Almancax Spor Kulübü

Başlatan jentzsch, Nisan 15, 2008, 12:33:47 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

khoLpa$aLı

kulübünüz hayirli olsun arkadaslar.

smc-403

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 16, 2008, 01:28:38 ÖÖ
Almancax Futbol Takimida kuruldu ve ilk oyuncumuz smc-403  ;D Futbolla ilgilenen arkadaslar.Kulübümüze bekliyoruz.. ;)

tek kişil dev kadro olmadığıma göre ne zaman takım kurulursa formayı o zmn giyim bri :D küçük emrah gibi dolaşmayalım dimi :D

jentzsch

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 16, 2008, 10:15:29 ÖÖ
ask olsun jentz bende veleybol formasi istiyorum ama hic ilgilenmediniz. :-[
Formanizin siparisini verdim.. ;)  Cok yakinda teslim ederiz. ;D

şems

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 16, 2008, 12:09:35 ÖS
ya teşekkur ederim benim içinde bir form hazırlamışsınız ama avatar olarak ekleyemıyorum nickıme..bir türlü olmuyor

jentzsch

Neden acaba? Nasil yapiyorsun ki?  ::)

kirsehir7

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 16, 2008, 12:09:35 ÖS
cok sagol ya.sabirsilikla formami bekliycem :)

jentzsch

Ya kirsehir  ;D  Seni biz bizim takima alsak ;D Basket takimina yani.. ;D Voleybol takiminin antrenörü konusunda biraz slklntlmiz var.Yani su an takim kurulamiyor..(caktirma voleybol formasi bulamadim..)  ;D Basket takimina alalim seni.. ;) Forman hazir.. :D

kirsehir7

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 16, 2008, 01:02:17 ÖS
Ya kirsehir  ;D  Seni biz bizim takima alsak ;D Basket takimina yani.. ;D Voleybol takiminin antrenörü konusunda biraz slklntlmiz var.Yani su an takim kurulamiyor..(caktirma voleybol formasi bulamadim..)  ;D Basket takimina alalim seni.. ;) Forman hazir.. :D
okey olur

jentzsch

Sok sok sok!!!  Almancax basketbol takimi yilin ilk transfer bombasini patlatti.Kirsehir'in basketboldaki gururu kirsehir7'yi bünyesine katti.Kirsehir7 formalari daha ilk günden yok satti.Iste kirsehir7'nin 40 numarali formasi..  ;D

kirsehir7

tusem

Jentzsch,arkadaşım bende basketten hiç anlamam yaa beni yedeğe alıp eğitmeniz lazım  ;D ;D ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: tusem - Nisan 16, 2008, 01:41:18 ÖS
Jentzsch,arkadaşım bende basketten hiç anlamam yaa beni yedeğe alıp eğitmeniz lazım  ;D ;D ;D
Sen hic merak etme tusem. ;D Kirsehir ve senin icin günde cift idman ayarladim. ;D Bunlar cok yogun ve agir tempoda gececek.Kalbiniz saglikli de mi?  ;D

a_ysche

jentzsch arkadaşım,senin galatasaray renklerine bu kadar hayran olduğunu bilmiyordum.. ;D
maşAllah tüm formalar sarı-kırmızı..
eminim tüm galatasaraylılar da benim gibi acayip mutlu olmuşlardır bu formaları görünce..
ellerine sağlık  ;D  ;D

jentzsch

Ben galatasaray'i düsünerek yapmamistim.Madem almancax takimi, tarafsiz bir renk seceyim dedim.Almanya'nin renkleri.Sari-siyah ve kirmizi ama haklisin galatasarayi andiriyor olabilir..Yapcak bisi yok ;D

a_ysche

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 16, 2008, 01:54:56 ÖS
Ben galatasaray'i düsünerek yapmamistim.Madem almancax takimi, tarafsiz bir renk seceyim dedim.Almanya'nin renkleri.Sari-siyah ve kirmizi ama haklisin galatasarayi andiriyor olabilir..Yapcak bisi yok ;D

hadi timur git itiraf bölüme " ben galatasarayın renklerine hayranım" yaz..
itiraf ett kurtul ;D

böyle içine ata ata yaşanmaz ki ;D  ;D

jentzsch

esma 41

Duyuru : 27.Eylül 2008 Cumartesi saat aksam iftardan sonra   :) 20.00 den sonra
antremanlarimiz  baslamak üzere, siz degerli üyelerimizi aramizda görmekten sevinc duyariz.

Eger takimimiza katilmak istiyorsaniz ilk sayfadaki formu doldurun .
Ona göre kararlar alacagiz .

Saygilarla

Antrenör (haberi bile yok  :) ) Jentzsch
Kaptan : esma 41 ....  ;D