bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 12, 2009, 05:24:47 ÖS
Güzel bir günün ardindan yoruldum gibi..
umarım dinlenirsiniz ben yorulupta dinlenememenin ne olduğunu çok iyi bildiğim için.... ;D ;D aslında sizde bilirsiniz neysee umarım dinlenebilirsiniz... :) (bu arada güzel bir gün geçirdiğiniz için sevindim... :) )

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 12, 2009, 05:49:02 ÖS
kıyamam ben hiçbirinize ne oldu??? :'(
yaw nikah ertelendi hiç birşey istediğim gibi gitmiyooooo moralim bozuk :cryla: :cryla:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 12, 2009, 05:50:22 ÖS
yaw nikah ertelendi hiç birşey istediğim gibi gitmiyooooo moralim bozuk :cryla: :cryla:
tamam canım sıkma canını herşey düzelir birgün bu kadar çabuk üzülme canım kıyamam sana... :'(

oguzhan18

...mystery...

ben bugün kendimi Tarih çalışmaktan bunalmış,50 tane Türk devletinin nereye yerleştiklerini hükümdarlarını yaptıklarını ve tarihlerini ezberlemekten yorgun düşmüş biri gibi hissediyorum.... :haha:

dielosch

Yarın ki ingilizce ve edebiyat sınavından korkuyorumm hele bizim hoca Vecdi olunca işte o korku 2'ye katlanıyor  :cryla:

fayhan

Alıntı YapYarın ki ingilizce ve edebiyat sınavından korkuyorumm hele bizim hoca Vecdi olunca işte o korku 2'ye katlanıyor 

Allah yardımcın olsun o zaman...

fayhan

bende pazartesi sendromunu atlatmanın rahatlığını yaşıyorum bugün.. oh be bu pazartesi de geçtii halayy:) halayy:)

mub@rek

Alıntı yapılan: fayhan - Ocak 12, 2009, 10:09:52 ÖS
bende pazartesi sendromunu atlatmanın rahatlığını yaşıyorum bugün.. oh be bu pazartesi de geçtii halayy:) halayy:)

O kadar mi kötüydü.. :)

fayhan

hayır ama her pazar sonrası biraz oluyor bu bende üstelik yarım gün çalışan bir devlet memuru olup, sadece öğleden sonra çalışmama rağmen.. Allah dağına göre kar veriyor kesin:)

mub@rek

fayhan

çok iyi, bir an yalnız olduğumu hissetmiştim :)

fayhan

yani tabi aslında pazartesi sendromunu yaşamanız iyi demek istememiştim, pardon ya, insanoğlu işte hep benciliz...