bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

3,14

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Aralık 10, 2008, 09:48:59 ÖS
--> Ben daha üzgün... :'( :'( :'(
yaa üzülme onur abi... :'( diğer sayfalarda gördüm sanırım sevgi için ama sevgiyi azıcık tanıdıysam affeder seni... :(

3,14

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Aralık 11, 2008, 12:22:03 ÖÖ
--> Nasil üzülmem... :'( :'( :'(
yaa üzülme işte... :'( affeder o seni... :) o kadar tanıdım hem o seni çok seviyo bence :) burdan bile anlaşılıyo üzülme sen... :( :(

(bide tabiki üzülmen çok normal üzülme derken kalk göbek at anlamında değil sadece çok yıpratma kendini anlamında...anlarsın zaten ama ben açıklama yapma gereği hissettim nedense... ::) )

dielosch

bugün kuzenimin nişanı vardı süperdi garip hissettim kendimi yaa bir de bi çocuk vardı biz onu izledik resmen kısaca süperimmmmmm ( bu arada şakaydı ben değil kuzenim izledi yalnız gamzeleri süperdi ne diyorum ben yaa  :haha: ) SÜPERİMMMM

Bu arada Sevgi seni affeder merak etme  ;)

...mystery...

sen elalemin çocuklarının gamzelerini izle benim bi tanecik müstakbel kankim Bill nolucak?? :haha:

yalnız Bill'in sıfatları süper olmuş... ;D bitanecik müstakbel kankim Bill :haha:

dielosch

ben değil kuzenimmm  tickoff:)

ayrıca Bill'im benim herşeyim  utanan:)  ;D

...mystery...

anladık yaa sende şakadan anlamıyosun... ;D ;D ;D

mub@rek

...mystery...

NİLSENAM

...mystery...

dielosch

iyiyim sanırım Bill'le konuşmak iyi geldi

karşı karşıya diil tabi öyle resmi karşısında sonra kağıda bişiler karalamak üff niye yazdıysam buraya Gizem sırf senin için bu aralar moralin bozuk düzelsin diye  :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 12, 2008, 12:40:02 ÖS
iyiyim sanırım Bill'le konuşmak iyi geldi

karşı karşıya diil tabi öyle resmi karşısında sonra kağıda bişiler karalamak üff niye yazdıysam buraya Gizem sırf senin için bu aralar moralin bozuk düzelsin diye  :-*
zor düzelir ama benle ne bağlantısı var anlayamadım... :-\ yinede sağol... ;D

gece

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 12, 2008, 12:44:27 ÖS
zor düzelir ama benle ne bağlantısı var anlayamadım... :-\ yinede sağol... ;D
ne biliyim yaa sevin benim adıma  :haha: moralin düzelsin yanptığımı saçma ve komik bul gül moralin düzelsin ya da hiç bişi için gül moralin düzelsin ne diyim  :haha: