işteeee fotoğraf albümümüz açıldı arkadaşlarrrrrrr.............

Başlatan Aşil, Mayıs 01, 2008, 01:06:29 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

...mystery...

ne cins insanlar var Allah'ım!!! ::) yaptıkları şeye bakın ya... ;D

...mystery...

tek tek sigara içenleri tiryaki diye suçlamayın işte tiryaki böyle olur... :haha:

...mystery...

...mystery...

:haha: 2. resimdeki sarı kartona dikkat edin...çokta açık anlatmışlar... :haha: 3.süde süper biraz iğrendim ama çok süper... ;D :haha:

...mystery...

1.de diyafram demiş ya... :haha:
2.dede reklam olmasın diye sildim mağazanın adını ama... utanan:) ;D değişik bişeymiş zor okunuyo ama süper bişey.. :haha:

sonsuzyolcu0604

:haha:  :haha:  cok guzelmis ya bu sonraki..ama artik biseye karar verseler demi yani  ;D

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: sonsuzyolcu0604 - Kasım 06, 2008, 09:35:07 ÖS:haha:  :haha:  cok guzelmis ya bu sonraki..ama artik biseye karar verseler demi yani  ;D
evet bencede... ;D bi söyledikleri bi söylediklerine uymuyo... :haha:

...mystery...

yerim ben bunu ya....bide japon mu çinmi?? ;D ;D ayyyy çok şeker..... alkis:)

...mystery...

dünyanın eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn temiz masaüstü.... ;D :haha:

...mystery...

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 06, 2008, 07:35:16 ÖSayyy yerim ben bunları.... ;D

benim aynı bu şekilde iki kedim oldu hatta bunlardan da küçüktü birisi simsiyahtı parlıyordu tüyleri ;D bunların ki gibi olanda bembeyazdı yemyeşil gözleri vardı...Mavi gözlü olanı da vardı da beyazın o hastaymış zaten doğduğu günün gecesinde ölmüştü  :'( aslında şu anda hepsi ölü ve ben onları hatırladımm  :'(  :'(  :'(

dielosch

...mystery...

ayyyy kıyamam ben sana bitanem... :'( üzülme sen ben sana alırım aynı bunlar gibi bi kedi... :) hatta genetikle ilgilenicem yaaa sana yaratırım bi tane... yaril:) yani genlerini çaprazlayarak.... utanan:)

dielosch

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 07, 2008, 05:53:51 ÖSçin... japonlar böyle olmaz ;D
her neyse önemli değil bende zaten orda onu değil çocuğu önemsemiştim ve böyle olan japonlarda var çocuk orda gözlerini kısmış ben ayırmadım... ;D ;D