işteeee fotoğraf albümümüz açıldı arkadaşlarrrrrrr.............

Başlatan Aşil, Mayıs 01, 2008, 01:06:29 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Birazda benim yasadigim  yeri size göstereyim.  :)

Konstanz Gölü almancasi Bodensee

Almanya, İsviçre ve Avusturya arasında bir göldür. Konstanz gölü (Almanca adı Bodensee) Ön Alp dağlarına dayanır. Gölün 273 km uzunluğunda sahili vardır ve 536 km²'lik yüz ölcümü ile Macaristan'daki Balaton (594 km²) ve İsvicre'deki Cenevre gölünden (582 km²) sonra orta Avrupanin ücüncü büyük gölüdür. Gölde 48 km³ miktar su bulunmaktadır ve böylelikle 89 km³'lik Cevevre gölünden sonra orta Avrupada ikinci büyük gölüdür.

Insel Mainau - Ada Mainau

gece

Bodensee cok nefis bir gölmüs ya burayi muhakkak görmeliyim ;diye düsünüyorum cok güzel fotograflar gercekten harika görüntüler. :)

esma 41

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 08, 2008, 08:04:59 ÖS
Bodensee cok nefis bir gölmüs ya burayi muhakkak görmeliyim ;diye düsünüyorum cok güzel fotograflar gercekten harika görüntüler. :)

Evet gercekten öyle.
Almanyaya gelen herkese
Bodenseeyi görmenizi tavsiye ederim.

Almanyanin turistik yerleri buralar.  :)

Siz gelin .... ben sizi agirlarim.  ;D

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Mayıs 08, 2008, 08:07:22 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Mayıs 08, 2008, 08:04:59 ÖS

Evet gercekten öyle.
Almanyaya gelen herkese
Bodenseeyi görmenizi tavsiye ederim.

Almanyanin turistik yerleri buralar.  :)

Siz gelin .... ben sizi agirlarim.  ;D

Ben isterim görmek Köln`den cok uzak degildir umarim bir bakayim kimbilir belki tanismak nasib olur oralarda. :)

esma 41

Sonsuzluk Yolcusu

esma 41

Sonsuzluk Yolcusu

Überlingen e geldim birkere. bir abimiz kurda yatiyor du onu ziyarete gelmistim.
Iki kere Singen üzerinden  Ludwigshafen...... sahil boyunca Bregenz e arkadaslarla gittik.
Bir kere de de Schweiz tarafindan Konstanz a gittim.

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 08, 2008, 08:04:34 ÖS

istiklal caddesi
almanca kursuna giderken fatihduyguyla hergün bu yolları aşındırdık, görünce aklıma geldi...