Yaşanmış ilginç okul anıları ......

Başlatan Aşil, Nisan 29, 2008, 12:41:35 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aşil

Sevgili dostlar; okulda yaşamış olduğumuz güzel anıları ilginç maceraları ,öğretmenlerimizle yaşadığımız diyologları  paylaşacağımız bir sohbet ortamı açıyorum  . Hadi buyrun.....

Aşil

ben okulda o kadar uğraşırdım ama birtürlü kopya çekemezdim , beceriksizmiyim neyim. ;D ;D :D

kirsehir7

bende lise 1 deyken saglik dersinden kopya cekerken yakalandim.kagidi hoca farketmisti bende hemen koluma soktum.hoca dedi ac kizim avcunu dedi ben basladim hocam ben kopya cekmiyordum demeye(tabi yalan söylüyordum)hoca gördü yutarmi bu yalani.neyse actirdi avucumu kagida bakti.atti beni siniftan.birinci yil notumada 0 verdi.ailem dalga geciyodu saglik derside 0 olurmuymus diye.basit ders.tabi bende kopya cektimde yakalandim diyemedimki annemlere.neyse 2.döneme kurtardim.ama o saglik dersine giren hoca yoktu 2.dönem.cünkü ölmüstü.

gece

Ben`de okul döneminde  dersi asmistim da evdekileri baya üzmüstüm cocuklukmu, genclikmi neyse iste ;
Bir`de emanetizya canlarim ne kadar  üzülmüslerdi Dedecim benim  3 sene oldu Rahmetli olali ;bilsem yapmazdim tabi.
ama hep keske  yapmasaydim dedigim bir ani oldu .....

kesmeşeker

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 29, 2008, 02:09:55 ÖS
bende lise 1 deyken saglik dersinden kopya cekerken yakalandim.kagidi hoca farketmisti bende hemen koluma soktum.hoca dedi ac kizim avcunu dedi ben basladim hocam ben kopya cekmiyordum demeye(tabi yalan söylüyordum)hoca gördü yutarmi bu yalani.neyse actirdi avucumu kagida bakti.atti beni siniftan.birinci yil notumada 0 verdi.ailem dalga geciyodu saglik derside 0 olurmuymus diye.basit ders.tabi bende kopya cektimde yakalandim diyemedimki annemlere.neyse 2.döneme kurtardim.ama o saglik dersine giren hoca yoktu 2.dönem.cünkü ölmüstü.
:o sen mi öldürdün yoksa :P

kirsehir7

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Nisan 29, 2008, 02:19:59 ÖS
yok canim ben öldürmedim.adam cok icki iciyordu.derslere bile ickili giriyordu.lakabida sarapci idi.icki yüzünden öldü.

Aşil

bizimde lisede bir bayan felsefeci vardı .kadın garibim derse gelir masaya oturur ders biter masdan kalkar giderdi kadının psikolojisi bozuktu gülmez zorunlu olmadıkça konuşmaz . kadın bir açayipti  bayada tırsardık yoksa felsefe insanı durgunlaştırıyormu acep .

burcukafadar

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 29, 2008, 02:21:28 ÖS
yok canim ben öldürmedim.adam cok icki iciyordu.derslere bile ickili giriyordu.lakabida sarapci idi.icki yüzünden öldü.
birde sağlık hocası olcak yani, adamın kendine hayrı yokmuş

burcukafadar

bizde birgün arkadaşımla okuldan kaçmaya karar verdik, ama biraz geç karar vermiş olmalıyız ki; tam elimize kitapları almış hızlı adımlarla çıkarken, kapıda dersin hocasıyla kapıda burun buruna geldik. kadıncağızda safçanaydı biraz; aaa.. nereye kızlar?, dedi
bizde; hocam arkadaşımız hastalanmış, hastaneye kaldırılmış, durumu ciddiymiş, hemen gitmemiz lazım, dedik.
kadıncağız üzüldü, hiiiii.... banada mutlaka haber verin ama, dedi.
vermez miyiz, tabii veririz, deyip, koşar adımlarla kaçtık sınıftan.
bak şimdi yazarken üzüldüm, ama o zamanlar acayip zevkli ve heyecanlı gelmişti.

gece

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 30, 2008, 12:24:59 ÖÖ
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 29, 2008, 02:21:28 ÖS
birde sağlık hocası olcak yani, adamın kendine hayrı yokmuş

eeeeeeeeeeeee bosuna dememisler   terzi kendi sökügünü dikemez diye  ;)

madchen

ilkokul birinci sınıftaydım.selin dilek ben üçümüz çene çalıyorduk..öğretmenimiz havva hanım bize ceza verdi sınıftak çöp kotusunun yanında üçümüzde dikilecektık..o kadar üzüldüm o kadar üzüldümki..sonra içimde garip bişilerin olduğunu farkettim :) çok fena sıkışmıştım öğretmene söylemekten çok korkuodum kızıcak diye..daha fazla dayanamadım ve bıraktm :D  epey snra tenefuse çıktık..tabı benım eteğm ve çoraplarım batmıştı..sonra benı idareye göturduler..teyzemı aradılar..ve o bana çorap getirmişti..o günü hiç unutamam çok ağlamıştım :D tam 12 sene önce

Aşil

Alıntı yapılan: madchen - Nisan 30, 2008, 05:59:41 ÖS
ilkokul birinci sınıftaydım.selin dilek ben üçümüz çene çalıyorduk..öğretmenimiz havva hanım bize ceza verdi sınıftak çöp kotusunun yanında üçümüzde dikilecektık..o kadar üzüldüm o kadar üzüldümki..sonra içimde garip bişilerin olduğunu farkettim :) çok fena sıkışmıştım öğretmene söylemekten çok korkuodum kızıcak diye..daha fazla dayanamadım ve bıraktm :D  epey snra tenefuse çıktık..tabı benım eteğm ve çoraplarım batmıştı..sonra benı idareye göturduler..teyzemı aradılar..ve o bana çorap getirmişti..o günü hiç unutamam çok ağlamıştım :D tam 12 sene önce

hayAllah bayağı utanmışsındır. ;) ;)

madchen

ya hangi birine ağlıyım..zaten öyle şeylerden çok korkardım öğretmenin cezasından filan ona mı ağlıyım..altıma kaçırmışım ona mı ağlıyım..rezillik desen biri bin para onamı ağlıyım..zaten sulugozum:D halım perişandı o gun..

Aşil

Alıntı yapılan: madchen - Nisan 30, 2008, 06:23:15 ÖS
ya hangi birine ağlıyım..zaten öyle şeylerden çok korkardım öğretmenin cezasından filan ona mı ağlıyım..altıma kaçırmışım ona mı ağlıyım..rezillik desen biri bin para onamı ağlıyım..zaten sulugozum:D halım perişandı o gun..

:'( :'(           ;D

talay68

ben de felsefe hocasından bahsedeyim adam ateistti Allaha inancı yoktu bize pskolojik baskı uygular ve bizi dinimiz konusunda sorgulardı bende içimden durmadan söylenirdim mahşerde görüşürüzzz....
Allah ıslah etsin böylelerini 

_VeRa_

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 09, 2008, 09:42:16 ÖS
ben de felsefe hocasından bahsedeyim adam ateistti Allaha inancı yoktu bize pskolojik baskı uygular ve bizi dinimiz konusunda sorgulardı bende içimden durmadan söylenirdim mahşerde görüşürüzzz....
Allah ıslah etsin böylelerini 

:)Amin
Bende ''içimden kelime-i şehadet getirirdim'' diye söyliceni zannetmiştim funny:)

talay68