Yalan söyler misiniz?

Başlatan 197, Nisan 27, 2008, 07:20:44 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yalan s

Hayatimda yalan s
Coookk nadiren, mecbur kaldigimda
Bazen
Genelde
G

197

Ben mecbur kaldigimda yalan söylerim, peki siz? ;D ;D ;D

emosh

bende  ;D annemlere bazen okuldan kaçınca ya da kontru hemen bitirince:d ;D

197

Alıntı yapılan: emosh - Nisan 27, 2008, 07:30:24 ÖS

Benim de kontör hemen bitiyor yaa... ;D ;D ;D

emosh

Alıntı yapılan: 197 - Nisan 27, 2008, 07:45:00 ÖS
Alıntı yapılan: emosh - Nisan 27, 2008, 07:30:24 ÖS

Benim de kontör hemen bitiyor yaa... ;D ;D ;D

hadi senin sevgilin varda bitio benimki nasıl bitio annamıom ki yiyiyorum adeta :D ;D

khoLpa$aLı

bende bazi durumlarda sölemek mecburiyetinde kaliyorum.

197

Ama artik bitmiyor.. ;D ;D Aldi-Talk'in Flatrate'indeyim.. ;D ;D Yani söyle oluyor, 14,99€ 'a kayit oluyorsun, 30 gün boyunca Aldi-Talk 'a ve Almanya'daki ev telefonlarina bedava arama ve Aldi-Talk 'a Sms bedava!! ;D ;D ;D  Süper degil mi?? :D

197

Alıntı yapılan: khoLpa$aLı - Nisan 27, 2008, 07:55:30 ÖS

Keske herkes cok anlayisli olsa, ne olursa olsun dogruyu söyleyebilirdik... :-\ :-\

emosh

Alıntı yapılan: 197 - Nisan 27, 2008, 08:03:32 ÖS
Alıntı yapılan: khoLpa$aLı - Nisan 27, 2008, 07:55:30 ÖS

Keske herkes cok anlayisli olsa, ne olursa olsun dogruyu söyleyebilirdik... :-\ :-\

her zaman doğru söylemek kolay olmuo abi ya :(

197

burcukafadar

bende çok nadir söylerim, karşımdakini kırmamak adına :D
birgün arkadaşımla okuldan kaçıcaktık, ama ben anneme söyledim, napiim annemden bişi saklayamıyorum. ama arkadaşımın ailesi çok sıkıydı. sabah evden okula diye (kızdıkları için yalan söylemek zorunda kalmıştı) çıktı ve bize geldi, okul formasını çıkarıp, okul çantasındaki jean ve t-shirtünü bizde giydi, anneleride çantasında kitap defter var sanıo.. bizden çıkıp koca gün gezmiştik. bazen ailelerde mecbur bırakıyorlar çocuklarını yalan söylemeye.

197

Evet ben de onu söyledim zaten... Cok sıkı olmalari hic iyi degil bence... InsAllah ben cok sıkı biri olmam... ;D ;D

emosh

kesinlikle evet katılıyorum

burcukafadar

benim ailem beni hiç öyle sıkmadıda, ben galiba eşimi çok sıkıyorum, ''naptın, nereye gittin, kimle konuştun, ordaki kim, bi kadın mı yoksa? hııı... televizyonda mı gelio?  :embarassed:'' valla zılgıtı yiycem bigün ;D

197

Pardon neyi yiyeceksin? ;D ;D ;D

Ayrica "seveeeenn kiskanirrr"

burcukafadar

jentzsch

Ben bir kac kere denedim.Gercekten cok usta bir yalanci olabilirim ama Allah mecbur etmesin.Yalandan kacinirim..

gece

Yalanin  kücügü  büyügü yok  aslina  bakarsaniz, ama bende  cooooooooooook zor  durumda  kalinca  yalan  söylerim. Ama  cok  basarili  degilimki  hemen  anlasilir  basima  geldi  zor  bir  durum  fakat  bir  baskasi üzülecekse  onu  üzmemek icin  bende  söylerim ne  yapalim ;ALLAH  mecbur  birakmasinnnnnnn ........