bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 12:58:52 ÖS
Hala Uykuda Dememiz Lazim, Uyur Yazar Yeni Cikti Uyur Gezerden Sonra  :haha:
Mübarek Ayrica Terörist Gördüm Seni Bugün  :haha:

Terörist biraz hakaret olur, Bunu artik Daga cikmis özgürlükcü genclik olarak degistiriyorum...

Cüsss :D :D :D
Not: Yukardaki yazan Cüsss kelimesi Almanca güle güle demek icin degil, Essek' e dur dediginde durmayinca söylenen sözcük anlaminda kullanilmistir.. Nereye uzatilirsa oraya gidebilecek bir cevap yazdim yasasin oleyyy yuppii.. Birde smileylerini koyayim hemen  yuppi:) alkis:) halayy:)

ATAAN

Mübarek Seni Yeni Arabesk Bölümümüze Alalim Hic Biseyin Kalmaz Ikinci Sarkidan Sonra  :haha:

ATAAN

Terörist Agir Geldiyse Anarşik Diyelim  :haha: :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 01:04:42 ÖS
Mübarek Seni Yeni Arabesk Bölümümüze Alalim Hic Biseyin Kalmaz Ikinci Sarkidan Sonra  :haha:

Arabesk tarzim degil falan demiyecegim yeri geliyor dinliyorum yalan degil. Jilet yanimda tasirim zati hep, hani radyoda falan zirt diye caliverirse karizmamiz cizilmesin. Bak bak jileti bile yok demesinler durumu. ;)

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 01:05:42 ÖS
Terörist Agir Geldiyse Anarşik Diyelim  :haha: :haha:

Anarsizim kurucusu olmak istemiyorum, Zati bu aralar korkuyorum örgüt mörgüt herkez hapis' de. Acaba kıs' i belese getirmeyemi calisiyorlar anlamis degilim. Neyse ben almiyim en iyisi...

kirsehir7

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 14, 2009, 01:08:26 ÖS
Arabesk tarzim degil falan demiyecegim yeri geliyor dinliyorum yalan degil. Jilet yanimda tasirim zati hep, hani radyoda falan zirt diye caliverirse karizmamiz cizilmesin. Bak bak jileti bile yok demesinler durumu. ;)

Anarsizim kurucusu olmak istemiyorum, Zati bu aralar korkuyorum örgüt mörgüt herkez hapis' de. Acaba kıs' i belese getirmeyemi calisiyorlar anlamis degilim. Neyse ben almiyim en iyisi...

:haha: :haha:

ATAAN

Seni Zaten Yakinda Ergenekondan Alacaklar Gibi Geliyor  :haha: :haha:

dielosch

yazılı için okuldan kaçtım yani çalışmak için aslında biraz uyuyup çalışmaya başlasam iyi olacak yoksa bi şey anlayacağımı sanmıyorum  ::)  ;D

ATAAN

Birisi Bugün Uyku Bombasi Falanmi Atti, Mübareeeeeeeeeeekkkkkk    :haha:

dielosch

valla genellikle eve gelirken otobüste falan uykum olur eve gelince giderdi ama şimdi acayip bastırdı aughhh ben gidiyim bari  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 01:16:33 ÖS
Birisi Bugün Uyku Bombasi Falanmi Atti, Mübareeeeeeeeeeekkkkkk    :haha:

:haha: :haha:
mübarek atmis olablir  :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 14, 2009, 01:08:26 ÖS

Sabah diyicem kizcaklar birilerei öglen öglen Stand-Up  :haha: :haha: :haha: :haha:

mub@rek

ATAAN

Gülmemem Icin On Saniye Icinde Üc Tane Hakli Sebep Söyle  ;D

mub@rek

10' dan geriye dogru saysam, 0 dedigimde yine güleceginiz icin abi sebep falan hic karistirmayalim bence.. :D

dielosch

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 14, 2009, 01:32:46 ÖS
10' dan geriye dogru saysam, 0 dedigimde yine güleceginiz icin abi sebep falan hic karistirmayalim bence.. :D

:haha: