bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sparta

Eğer burada  yazıyorsan , Ve hala düşünüyorsan verdiğin değeri istesende geri alamazsın. Göreceksin ki 3 gün sonra yine konuşuyor olacaksınız...

Unutma Kimseye verdiğin değeri geri alamazsın ,   karşındaki verdiğin değeri çöpe atmadıgı sürece....

O çöpe attıysa zaten düşünmeye değmez...

gece

Alıntı yapılan: a_ysche - Mayıs 27, 2008, 02:08:18 ÖÖ
birine birazcık fazla değer vermişim , haketmediğini hissettirdi...

bende verdiğim değeri geri almaya karar verdim..

iyi yapmışmıyım?

Ani kararlar her zaman zarar getirir.Sabret tabi bak bakalim neler olucak.

a_ysche

galiba benim değer çoktan çöp olmuş..

çok yazık olmuş..inşAllah 3 gün sonra da aynı şekilde düşünüyor ve davranıyor olurum..

yoksa hayat kendini tekrar edecek demektir..

Sparta

Alıntı yapılan: a_ysche - Mayıs 27, 2008, 02:17:46 ÖÖ

çok yazık olmuş..inşAllah 3 gün sonra da aynı şekilde düşünüyor ve davranıyor olurum..

Aramıza HOşGELDİN ayşe...    

yakamozlu_gece

:(

gece

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Mayıs 27, 2008, 02:19:17 ÖÖ

:(

Hep beraber karamsar olmayin ya insanlar degerlerini kendileri bicerler hakedede hak ettigi ölcüde deger verilir toparlanin ya . :(

a_ysche

hoşbulduk Sparta, hoşbulduk...

bu arada asma yüzünü yakomozlu gece, hayat...

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: a_ysche - Mayıs 27, 2008, 02:21:43 ÖÖ

Bende yıllar önce birisine öyle güvendimki şuan düşünüyorumda ne kadar delilikmiş benimkisi yeminler etmişdik dost olmuşduk ama beni sattı :( öyle yıkıldımki inananın belki bir yıldan fazla kendime gelemedim o kadar büyük bir can kardeşimdi neyse işte böyle anlayacağınız fazlada güvenmemek lazımmış insanolunun nerde ne yapacağı bellli olmuyo :(

gece

Bak aysecim yas durumunu bilmiyorum ama ben senden büyügümdür herall
tecrübelerime dayanarak sunu söyleyim insan kimin neyi ne kadar hak ettigini önceden bilemez zaten yasadigin hersey tecrübe olucak senin icin ama bence acele kararlardan kacin cünki
senin canin yanar kimsenin degil sadece ablaca bir tavsiye canim  ;)

Sparta

Yaaa boşveer.. Sen daha gençsin.Daha böyle kaç değeri çöpe atacak , yada kaç kere karşındakine verdiğin değer çöpe atılacak... Boşver...
   Sen şimdi haydi liri liri liri şarkısını aç :)   Unut boşver...

Birisi senin verdiğin değere layık değilse zaten değmez... O şimdi seni ne uğruna çöpe attıysa onla meşguldür... O mutluyken güler eğlenirken sen burda hüzünlüsün...  Bizide hüzünlendiriyorsun...
   Haydi sil gözyaşlarını... Boşver...
   Önemli olan o kişiyi 3-5 gün sonra hatta  10 yıl sonra bile görsen , boynun dik şekilde karşısından geçmendir.. Bırak o utansın....

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 27, 2008, 02:28:42 ÖÖ
Yaaa boşveer.. Sen daha gençsin.Daha böyle kaç değeri çöpe atacak , yada kaç kere karşındakine verdiğin değer çöpe atılacak... Boşver...
   Sen şimdi haydi liri liri liri şarkısını aç :)   Unut boşver...

Birisi senin verdiğin değere layık değilse zaten değmez... O şimdi seni ne uğruna çöpe attıysa onla meşguldür... O mutluyken güler eğlenirken sen burda hüzünlüsün...  Bizide hüzünlendiriyorsun...
   Haydi sil gözyaşlarını... Boşver...
   Önemli olan o kişiyi 3-5 gün sonra hatta  10 yıl sonra bile görsen , boynun dik şekilde karşısından geçmendir.. Bırak o utansın....

Katılıyorum Arkadaşa.... :)

gece

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Mayıs 27, 2008, 02:26:47 ÖÖ

Bende yıllar önce birisine öyle güvendimki şuan düşünüyorumda ne kadar delilikmiş benimkisi yeminler etmişdik dost olmuşduk ama beni sattı :( öyle yıkıldımki inananın belki bir yıldan fazla kendime gelemedim o kadar büyük bir can kardeşimdi neyse işte böyle anlayacağınız fazlada güvenmemek lazımmış insanolunun nerde ne yapacağı bellli olmuyo :(

oho bosa nefes tüketiyoruz ayseyi toplayalim dedik sen demi bürütüs arkadasim insanlar degerlerini kendileri bicer nekadar hak ettiyse alir ve gider bu kadar. asma suratini ya bos verin .

a_ysche

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 27, 2008, 02:27:53 ÖÖ
Bak aysecim yas durumunu bilmiyorum ama ben senden büyügümdür herall
tecrübelerime dayanarak sunu söyleyim insan kimin neyi ne kadar hak ettigini önceden bilemez zaten yasadigin hersey tecrübe olucak senin icin ama bence acele kararlardan kacin cünki
senin canin yanar kimsenin degil sadece ablaca bir tavsiye canim  ;)

teşekkür ederim gece abla..hiç birimizin canının yanmaması dileğiyle...

a_ysche

sparta çok sağol,güzel yazmışsın da o şarkı çok kötü yaa,hele ibrahim tatlıses versiyonu....  :P

Sparta

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 27, 2008, 02:32:02 ÖÖ

oho bosa nefes tüketiyoruz ayseyi toplayalim dedik sen demi bürütüs arkadasim insanlar degerlerini kendileri bicer nekadar hak ettiyse alir ve gider bu kadar. asma suratini ya bos verin .

İnsanlar değerlerini kendisi biçmez... 2 defa yazdın düzelteyim dedim.. İnsana değeri toplum biçer... Sen kendini ne kadar değerli hissetsende toplm sana değersizmişin gibi davranırsa kendini değersiz hissedersin..
 Mesela çok güzel bir kız düşünün,  sırf güzel oldugu için toplum ona daha değişik davranır...  BÜtün yüzler ona güler , iltifatlar hoşgörüler  , bütün gözler onun üzerindedir, herkes peşindedir. Her gititği yerde ilgi odağıdır.O kişi kendini çok değerli hisseder... Çünkü toplum ona değer biçmiştir..   Tam tersini düşün.. Sen kendine ne kadar değer biçsende yukardaki örnekteki kadar  toplum sana değer biçmez...  :)

Sparta

Alıntı yapılan: a_ysche - Mayıs 27, 2008, 02:35:04 ÖÖ
sparta çok sağol,güzel yazmışsın da o şarkı çok kötü yaa,hele ibrahim tatlıses versiyonu....  :P

İstesdiğin versiyonu dinle... Aç sesi sonuna kadar :D 
Haydiiiiii liri liri liriiiii :D

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 27, 2008, 02:36:36 ÖÖ
Alıntı yapılan: gece - Mayıs 27, 2008, 02:32:02 ÖÖ

İnsanlar değerlerini kendisi biçmez... 2 defa yazdın düzelteyim dedim.. İnsana değeri toplum biçer... Sen kendini ne kadar değerli hissetsende toplm sana değersizmişin gibi davranırsa kendini değersiz hissedersin..
 Mesela çok güzel bir kız düşünün,  sırf güzel oldugu için toplum ona daha değişik davranır...  BÜtün yüzler ona güler , iltifatlar hoşgörüler  , bütün gözler onun üzerindedir, herkes peşindedir. Her gititği yerde ilgi odağıdır.O kişi kendini çok değerli hisseder... Zaten değerlidirde...
  Tam tersini düşün.. Sen kendine ne kadar değer biçsende yukardaki örnekteki kadar  toplum sana değer biçmez...  :)

Arkadaşlar toplum saygıyı insana değil onun sahip olduklarına gösteriyo bunu hep sürekli görüyorum zengine saygı veya bir yüksek mevkideyse kişi ona saygı spartanın dediği gibi güzel kız onu baş üzerinde tutarlar güzel değilse dışlarlar insanlar insanın konumuna bakıyo kendine değil...