir.Hic icmedim.
Hayir.Iciyordum, biraktim.

smaili

esma 41

Alıntı yapılan: lengur - Eylül 30, 2008, 06:39:55 ÖS
Eskiden günde 2 pakete kadar içiyordum.sonra bir müddet bıraktım.şimdilerde 2-3 günde 1 paket kadar içiyorum. offoff:)

Konuyla ilgili bir fıkra

"3 astronot uzaya gidecek. Bunlardan biri Alman biri İngiliz biri de bizim Temel.

Bunlar yıllarca gelmiyecekleri için en önemli ihtiyaclarını sorarlar. Alman bana sarışın, esmer, kumral hatun der. İngiliz bana bol bol içki der. Bizim Temel baaa bol bol cigara der. İstekler temin edilip uzaya fırlatılırlar.

Aradan yıllar geçer 3 astronot geri dönüyorlar. Tabi aileler merakla bekliyor. Önce Alman iniyor dalyan gibi Alman olmuş iğne iplik. Sonra İngiliz iniyor adam zil zorna sarhoş. Tabi ki sıra Temele geliyor. Temel kapıda görünür görünmez bi fırlıyor ağzında cigarayla:
- "Allahını seven baaa ateş versuuun"   ;D

:haha:

dielosch

sigara içenleri anlıyabiliyorum daha doğrusu bırakamayanları çünkü kendisini bağımlı hale getircek bir kokusu ve tadı var küçükken saçmalık işte tadına bakmıştım.Yalnız küçükken külünü yiyodum.Amma manyak bişiymişim ya :-/ :haha: nefret ediyorum ama asla içmem demiyorum demeyelim de asla demek iyi birşey değil.İnş. Allah izin verirse içmeyi düşünmüyorum zaten yaşım çok küçük büyüdüğümdede hiç karşılaşmak istemiyorum valla...

...mystery...

karşılaşıcaksın canım kur;) kim olduğu belli :)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 02, 2008, 11:16:47 ÖS
karşılaşıcaksın canım kur;) kim olduğu belli :)
inş. o da içmeyecek bu arada ben sigaradan bahsetmiştim o içiyor diye içicek değilim sen yanlış anladın :D ama şartım şart bı-ra-ka-cak... elimden geleni yaparım yeter ki bıraksın :(

...mystery...

ben hiç sigara içmedim,denemedim denemeyide sigara bağımlısı olmayıda düşünmüyorum çünkü sigaradan nefret ediyorum içenlerdende dicem ama babamda içiyo(ne yazıkki) o yüzden içenlerden nefret ediyorum diyemicem :)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 02, 2008, 11:19:55 ÖS
inş. o da içmeyecek bu arada ben sigaradan bahsetmiştim o içiyor diye içicek değilim sen yanlış anladın :D ama şartım şart bı-ra-ka-cak... elimden geleni yaparım yeter ki bıraksın :(

yok yok ben yanlış anlamadım...içmek olarak karşılaşıcaksın demedim zaten sadece içenle karşılaşıcaksın dedim :) şartın şartta bakalım bırakabilecek mi??? bilmemki bırakabilir mi?? bu 4 senede dahada çok alışır ne kadardır içiyorlar bilmiyorum ama 4 sene bence alışmak için yeterde artar babamdan biliyorum küçükken amcaları alıştırmışlar 30 yıldır içiyo bırakmak istiyo hemde çok istiyo ama bırakamıyor :(

__D3M0N__

şu sigaradan ne anlıyosanız :( k.bakmayın  ama akıllı insan kendine zararweremez!..

...mystery...

Alıntı yapılan: __D3M0N__ - Ekim 15, 2008, 12:53:53 ÖÖ
şu sigaradan ne anlıyosanız :( k.bakmayın  ama akıllı insan kendine zararweremez!..
aynen...

AKILLI İNSAN KENDİNE ZARAR VERMEZ!!