Yaşanmış ilginç okul anıları ......

Başlatan Aşil, Nisan 29, 2008, 12:41:35 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: madchen - Nisan 30, 2008, 05:59:41 ÖS
ilkokul birinci sınıftaydım.selin dilek ben üçümüz çene çalıyorduk..öğretmenimiz havva hanım bize ceza verdi sınıftak çöp kotusunun yanında üçümüzde dikilecektık..o kadar üzüldüm o kadar üzüldümki..sonra içimde garip bişilerin olduğunu farkettim :) çok fena sıkışmıştım öğretmene söylemekten çok korkuodum kızıcak diye..daha fazla dayanamadım ve bıraktm :D  epey snra tenefuse çıktık..tabı benım eteğm ve çoraplarım batmıştı..sonra benı idareye göturduler..teyzemı aradılar..ve o bana çorap getirmişti..o günü hiç unutamam çok ağlamıştım :D tam 12 sene önce

benimde arkadaşımın böyle bi anısı var :haha: sınıfa müfettiş gelmişti türkçe dersindeydik hoca sordu kim tahtaya çıkıp kendi tasvirini yaptırır diye arkadaşımda hem müfettişin hemde hocanın gözüne giricek yaa hemen kalktı kılık kıyafetide hiç olmadığı kadar düzgündü biz 2. sırada oturuyoduk bizim önümüzde durmuştu öndeki arkadaşlarım bana sonra anlattılar ben görmedim ama..tahtaya çıktı kızardı bozardı ondan sonra bi rahatlama ifadesi vardı yüzünde dediler yaril:) o gün çok gülmüştük çokta değil 2 yıl önce oldu bu olay 7.sınıftayken 2 sene boyunca hiç unutulmadı :haha: ama arkadaşım adına üzülmüştüm anneside bizim okulda ingilizce öğretmeniydi evede gidemedi bütün gün öyle oturdu izinde almak istememişti utanmıştı utanan:)

SEVGI-40

bende hic unutmam ilk okul 2.siniftayken bi kizin taklidini cikarmisdim yaril:) yaril:) yaril:) yaril:) yaril:) yaril:)bi kac arkadasla tabi
kizda gidip bizi ögretmene sikayet etti ders baslayinca offoff:) offoff:) offoff:)hoca cagirdi hepimizi basda ben siraya dizdi bizi teker teker tokatlayip yerimize oturttu yaril:) yaril:) yaril:) yaril:) yaril:) kop:) kop:) kop:) kop:) kop:)simdi gözümün önüne geldi ya hic gülcem yoktu kop:) kop:) kop:)
hayatimda yedigim ilk ve son tokatti manyak kadin offoff:) offoff:) offoff:) offoff:)

talay68

ben de lise ikideyken sınıf başkanıydım  kur;)
hoca sınıfı bana emanet edip gitti  :zopa:
seni dinlemeyenleri bana söylersin dedi
tabi sınıfın erkekleri beni dinler mi birde aksarayın  ne kadar piskopatı hasta ruhlusu varsa bizim sınıftaydı  offoff:)
beni dinlemedikleri için ben de gittim 8_9 erkegi şikayet ettim  funny:)
sınıftakilerine hasta derken hoca pskopatın önde gideniymiş  ???
sınıfa gelince konuşanları tek tek tahtaya çıkardı ve tekme tokat girişti  :zopa:
boks maçlarında bile öyle bi dövüş sahnesi yoktu  yaril:)
valla hepsini dövdü ohh olsun  :haha:  yaril:)
sonradan biraz can güvenligimden endişe ettim ama   ::)   yaril:)
korktugum başıma gelmedi bi daha da hoca gidince akıllı uslu oturdular   :haha:  :haha: