Anilariniz

Başlatan kirsehir7, Nisan 23, 2008, 01:18:30 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

arkadaslar basinizdan gecen iyi,güzel,üzücü anilarinizi anlatabilirsiniz.

burcukafadar

benim 19 mayısta başıma birşey gelmişti, ben daha küçüktüm, abimin gösterisini ailecek izlemeye stada gitmiştik. güneş öyle bi çarpmış ki beni, gözlerimin kararmasıyla yere düşmem bir oldu, bayılmışım......
kendime geldiğimde daha gözlerimi açamamıştım, simideeeeee, simideeee diye bir sesle uyanmıştım, bizimkiler o telaşla bir simitçinin sandalyesine oturtmuşlar beni, suda bulamamışlar, babam zorla cola içirmeye çalışıyordu bana ;D ;D

burcukafadar

aaa bi tane daha geldi aklıma, ama bu gerçekten acayip, hiç kimse başına gelmesini istemez heralde ::)
lisedeyim, serviste eve geliyoruz, son iki arkadaş kalmışız, tamda deli dolu zamanımız habire gülüyoruz, ben o deli halimle gülerken servisten inmeye çalışırken ''cccaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttt'' diye bir ses gelmesin mi...... meğer eteğim servis arabasının kapısına takılmış :-[ tahmin edersiniz ki eteğim bir uçtan diğerine yırtıldı  ;D ben tabi koptum gülmekten ve tabi arkadaşımda ;D kendimi nasıl attım eve hiç hatırlamıyorum o telaşla :embarassed: ;D

tusem

Sevgili kırşehir,sen açılış yapmamışın ama,ayrıca güzel bir konu seçmişsin,tebrikler... :)

kirsehir7

evet ya unutmusum ben ani yazmayi.bende bi animi yazayim lise son sinifayim en yakin arkadasimla beden dersinde esortman yerine pantolon giymistik.müdüre yakalanmamak icinde akla karayi sectik.tam ders bitti formalarimizi giymeye giderken.müdere yakalandik.bizi odasina götürdü.bi firca bi firca cekti.bide kafalarimizi dank dank diye vurdu.ayy bizi gülme tutuyor üzülecegimiz yere gülme geliyor.zor tutuyoruz  gülmemek icin.sonra gidip savunma yazin dedi.bizde kactik yazmadik.Allahtan sonradan unuttular galiba savunmayi yazdirmadilar.biz korkuyla bekledik neyseki atlattik.

Sparta

Dİğer bölümde Forumdaki sevgili arkadaşlarımızdan birisi bulanık görmek ile ilgili birşey söyledi. Bende buraya bir anımı yazayım..

Ben önceki çalıştığım şirketimde çalışırken , gece 04:00 gibiydi sanırım. Dİğer bölüme gideyim dedim ne yapıyorlar diye.. Ama şok oldum. Bİr kişi sandalyede başını yukarı kaldırmış diğer bir kişi gözüne birşey yapıyor.. MErakla yaklaştım .. Önce gözüne birşey kaçmış sandım çıkartıyorlar filan.. yaklaşınca ne göreyim.. Limon damlatıyor. Ne yapıyorsunuz diyince Adam bulanık görüyormuş. 2 ayda 1 defa filan limon damlatınca net görmeye başlıyormuş...
  Aslında ilginç ama ne bileyim.. :)  Bulanık görmek konusu açılınca  aklıma bu geldi birden :)

kirsehir7

bi animi daha anlatim.2004 yili nisan aylarindayiz.ankarada vize basvurusu yapmak icin konsolosluga gittim.ozmanlar böyle randevü yok.önce giden sirayi alirdi.bizde birgün önceden gittik siraya yazildik.konsoloslugun önünde sabahlayacagiz.havada cok soguk.aksam bankin üstünde oturdum buz gibi havada tabi ne bataniye var ne bise akil edememisiz öyle biseyler getirmeyi.bi yandan tir tir titriyorum.biyandan uykusuzluk.neyse saatler sonra sabah oldu.saatlerce bekleyisten sonra girdim konsoloslugun icine.tabi ordada saatlerce bekle.kahvaltida yapmamistim.okadar seyden sonrada aclik.iyicene sinir oldum.basladim aglamaya zor tutuyorum.herkes bana bakiyor soruyor ne oldu.teselli etmeye basliyolar.ay cok zor bi andi.daha 2.5 sene ne cektim ya bu vize yüzünden.

burcukafadar

lisedeyken hastanede staj yapıyordum. idari işlerdeydim ama tabi beyaz önlük giydiğimiz için kimi doktor asistanı kimide hemşire sanıyordu bizi. birgün, koridorda yürürken bir çığlık sesi duydum, meğer hamile bir bayanın sancıları tutmuş, doğum zamanı gelmiş, beni görenlerde ''aman doktor kızım kurtar şu kızcaazı'' diye benim kolumu çekiştirmeye başlamazmı '' yok ben doktor değilim nasıl doğurtayım'' demeye başladım yok beni bırakmıyorlar, nasıl kaçıcamı şaşırdım. neyseki hemen acilden sedye aldık getirdikde çiçeği burnunda anneyi işin ehli olanların eline teslim ettik :)