işteeee fotoğraf albümümüz açıldı arkadaşlarrrrrrr.............

Başlatan Aşil, Mayıs 01, 2008, 01:06:29 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Aşil

Aşil

Sonsuzluk Yolcusu

Alıntı yapılan: Aşil - Mayıs 10, 2008, 02:05:46 ÖS

barii yazının altından geçme.. :laugh:

Ne istiyonuz adamdan ya! O da yaya alt gecidi yazisinin altindan geciyor. :o
Bazi insanlar cok tuhaf ya, gülmekten kirildim. ;D ;D ;D

jentzsch

Arkadaslar kendi memleketlerinin resimlerini paylasmislar.Gercekten hepsi birbirinden güzel.Iste bu da Kocaeli'nin incisi,benim büyüdügüm kasaba Degirmendere..

jentzsch

Bazen cosan dalgalarina bir keresinde (esimle beraber  ;D) yakalanmistim ve sirilsiklam evlerimize gitmek zorunda kalmistik.. ;D

Su bankin dili olsada konussa..Ne asklara,kavgalara,ilk bulusmalara,terkedilmelere sahit olmustur..

Her mevsimin hakkini verir benim güzel Degirmenderem..

Biraz daha sag tarafi cekselerdi size evimizi gösterebilirdim.. :-\\

Depremzede vapurumuz.17 Agustos depreminde degirmendere iskelesindeydi ve depremden sonra dalga,tsunami artik her neyse onun etkisiyle Degirmendere meydanina oturmustu..ama hala yasiyor ve Degirmendere'den her gecisinde korna calar..

Iste vapurun ciktigi alan burasi.Depremden önce asirlik cinarlariyla meshurdu ama deniz cinarlarla birlikte alanin yarisini yuttu..

[/

[URL=https://imageshack.us]

Bu banklarda,cimenlerde cook sabahlamisizdir.. ;D

Son olarakta size teknemi göstermek istiyorum.Bir gün Degirmendereyi ziyaret ederseniz,size kücük bir sahil turu yaptirabilirim.. :P  ;D

gece

Ben depremden iki gün sonra ordaydin yani Izmitte dehsetti gercekten .Benimde sevdigim akrabalarim arkadaslarim vardi oralarda aslinda Izmiti bilirim.O zamanda güzeldi Simdide cok güzelmis.
Bu arada tekne demissin ama müsadenle ben ona Yat diycem güzelmis ya en yakin zamanda ziyaret ederim sizi. ;)

jentzsch

Evet.Yine eskisi gibi güzel.Anca düzeldi..Bu arada evet o yat ama ben mütevazi olayim tekne diyeyim dedim.. ;D

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 10, 2008, 11:30:41 ÖS
Evet.Yine eskisi gibi güzel.Anca düzeldi..Bu arada evet o yat ama ben mütevazi olayim tekne diyeyim dedim.. ;D

Eh hadi bakalim ugrarsak günün birinde sorariz seni Degirmenderede sahil civari evlerden.
he he he  ;) :D :D

jentzsch

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 10, 2008, 11:36:28 ÖS

Eh hadi bakalim ugrarsak günün birinde sorariz seni Degirmenderede sahil civari evlerden.
Ok. Almancilar nerede oturuyor`?  Diye sorarsan hemen gösterirler.. ;D Bu arada yanlis anlasilmasin,yat hayalim var ama daha gerceklestiremedim.Yani o benim degil.. ;D

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 10, 2008, 11:47:24 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Mayıs 10, 2008, 11:36:28 ÖS

Ok. Almancilar nerede oturuyor`?  Diye sorarsan hemen gösterirler.. ;D Bu arada yanlis anlasilmasin,yat hayalim var ama daha gerceklestiremedim.Yani o benim degil.. ;D

Anladim ya bizim derdimiz Yat görmek degil zaten dost görmekdi . ;)

jentzsch

Basimin üstünde yeriniz var.Tabi gidebilirsem memleketime.
Gurbet ellerde kaldim.Atip turuyorum burdan.. :'(  ;D

Aşil

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 10, 2008, 11:53:50 ÖS
Basimin üstünde yeriniz var.Tabi gidebilirsem memleketime.
Gurbet ellerde kaldim.Atip turuyorum burdan.. :'(  ;D

Üzülme hep ayni dertden muzdaribiz.;)