bilgisayarınız dile gelse size ilk neder ?

Başlatan esma 41, Mayıs 13, 2008, 01:04:55 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilgisayar

8 (21.1%)
Allah'
8 (21.1%)
As
7 (18.4%)
ne bak
2 (5.3%)
Yeter art
4 (10.5%)
d
3 (7.9%)
b
1 (2.6%)
Bill Gates seni bi bulursam...
1 (2.6%)
Diger ...
4 (10.5%)

Toplam Oy Verenler: 32

ahmetpamuk

bbenım bılgısayarım bana''ah bı kavusaydın esıne kurban kesecektım'' derdı bence:D

onurserbetli

benim bilgisayarım diğer derdi herhalde... :D:D:D:D:D (diğerin ne olduğunu bilmiyorum)

esma 41

Alıntı yapılan: onurserbetli - Eylül 22, 2008, 12:21:26 ÖS
benim bilgisayarım diğer derdi herhalde... :D:D:D:D:D (diğerin ne olduğunu bilmiyorum)

::)  wass ?

Simdi bu espiriyi tam olarak anlamadim ama anlamak istiyorum .
Yardimci olursaniz sevinirim.  ;D

Simdi Bilgisayariniz size diger diyor (niye tam diger diyor mesela  kiger  diyemezmiydi   :)) ama siz digerin ne oldugunu bilemdiginiz icin Bilgisayariniza :
"bosa diger  diyorsun ..senin dedigini zaten anlamiyorum "anlamina mi geliyor acaba?  ;D
Yani senin dedigin zaten önemli degil ,önemli olan benim dedigim (ben onurserbetli oluyor ) anlaminami geliyor acaba?  :haha:

Kafalar hepten karisti .....  ???

Aciklik getirirseniz sevinirm...
Eger düsüdügüm gibiyse ... zekaniza 1+ teseekür edecem.  ;D  kur;)

onurserbetli

aynen o anlamda arkadaşım diğer ucu cok acık bende ondan bi anlam cıkaramadığım icin ne derse desin benim dediğim olacak...

onurserbetli

ayrıca ankette olan şıklarla kiger olsaydı belki pc bana onu derdi ... pc bu ne diyeceği belli mi olur:D:D:D:d

esma 41

Alıntı yapılan: onurserbetli - Eylül 22, 2008, 03:19:30 ÖS
aynen o anlamda arkadaşım diğer ucu cok acık bende ondan bi anlam cıkaramadığım icin ne derse desin benim dediğim olacak...

Simdi sana tesekkür edecektim ama  diger yorumunu okudum .... veeeee  (asaga yaziyorum )

Alıntı yapılan: onurserbetli - Eylül 22, 2008, 03:20:51 ÖS
ayrıca ankette olan şıklarla kiger olsaydı belki pc bana onu derdi ... pc bu ne diyeceği belli mi olur:D:D:D:d

Anladim ki  ben yanilmisim .  ;D
Ya ben şıklari tamamen unutmusum ...  ;D
Senin asil demek istedigin baska bisey sanirim.  ::)
Yani benim dedigim ile alakasi yok .
Tabi yaaa "diger" diye bir şık da var ....  ;D
Senin onun icin "diger  yazdin  ....  :haha:
Belki ayni seyi düsünmedik ama bu espirin icin sana 1+ tesekkür etmek icimden geldi .  okey:)

Adse

Benimle mi evlendin, git birazda esinle ilgilen derdi herhalde :))

esma 41

Alıntı yapılan: Adse - Eylül 22, 2008, 10:14:01 ÖS
Benimle mi evlendin, git birazda esinle ilgilen derdi herhalde :))

Peki esiniz  dile gelse ne derdi ?  ;D

Adse

Bunu yazarken gordu ve bilgisayara hak verdi :)

esma 41

Alıntı yapılan: Adse - Eylül 22, 2008, 11:20:46 ÖS
Bunu yazarken gordu ve bilgisayara hak verdi :)

:haha:

Ay ne espirili esiniz varmis .
Bende selam söyleyin lütfen .  :)

Tabi bilgisayari unutmamak lazim ....  :haha:

Adse

Cok eslilik böyle olsa gerek, benim bir esim daha vardir; kitaplar :)

esma 41

Alıntı yapılan: Adse - Eylül 23, 2008, 09:44:44 ÖÖ
Cok eslilik böyle olsa gerek, benim bir esim daha vardir; kitaplar :)

Ne mutlu size.  okey:)

Peki kitaplar dile gelse ne der ....  diye sormayacam .
Bukadar da degil ....  byby:)

onurserbetli

Adse

Söyle derdi kitaplar; Bi de okuduklarini anlasan :)

esma 41

Alıntı yapılan: Adse - Eylül 23, 2008, 03:21:58 ÖS
Söyle derdi kitaplar; Bi de okuduklarini anlasan :)

Peki siz kitaba ne derdiniz size böyle dese ....  ;D

Bilgisayar,es,bayanlar dan  tut ta kitaplara kadar geldik.

ALLAH im  sonumuzu hayir eyle ...  :)

mekin2000

benim bilgisayar bugün söyleniyodu duydum,

Abiiii!!!! Gözünüü seviiiim yaaa!!! Allah aşkına ya bilen biri otursun ya da bu adam oturmasın başıma yaaa, bezdim artık yaaa, heryanım artık dosyalarla doldu yaa, ne buluyosa yüklüyo hasta mıdır nedir, onu da beceremiyo üstelik, midem taş gibi yaa!!! offoff:)ha bi de gecen gündüzün sabahın akşamın yok mu senin yaa arkadaşım, sen her uykuna tuvalet molası verip de sonra sigara yaktığında ben de mi uyanmak zorundayım, bütün gün başımdasın yaa, git bi gece de uyanma sabaha kadar Allahını seversen yaa!!!

diğer yandan da sezarın hakkını sezara verir enim bilgisayarım  ;D
ama Allah'ı var bu adam, yazın sıcaklarında benim ateşim 46 dereceler çıktığında vantilatörle bi emiş devresi yapıp üzerimden hava geçirdi sürekli 37 dereceye kadar düşürdü sağolsun, yoksa menenjit neyim geçirecektim yaw  ;D

eh işte naapim bizde geçinip gidiyoruz işte  ;D yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: mekin2000 - Eylül 25, 2008, 08:43:36 ÖS
benim bilgisayar bugün söyleniyodu duydum,

Abiiii!!!! Gözünüü seviiiim yaaa!!! Allah aşkına ya bilen biri otursun ya da bu adam oturmasın başıma yaaa, bezdim artık yaaa, heryanım artık dosyalarla doldu yaa, ne buluyosa yüklüyo hasta mıdır nedir, onu da beceremiyo üstelik, midem taş gibi yaa!!! offoff:)ha bi de gecen gündüzün sabahın akşamın yok mu senin yaa arkadaşım, sen her uykuna tuvalet molası verip de sonra sigara yaktığında ben de mi uyanmak zorundayım, bütün gün başımdasın yaa, git bi gece de uyanma sabaha kadar Allahını seversen yaa!!!

diğer yandan da sezarın hakkını sezara verir enim bilgisayarım  ;D
ama Allah'ı var bu adam, yazın sıcaklarında benim ateşim 46 dereceler çıktığında vantilatörle bi emiş devresi yapıp üzerimden hava geçirdi sürekli 37 dereceye kadar düşürdü sağolsun, yoksa menenjit neyim geçirecektim yaw  ;D

eh işte naapim bizde geçinip gidiyoruz işte  ;D yaril:)

ne güzel anlaşıyosunuz :haha: benim bilgisayarımda beni özlemiştir heralde 13 saat başında oturan ben birden 2-3 saatlere düşürünce hem bende hemde onda şok etkisi yarattı...yani bende yarattıda onda yarattı mı bilmiyorum ;D