Ana Menü

merhaba

Başlatan akdeniz_89, Nisan 25, 2008, 04:56:51 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akdeniz_89

arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ancak site hakkında pek fazla bilgim yok .. ancak ben bu siteden faydalanmak istiyorum bana yardımcı olabilirimisiniz .. ??? sitenin işlevleri hakkında ve nelerden nasıl faydalanacağım hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim ...

burcukafadar

arkadaşım öncelikle hoşgeldin
almanca öğrenmek, aradada muhabbet etmek, bilgilenmek, gülmek istiyorsan doğru adrestesin.
burda sana yardımcı olabilecek birsürü formda açılmış konu  ve yardımcı olabilecek bilgili arkadaşlarımız var. bende tabi elimden geldiğince sana yardım etmek isterim. formları dolaş istersen. konu başlıklarından anlıycaksın zaten.konu konu ayrılmış durumda hepsi.hadi kolay gelsin..

zaferustun

ho
Alıntı yapılan: akdeniz_89 - Nisan 25, 2008, 04:56:51 ÖS
arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ancak site hakkında pek fazla bilgim yok .. ancak ben bu siteden faydalanmak istiyorum bana yardımcı olabilirimisiniz .. ??? sitenin işlevleri hakkında ve nelerden nasıl faydalanacağım hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim ...
hoş geldin arkadasım. burcuya katılıyorum. tam adresine geldin almanca öğrenmek için. pratik bir çok bilgiyi sayfa içerisinde bulabilirsin. tekrar hoş geldin.

akdeniz_89

öncelikle çok sağolun arkadaşlar ... hoşbuldum ayrıca ... tamam sizin dediğiniz gibi oraları gezdim ancak zannediyorum arkadaş bulma da problem çekeceğim yani burası nasıl bi site arkadaşlık bakımından onu da söyleyebilirmisiniz ? yani bi facebook gibi bi yermi burası ? veya msn gibi de kuıllanılabilyomu öğrenim dışında ? çünkü üyelerin profilleri falan oluyo sanırım.bana da ''profil görüntülemeye yetkiniz yok'' diyo :) onlar neden oluyo acaba ? arkadaşım da var bi kaç tane bu sitede ama dediğim gibi göremiyorum onları :(

zaferustun

Alıntı yapılan: akdeniz_89 - Nisan 25, 2008, 09:48:59 ÖS
öncelikle çok sağolun arkadaşlar ... hoşbuldum ayrıca ... tamam sizin dediğiniz gibi oraları gezdim ancak zannediyorum arkadaş bulma da problem çekeceğim yani burası nasıl bi site arkadaşlık bakımından onu da söyleyebilirmisiniz ? yani bi facebook gibi bi yermi burası ? veya msn gibi de kuıllanılabilyomu öğrenim dışında ? çünkü üyelerin profilleri falan oluyo sanırım.bana da ''profil görüntülemeye yetkiniz yok'' diyo :) onlar neden oluyo acaba ? arkadaşım da var bi kaç tane bu sitede ama dediğim gibi göremiyorum onları :(

arkadaşım öyle bi problem çekmezsin emin ol. bizde burada kimseyi tanımıyorduk ama bi klüp kuracak kadar tanış olduk artık. ve emin ol profile bakmana gerek yok arkadaşlar sıcak kanlıdır burada. değişik amaç gütmezler.zaten böyle bi amacı olanların yeri değil burası. admin zaten öyle bi durumda siler kaydını :)

burcukafadar

Alıntı yapılan: zaferustun - Nisan 25, 2008, 10:13:04 ÖS

arkadaşım öyle bi problem çekmezsin emin ol. bizde burada kimseyi tanımıyorduk ama bi klüp kuracak kadar tanış olduk artık. ve emin ol profile bakmana gerek yok arkadaşlar sıcak kanlıdır burada. değişik amaç gütmezler.zaten böyle bi amacı olanların yeri değil burası. admin zaten öyle bi durumda siler kaydını :)
evet bende katılıyorum, buraya gelenlerin zaten hepsi aynı kaderi paylaşıyor, ya evlendiği için almanyaya gidecek ya nişanlı orda evlenecek ya da orda okuyacak, genelde hep bu tür arkadaşlar var burda. sen istediğin yazıyı yaz, konu aç, sorunu sor offline olunsa bile açınca mutlaka okunur, yazmaktan çekinme

zaferustun

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 25, 2008, 11:41:18 ÖS
Alıntı yapılan: zaferustun - Nisan 25, 2008, 10:13:04 ÖS

evet bende katılıyorum, buraya gelenlerin zaten hepsi aynı kaderi paylaşıyor, ya evlendiği için Almanyaya gidecek ya nişanlı orda evlenecek ya da orda okuyacak, genelde hep bu tür arkadaşlar var burda. sen istediğin yazıyı yaz, konu aç, sorunu sor offline olunsa bile açınca mutlaka okunur, yazmaktan çekinme

burcukafadar nerelerdesin ya. klübün üye listesini hazırlamaya başladık haberin olsun. forumda Afk nın 1. sayfasında haberin olsun. bu arada akdeniz_89 senide bekleriz. ;)

burcukafadar

arkadaşım ben buralardayımda, konu kapanmış, okumuşsundur herhalde

duygu_0354_duygu

merhaba arkadaşım . doğru adrestesin. bu sitede A dan Z ye istediğin herşeyi bulabilirsin. sana yardımcı olabilecek bütün bilgiler bu sitede mevcut. bu site öyle bir siteki almancaya dair ve almanyaya dair ne ararsan var. çok güzel dostluklar var tamamen içten. yardımlaşma var tamamen çıkarsız. inan herkesin derdi aynı ama herkesin baından geçen olaylar çok farklı. elimizden geldiği kadar birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. oysa hiçbirimiz birbirimizi ne gördük ne buluştuk. yeri geliyo arkadaşlarımız problemlerine bizde üzülüyoruz ama yeri geliyo hep birlikte seviniyoruz. ilginç bulduğumuz konuları birlikte paylaşıyoruz. bu sitede arkadaşlıklar tamamen dostçaa. ki zaten üye olan arkadaşlarımızın çoğu eşlerine kavuşmayı dört gözle bekleyen arkadaşlar. ilk hayıt olduğumda benimde arkadaşım yoktu ama şuan birbirinden iyi dostlarım var. eminim seninde öle olacaktır. neyse hadi ben çok konuştum tekrar hayırlı olsun aramıza HOşGELDİN diyorum :)

akdeniz_89

arkadaşlar tekrardan çok teşekkürler her şey için . bu arada burcu ve zafer arkadaşlarım siz beni yanlış anladınız zannediyorum . çünkü adminle muhattap olcak bi harekette yapmam yapılmasından da hoşlanmam . zaten sitenin içeriğini soruş amaçlarımdan birisi buydu . bu siteye benim kız arkadşım da üye . ve açamadığım profil de onunkiydi . ancak o da fazla bişey bilmiyor site hakkında . o yüzden problem çektim zaten .ama hem bana yardımcı olduğunuz için hem de içimi rahatlattığınız için sağolun . inşAllah dediğiniz gibidir ve inşAllah hem faydalı olur hem de iyi arkadaşlıklar kurarız .

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: akdeniz_89 - Nisan 27, 2008, 10:15:25 ÖS
arkadaşlar tekrardan çok teşekkürler her şey için . bu arada burcu ve zafer arkadaşlarım siz beni yanlış anladınız zannediyorum . çünkü adminle muhattap olcak bi harekette yapmam yapılmasından da hoşlanmam . zaten sitenin içeriğini soruş amaçlarımdan birisi buydu . bu siteye benim kız arkadşım da üye . ve açamadığım profil de onunkiydi . ancak o da fazla bişey bilmiyor site hakkında . o yüzden problem çektim zaten .ama hem bana yardımcı olduğunuz için hem de içimi rahatlattığınız için sağolun . inşAllah dediğiniz gibidir ve inşAllah hem faydalı olur hem de iyi arkadaşlıklar kurarız .
merak etme arkadaşım. herhangi bir problemin olduğunda inan sana yardım etmek istemeyen bu sitede bir arkadaş tanımıyorum....
zaten bunu zamanla göreceksinnn:)

akdeniz_89

o zaman harika ya :) sağolun şimdiden zaten baya bi yardımcı oldunuz bana . gerçekten .

burcukafadar

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 27, 2008, 10:53:32 ÖS
Alıntı yapılan: akdeniz_89 - Nisan 27, 2008, 10:15:25 ÖS
merak etme arkadaşım. herhangi bir problemin olduğunda inan sana yardım etmek istemeyen bu sitede bir arkadaş tanımıyorum....
zaten bunu zamanla göreceksinnn:)
evet arkadaşım, burda ne sorarsan sor yardım edecek biri olur mutlaka.
ben seni yanlış anlamadım arkadaşım, merak etme. bir artniyetinin olduğu aklıma gelmedi zaten. neyse, uamrım bizim kadar memnun kalırsın bu siteden.