Arkadaşlar çok şükür vizem çıktı

Başlatan duygu_0354_duygu, Nisan 21, 2008, 10:21:38 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jaluji

buldum sagol.pasta börek açamazsan ,çiğ köfteden anlarsan o da olur. :D yemiş gibi olduk sagol . nereye gidiyordun almanyada  sen? her şey gönlünce olsun unutma bizleri tamam mı yoksa kızarım haaa! :-[ :police:     :laugh: :laugh:

ahmetb

gütig

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 21, 2008, 10:21:38 ÖS
merhaba arkdaşlarrr çok şükürr vizemmm çıktııııııı :)
25.günün sonunda vizem çıktıııı ve çokkk mutluyummm. darısı inşalllahhh sizlereeee....  :o
en büyük hayalimm vizem çıktığında buraya yazıp sevincimi sizlerle payşamaktıı  ;D  ;D  ;D
ve çok şükür şuann yazıyorummm.
gerçi vizem çıkalı 3 gün oldu ama şu talihsizliğe bakarmısın
yaklaşık 3 gündür almancax a giremiyordum hep hata veriyorduu  ::)
dedim olamaz tam sevincimi almancax taki arkadaşlarla paylaşayım derken giremez oldumm.
sen dur dur aylarca hiçbir problem yaşama ama vizeni eline aldığında  almancax a giremee  :)  ;D
neyse çok şükür geçte olsa yazabildim. 18 gün sonra gidiyorum Almanyaya . inşAllah bekleyen arkadaşlarımında en kısa zamanda vizesi  çıkar ve benim gibi onlarda sevincini bizlerle payşaşırrrrr  ;)   :)

Hayirli olsun Duygu`cum. Demek 18 gün sonra bir arkadas daha katiliyor aramiza :)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: jaluji - Nisan 22, 2008, 12:52:54 ÖÖ
buldum sagol.pasta börek açamazsan ,çiğ köfteden anlarsan o da olur. :D yemiş gibi olduk sagol . nereye gidiyordun Almanyada  sen? her şey gönlünce olsun unutma bizleri tamam mı yoksa kızarım haaa! :-[ :police:     :laugh: :laugh:
yokkkk tabiki unutmamammmm. hem gitmiş olsam bile yine yazarım ben. hem sizleri nasıl unurumki sizler benim kader arkadaşımsınız. hepimizin derdii aynıı :)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: gütig - Nisan 22, 2008, 01:01:07 ÖÖ
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 21, 2008, 10:21:38 ÖS
merhaba arkdaşlarrr çok şükürr vizemmm çıktııııııı :)
25.günün sonunda vizem çıktıııı ve çokkk mutluyummm. darısı inşalllahhh sizlereeee....  :o
en büyük hayalimm vizem çıktığında buraya yazıp sevincimi sizlerle payşamaktıı  ;D  ;D  ;D
ve çok şükür şuann yazıyorummm.
gerçi vizem çıkalı 3 gün oldu ama şu talihsizliğe bakarmısın
yaklaşık 3 gündür almancax a giremiyordum hep hata veriyorduu  ::)
dedim olamaz tam sevincimi almancax taki arkadaşlarla paylaşayım derken giremez oldumm.
sen dur dur aylarca hiçbir problem yaşama ama vizeni eline aldığında  almancax a giremee  :)  ;D
neyse çok şükür geçte olsa yazabildim. 18 gün sonra gidiyorum Almanyaya . inşAllah bekleyen arkadaşlarımında en kısa zamanda vizesi  çıkar ve benim gibi onlarda sevincini bizlerle payşaşırrrrr  ;)   :)

Hayirli olsun Duygu`cum. Demek 18 gün sonra bir arkadas daha katiliyor aramiza :)
evetttttttttttttttttttttttttttt çokkkkkk şükürrrrrrrrrr . tek istedim buyduuu :)

Acıvatan

Slm duydu tebrik ederim.Çok panik yapmışdın sen inanki çok sevindim vizenin çıkmasına,benim evraklarda bugun ulaşmış polise birkaç günekadar mektup gönderecegiz size demişler bakalım senin peşinden gelecegiz bizde :laugh:hadi hayırlısı bakalım herkese Allah yardım etsin.

Ceyhunn

Senin adına sevindim duygu fazla beklemeden çıkmış vizen :) hayırlı olsun..

smc-403

hayırlı olsun ya bi aksilik çıkmamasına sevindim şimdiden yolun  açık olsun

burcukafadar

canım ya, tebrik ederim. inşAllah hayırlısı olur senin için. bende dün evraklarımı konsolosluğa teslim ettim. bekliyorum yani, darısı hepimizin başına inşAllah.
bu arada kolayda olsa almanca soru sordular, termini olanlara duyrulur:)

tusem

bende hayırlı olsun diyorum.Darısı isteyipte alamayanların başına. :D ;)

jentzsch

Tebrik ederim seni Duygu.Hayirli olsun ..

efebay

kirsehir7

hayirli olsun duygu.sevindim.simdikten yolun acik olsun.darisi diger bekleyen arkadaslarimizin basina.

jaluji

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 22, 2008, 11:44:53 ÖÖ
canım ya, tebrik ederim. inşAllah hayırlısı olur senin için. bende dün evraklarımı konsolosluğa teslim ettim. bekliyorum yani, darısı hepimizin başına inşAllah.
bu arada kolayda olsa almanca soru sordular, termini olanlara duyrulur:)

neler sordular burcu biraz ayrıntı verebilirmisin. forumda randevuya gidecekler  ters köşe olmasınlar.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: Acıvatan - Nisan 22, 2008, 02:34:37 ÖÖ
Slm duydu tebrik ederim.Çok panik yapmışdın sen inanki çok sevindim vizenin çıkmasına,benim evraklarda bugun ulaşmış polise birkaç günekadar mektup gönderecegiz size demişler bakalım senin peşinden gelecegiz bizde :laugh:hadi hayırlısı bakalım herkese Allah yardım etsin.
teşekkürrleeerrr artıkk darısı sanaaaa. inşAllah hemen gelir vizen. oraya ulaştıktan sonra fazla uzatmıyorlar. evett yaaa çok panik yapmıştım. Allah razı olsunn arkadaşımm herzaman destek oldun bana. motive etmeye çalıştın :)
gerçekten acıvatan çok sağol ya arkadaşımmm.... :)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: Ceyhunn - Nisan 22, 2008, 09:45:08 ÖÖ
Senin adına sevindim duygu fazla beklemeden çıkmış vizen :) hayırlı olsun..
ceyhun çok teşekkürler arkadaşımmm. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUNN

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: smc-403 - Nisan 22, 2008, 10:05:07 ÖÖ
hayırlı olsun ya bi aksilik çıkmamasına sevindim şimdiden yolun  açık olsun
SMC HADİ DARISI SANADA OLSUN ARKADAşIMM... inşalah sınavı hayırlısıyla verirsinde seninde böle güzel haberlerinii alırımm :)