Almanya'ya Gittiğinizde İlk Ne Yapacaksınız?

Başlatan burcukafadar, Nisan 14, 2008, 02:08:27 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kesmeşeker

ben almanyaya ilk geldiğimde şöyle bir etrafıma baktım, burası çok güzel bir yer ama ben geri dönmek istiyorum dedim eşime ;D

kadiy

babyboo

esimi 1 hafta birakmadan doya doya saricam nefessiz kalicak okadar sImSIKI ve hasretle saricam :( :( :( eminim oda beni öle saricak simdiden gelecegim günü asker yolu beklermis gibi sayip beklio ben daha önce almanyaya gittim bikac defa ailemin yaninda olmama ragmen orada illede insanin dogdugu yer nolursa olsun o kartoffel tipler arasinda tr'nin sicakligini ariosunus..

ama cok mutlu oluosunus cünkü almanya viz siz esinizin yaninda oluosunus o hasreti gidermek cok baska bisey..

sevgiler saygilar..

Burhan_66_tr

almanca formun örnegi burda var ama sadece yazılar var bi yere not edip ordan aslına gecirirsiniz
almanya aile birlesimi için ikaamet basvuru formu yazarsanaız forumda var

istanbulunki anakrada gecmiyor bilginize

babyboo

ankaradan defalarca kez turist visesi aldim tecrübelerimi paylasmak isterim.. daha once yasadigim akdeniz ili ankaraya bagliydi ilk defa bu sene aile birlesiminde istanbulda bsvurucam ne gibi farkliliklar var bilemem ama ankarada bu basvuru formlarini hep i-netten doldurmustum kabul etmiolar arkadaslar illede aa bunda bu sorun var diolar siz konsoloslugun kapisinda yürürken genc adamlar cikio karsiniza sizi konsoloslugun biras ilerisindeki burolarina goturuolar ben gittigimde 20 ytl gibi bi fiatti hem basvuru formlarini kendileri hazirliolar hemde evraklari gereken sekilde düzenliolar o sekilde kabul edio konsolosluk ayrica konsolosluk bashcesine girer girmezde ups islemleri yapiosunuz.. yani istanbulda aynimi bilmiorum ama ankarada durum bu arkadaslar..

ii paylasimlar..

kesmeşeker

yanlış yere yazmışsın ama istanbulda da aynı böyle ;)

babyboo

Burhan_66_tr

basvuru formunun doldurulma sekli bu sitede var arayan bulur deyim. ( konusu burası degil)
Almanyaya gidince ilk cocugumu görecem havaalanında ilk defa gercekten görmüs olacam yasanılacak duyguyu varın siz hesap edin. Bu arada buraya uygun konuda yazmıs oldum. :)

Burhan_66_tr

https://almancax.com/forum/index.php?topic=5398.0

basvuru formu doldurulusu

amed58

Sichel

Hımmm... bnde hiç düşünmedim ama havaalnından çıkınca deli gibi sırıtır ve yolun ortasında dans etmemek için kendimi zor tutardım hiihi:) hiihi:) halayy:) halayy:) alkis:) yuppi:) dance:) en büyük hayallerimden bi gi,tsem uzun bi süre yaşamak istiyorum orda hani o kadarda hoş birşey değil orada yaşamak diyenler var ama ben yinede gidip yaşamak istiyorum ne olursa olsun bir gidebilseeemmm... :'( :'( :'( :'( :'(ahh ahh

Adse

Ben ne yapacagimi düsünmemistim ancak ilk havalimaninda Polis hemen bi odaya alip kisa bir sorgulama yapmisti. Bende iyi ki Almanca ögrenmisim biraz diye rahatlamistim. Genelde Almanca, zora girince Ingilizce cevaplamistim sorulari :)

essen44

wallaa ben geldiğimde ilk sevgilkimin yanına gittim arkadaşlar :D

satori

ya benm canım herşeyim meleğim orda..onsuz geçen geceler beni ihtiyar ediyoor dayanamıyorum kaçak gidecem bu gidişle kafama koydum olmuyor dayanamıyorumm.wala ilk ona sarılık öpmek olurdu herhalde... dance:)

SİMURG

Ağlarım ve eşimin eline sımsıkı yapışırım:(

Chete66

Göbek atarım heralde :))

Eşime sarılıp biraz duygulanırım ;)

SİMURG