Almanca'ya nereden başlamalıyım?

Başlatan alicenkgumus, Mayıs 05, 2008, 05:05:47 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alicenkgumus

Merhabalar forumunuza yeni uye oldum almanca en cok ogrenmek istedigim dillerden biri nereden baslamaliyim ve nasil bir calisma uygulamaliyim herhangi bir taktik verirsenin sevinirim...

sarıgelin

merhaba bende burada yenıyım.kursa gidiyorum.goethede sınava giricem.almanca konusunda baya zorlanıyorum.ve heyecanlıyım.1 ay oldu kursa baslayalı.sınav asamalarını bilen arkadaslar yardımcı olurlarsa sevınırım.

alicenkgumus

Nasil bir forum burasi buraya cevap atali haftalar oldu ve koskoca almancax forumunun uyelerinden bir cevap gelmedi bu gune kadar 4 tane turkiyenin en buyuk uye kapasiteli forumun sahipligini yaptim boyle birsey gormedim...

khoLpa$aLı

merhaba arkadasim Almanca Temel Gramer Bilgileri ders 1´den baslayabilirsin bence kolay gelsin.

lengur

Alıntı yapılan: alicenkgumus - Mayıs 23, 2008, 11:31:37 ÖS
Nasil bir forum burasi buraya cevap atali haftalar oldu ve koskoca almancax forumunun uyelerinden bir cevap gelmedi bu gune kadar 4 tane turkiyenin en buyuk uye kapasiteli forumun sahipligini yaptim boyle birsey gormedim...

Güzel kardeşim;madem TC'nin en büyük sitelerinde söz sahibisin,o zaman belli bir amaçla kurulan ve her seviyede çoğu kimsenin çokça yararlandığı,aradığını rahatlıkla bulduğu konuları(ki bence ilk sorulan şeyleri) bulamamanın rahatsızlığını çekmeniz, siteyi biraz daha incelemenizi tavsiye etmemi gerektirdi.

mucizemsin

Evet bende Lengura katiliyorum sitede sorulan sorularin yeterince cevaplari mevcut gereksiz sitemlerin yersiz oldugunu düsünüyorum biraz arastirma ile memnun kalacaginizdan eminim...