işteeee fotoğraf albümümüz açıldı arkadaşlarrrrrrr.............

Başlatan Aşil, Mayıs 01, 2008, 01:06:29 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

hahaha evet sen söyleyince farkettim...dün bide masamın şekli daha değişikti ışık vuruyodu..iyice saydamlaşıyodu ;D ;D

lengur

Tekerleğin olduğu yer Samsun Limanı yani Karadeniz.

Fotoğraflara devam.

Ankara'da ördek olmak zor. :)

Özel güvenlik

Kim demiş Ankara'da okyanus yok diye

Panora alışveriş merkezindeki akvaryum biraz olsun okyanusu anımsatıyor.

İzmir'e değişik bir bakış  ;D

İmaj,imajdır. ;D

mub@rek

esma 41

lengur

lengur

...mystery...

yaa bi dk.. :D şu 4. resimde.. tatlıyı ekmek arası yapmıyolar dimi...ben sabah sabah yanlış anlıyorum.. :o :o ;D

Liechtensteiner

Alıntı yapılan: ...mystery... - Temmuz 18, 2009, 09:02:00 ÖÖ
yaa bi dk.. :D şu 4. resimde.. tatlıyı ekmek arası yapmıyolar dimi...ben sabah sabah yanlış anlıyorum.. :o :o ;D

Türkiye'de döneri veya köfteyi ekmek arası yaparken sadece "ekmek arası" diyorlar. Yani anlaşılır diye yazmış zeki arkadaşlarımız sadece "ekmek arası" diye ama ekmek arasında ne olduğunu yazmamışlar. Tatlı ekstra :D

...mystery...

Alıntı yapılan: Liechtensteiner - Temmuz 18, 2009, 11:14:56 ÖÖ
Türkiye'de döneri veya köfteyi ekmek arası yaparken sadece "ekmek arası" diyorlar. Yani anlaşılır diye yazmış zeki arkadaşlarımız sadece "ekmek arası" diye ama ekmek arasında ne olduğunu yazmamışlar. Tatlı ekstra :D
ben Türkiyede yaşıyorum onu biliyorum ama tatlının yanında olunca öyle yazdım... ;) ;) aslında azıcıkta saçmalama amaçlıydı...kafa dağıtmak için.. :)

lengur

O fotoğrafta ekmek yerine yanlışlıkla "ekemek" yazılmış.Lokanta sahibi panocuya küfür ediyordu.

...mystery...

Alıntı yapılan: lengur - Temmuz 30, 2009, 06:28:18 ÖS
O fotoğrafta ekmek yerine yanlışlıkla "ekemek" yazılmış.Lokanta sahibi panocuya küfür ediyordu.
:haha: :haha: :haha:

siz söyleyince farkettim :haha: :haha: hiç dikkatimi çekmemişti o zaman öyle yazıldığı ;D ;D ;D böyle yazım hatalarına çok rastlıyoruz Türkiye'de ;D yurdum insanı ;D ;D ;D ama yinede güzel alkis:) alkis:) alkis:)

lengur

lengur

dielosch

lengur

Ankara'da bir alışveriş merkezinde sergilenen antika otomobiller.

lengur