bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

f_tuba26

...mystery...

yorgun :-\ kızgın >:( kırgın :( mutlu :) hissediyorum... :)

gece

NİLSENAM

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 10, 2009, 07:32:17 ÖS
Gizem tam bir IKIZLER burcu modunda ;D
:haha: :haha: galiba öyleyim... :haha: her ne kadar çakma burcum olsada... :haha:

dielosch

2 gündür hapşırmaktan yorgun düştüm desemm ayhh burnum sile sile kıpkırmızı oldu yaa 2 dk da hapşırıyorum çok ciddiyim ağlıcam yaa  :cryla:

3,14

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 09, 2009, 07:37:08 ÖS
okadar cok alisdimki simdi heryer bombos geliyo  :'(

--> Ya Aşkım yine gelecegim ya aglama, üzülme, beni de üzme nolursun... :cryla: :cryla:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 11, 2009, 12:38:43 ÖÖ
--> Ya Aşkım yine gelecegim ya aglama, üzülme, beni de üzme nolursun... :cryla: :cryla:
bende diyorum yine gelir diye ama üzülüyo onur abi sen ikna et ikinizde üzülmeyin..... :-[ :-[

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 10, 2009, 11:42:26 ÖS
2 gündür hapşırmaktan yorgun düştüm desemm ayhh burnum sile sile kıpkırmızı oldu yaa 2 dk da hapşırıyorum çok ciddiyim ağlıcam yaa  :cryla:

Ayni ben ya Öksürmekten ne uyku var nede yemek yoruldum ya  offoff:) offoff:) offoff:)  :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

mub@rek

dielosch

Alıntı yapılan: gece - Ocak 11, 2009, 11:12:25 ÖÖ
Ayni ben ya Öksürmekten ne uyku var nede yemek yoruldum ya  offoff:) offoff:) offoff:)  :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

ben de Allah'tan öksürük yok .. Normalde birlikte olurdu değişiyormuyum ne  ;D Geçmiş olsun Gece Abla  cofe:) sıcak şeyler iç iyi geliyor gerçekten  ya:)

mub@rek

gece

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 11, 2009, 05:23:43 ÖS
Ölmedim sürünmekteyim Elhamdülillah. ;D
gece abla her gün limon iç yarım bardak süper oluyo ben geçen sene falan bu zamanlarda sürekli hapşırır aksırır tıksırır öksürür feci şekilde grip olurdum bu sene dedem her akşam limon içiriyo hava soğumaya başladığından beri ve ben bu sene grip olmadım... :) nezle bile olmadım... :)

zeytin

mub@rek

Güzel bir günün ardindan yoruldum gibi..