bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Bun bir  baska haldeyim ama tarif edemiycem idare eder deyip geceyim cok ta olumlu degil yani

iste gel dik birazcik moral bulalim diye hamdolsun Allah bugünümü aratmasin yinede tabi....

mehmetemir21

herkes çok kötü bugün .Ama  yinede çok şükür Allah daha kötü gün göstermesin iyi olan taraf şu almancaxa girince kendimi çok iyi hissediyorum

emosh

iyiyim  :D .ok yorgunum ölüyorum ama mutluyum

3,14

Ben de iyiyim, ama cok yorgunum, hihihih ;D Birazdan cikarim insAllah uyumaya ihtiyacim var.. ;D ;D

(LALEZAR)

bu gün çok güzel olmasada dünü aratmıyor şükürler olsun:)

gece

Allaha sükürler olsun Muharrem beyi cildirtan üyeler sayfasini okudum koptum sey yani iyi geldi demek istedim ;)

cok sükür daha iyiym :)

yakamozlu_gece

bu kendimi her zaman ki gibi düşünceli hissediyorum..

esma 41

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Ağustos 01, 2008, 01:17:06 ÖÖ
bu kendimi her zaman ki gibi düşünceli hissediyorum..

Istersen bir gün daha otur kirmizi Koltukda ,hazir düsünceliyken.
Ne dersin ?  ;D

yakamozlu_gece

:( tabi geç dalganı sen  :( bizede gelecek soru sorma günleri  ::)

esma 41

Ennnn alingan üyemiz yakamozlu _gece.  :-\

Positif positif ..... positif  .
Arkadasim cok nasil derler ehmmm  ::) "negatif düsünceli  " birisine benziyorsun .
Biraz gül yaa... ne bu ASIK  yüz böyle.

Hic yakismiyor ama.  ;)

yakamozlu_gece

yok aslında ben hep gülüyom şaka sına bu suratlar ;D ;D

esma 41

Ayak yapiyorsun yaniii ....  ;D
Böyle yaparak birisi ilgi bekliyor sanirim ...

Insanlarin somurtuk yüzlere alistigi  bir toplumda,insanlar gülen birini görünce dogal  ;D olarak gariplerine gidiyor ve onlara deli muamelesi yapiyorlar, varsin deli denilsin gülmek güzel sey...

Bu video tüm gülen insanlar icin olsun .

yakamozlu_gece

son aylardır gülmemin güler yüzlü seven konuşkan sohbet seven özelliklede bu gülmemin bedelini ağır ödedim anlamıyorum insanlar neden böyle yüzüne gülüyosun yanına geliyo sanıyosunki beni seviyo o yüzünden o sıcaklığından o muhabbetinden sana iyice yaklaşıyo ve seni inanılmaz kırıyo nede olsa güler yüzlü diyo sinirli biri değl ne dersen tamam der neyse yaa falza derne girmeyelm yani acayyip tuaf insalar var ne yapayım bilmyorum... :(

esma 41

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Ağustos 01, 2008, 01:34:00 ÖÖ
son aylardır gülmemin güler yüzlü seven konuşkan sohbet seven özelliklede bu gülmemin bedelini ağır ödedim anlamıyorum insanlar neden böyle yüzüne gülüyosun yanına geliyo sanıyosunki beni seviyo o yüzünden o sıcaklığından o muhabbetinden sana iyice yaklaşıyo ve seni inanılmaz kırıyo nede olsa güler yüzlü diyo sinirli biri değl ne dersen tamam der neyse yaa falza derne girmeyelm yani acayyip tuaf insalar var ne yapayım bilmyorum... :(

Demin ne demistim yakamozlu_gece sana "zarar" veren insanlardan uzak dur.
Birkac insan böyle yaptigi icin somurtganmi olmak lazim?
Bence yanlis bir düsünce.
Hem güleryüzlü insanlar  sinirli olamiyormu ?
Ben hem cok gülerim ama acayip   te sinirlene bilirim . :)
Ama herseyin bir sirasi ve zamani var ,bu benim düsüncem.  ;)

Gülmek iyidir, dogaldir, icten gelir ve kendime aittir. Varsin deli desinler. ;D
(yakinda deli diyecekler bana )

Bence sen gülmeye devam et ...  ;D

yakamozlu_gece

zaten bundan sonra kime güleceğimi biliyom esma kim ne hak ediyosa ona onu vereceğim zaten...

esma 41

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Ağustos 01, 2008, 01:49:36 ÖÖ
zaten bundan sonra kime güleceğimi biliyom esma kim ne hak ediyosa ona onu vereceğim zaten...

Bu iyi fikir iste.  ;)

ALLAH kolaylik versin o zaman.

yakamozlu_gece