Bir gün Yolda Yürüyorsunuz....

Başlatan khoLpa$aLı, Haziran 05, 2008, 08:19:24 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bir g

Ayiririm
10 (34.5%)
Ikisinede Dalarim
2 (6.9%)
Izlerim
13 (44.8%)
Kaydedip youtube
2 (6.9%)
heyecanlanir aglarim
2 (6.9%)

Toplam Oy Verenler: 25

kesmeşeker

Alıntı yapılan: Aşil - Haziran 07, 2008, 01:07:49 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Haziran 06, 2008, 08:59:40 ÖS
hiçbir şeye karışmam oradan uzaklaşırım. daha geçen günlerde bizim burda bir kavgayı ayırmak isteyen genç bıçaklanıp ölmüştü.. olayla hiçbir ilgisi yok sadece iyi niyetle ayırmak isterken canından oldu!
Alıntı yapılan: Aşil - Haziran 06, 2008, 08:53:51 ÖÖ
bence,kavga görünce kaçacaksın,yemek bulunca dalacaksın .. :laugh: :laugh:

ne kadar haklıyım demi kesmeşeker... :laugh:
evet haklısın ;)

my broken heart

önce bi bakınırım iş büyürse polisi ararım

jentzsch

Ben sakin biri olmama karsin haksizliga gelemeyen ve cok sinirlenen birisiyim.Icinde haksizlik ve güc dengesinin olmadigi bir kac kavgayi sinirli bir sekilde ayirdigim olmustur ama genelde cok merakli biri olmadigim icin pek orali olmam.

6. yada 7 siniftayken okulda bir kavga gördüm.Seyretmek icin kostum.Bir baktim koca ayi gibi bir cocuk benim kücük kardesimi tutmus duvara vurup vurup duruyor. >:(  Ben kostum hemen,tuttum cocugu.. >:(

Gerisi siddet icerikli oldugu icin sansürlenmistir... ;D

3,14

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 08, 2008, 04:31:29 ÖS
Ben sakin biri olmama karsin haksizliga gelemeyen ve cok sinirlenen birisiyim.Icinde haksizlik ve güc dengesinin olmadigi bir kac kavgayi sinirli bir sekilde ayirdigim olmustur ama genelde cok merakli biri olmadigim icin pek orali olmam.

6. yada 7 siniftayken okulda bir kavga gördüm.Seyretmek icin kostum.Bir baktim koca ayi gibi bir cocuk benim kücük kardesimi tutmus duvara vurup vurup duruyor. >:(  Ben kostum hemen,tuttum cocugu.. >:(

Sen bir alemsin Timur ya... ;D ;D Sansürsüz bölümlerini nasi alabiliriz? :D Ben de hep kavga ederse biri ya seyrettim, ya da görmemezlikten geldim, bazen kactigim da oldu.. :D En son gördügüm kavgada dayanamadim, yanimda da güzel bir kiz vardi, dayanamadim karistim, kavga edenlerin arasina girdim, bir de ne göreyim, biri icmis, kafa yerinde, baska birine kafa tutuyor sanki dövecekmis gibi, o da sinirlendi ben gitmeseymisim dalacakmis adam, önce bagiriyorlardi birbirlerine, tam ben kalktim ayaga gitmek icin baskalari da kalkmisti tam gideceklerdi, beni gürünce oturdular, ben al attim konuya, ortaligi sakinlestirdim. Sonra da zaten (bu arada trende gecti bu olay.. ;D) sarhos adami trenden attilar... Ayni adami ertesi gün ayni trende ayni yöne giderken gördüm! :D Adam sanki yine sarhostu... Penner'nin teki iste... :D Bunlarin sonu yok valla..... (Neyse Allah o hallere düsürmesin...)

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 14, 2008, 12:18:58 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 08, 2008, 04:31:29 ÖS

Sen bir alemsin Timur ya... ;D ;D Sansürsüz bölümlerini nasi alabiliriz? :D Ben de hep kavga ederse biri ya seyrettim, ya da görmemezlikten geldim, bazen kactigim da oldu.. :D En son gördügüm kavgada dayanamadim, yanimda da güzel bir kiz vardi, dayanamadim karistim, kavga edenlerin arasina girdim, bir de ne göreyim, biri icmis, kafa yerinde, baska birine kafa tutuyor sanki dövecekmis gibi, o da sinirlendi ben gitmeseymisim dalacakmis adam, önce bagiriyorlardi birbirlerine, tam ben kalktim ayaga gitmek icin baskalari da kalkmisti tam gideceklerdi, beni gürünce oturdular, ben al attim konuya, ortaligi sakinlestirdim. Sonra da zaten (bu arada trende gecti bu olay.. ;D) sarhos adami trenden attilar... Ayni adami ertesi gün ayni trende ayni yöne giderken gördüm! :D Adam sanki yine sarhostu... Penner'nin teki iste... :D Bunlarin sonu yok valla..... (Neyse Allah o hallere düsürmesin...)

Düzenleme : gürünce yanlis .....  görünce - dogru 

al attim yanlis - el attim dogru  ;)

3,14

Öyle hatalar olabilir, gayet normal... ;)

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 14, 2008, 01:19:40 ÖÖ
Öyle hatalar olabilir, gayet normal... ;)

Evet haklisin .. ne demisler hatasiz kul olmaz .

Ama nedense senin hatalarin hep normal , bizimkiler anormal.  ;D

Ah ahh  ne diyim ben sana ...  ;D

3,14

Sizinkiler de normal canim, ben ne zaman anormal dedim... ;D

Kasus

Bu hata konusunda bende birsey söylemek istiyorum.
Bazen bende hatalar görüyorum, benimde hatalarim var. Özellikle Türkce de. Ama kizimin ögretmeni bir mektup yazmisti onda da bir hata buldum. Demekki her insan hata yapabilir. Bazen yanlis tusa basiyorsunuz bazen dikkatsizlik, bazen de aceleden.
Simdi bilmiyorum hatalari düzeltelimmi yoksa düzeltmeyelimmi?
Bence Almanca da hatalar varsa düzeltmeliyiz, cünkü burda Almanca ögrenenler yanlis ögrenmesin.
Gramer bölümlerinin bazi yerlerinde hatalar gördüm ama düzeltmeye cekindim. Hazirlayan kisiler saatlerce ugrasiyorlar. Sonra biri geliyor bir hata buluyor. Yani hatayi zaten saatlerce ugrastiklari icin yapmislardir,bilmediklerinden degil. Bence hata yapani özel mesajla uyarmali ve kimse alinmadan kisi kendi hatasini düzeltmeli.
Ne dersiniz?
Konuyu katletmeden sunuda ekleyeyim. Yolda yürürkende hata yapabiliriz ve bir kavgaya karisabiliriz.  ;D

_eylem_

walla direk sıvışırım o mekandan heralde...korkağım napimm;)

esma 41

Baska "korkaklar" varmi bu Forumda ?  :zopa:

talay68

ben de öyle şeylerden korkarım
benim etim ne budum ne
var aralarına gireyimde ayırayım...

esma 41

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 21, 2008, 10:15:00 ÖS
ben de öyle şeylerden korkarım
benim etim ne budum ne
var aralarına gireyimde ayırayım...

Bir laf edebiliriz yada magdur olan kisiye "yardima ihtiyaciniz varmi " diyede sorabilriz.
Illede araya girmek sart degilki.

Mesela iki erkek adam kavga ediyorlar , tabiki o sartlar altinda  :)  bende araya girmem .

Misal : Bir erkek bir kadina siddet uyguluyor  ,veya bir kadin/erkek bir cocuga siddet uyguluyorsa
kesinlikle araya girerim . Bence bu bizim insanlik görevimiz.
Böyle seyleri görmemezlikten gelemem.

Tabi bunlar benim düsüncelerim .  :)

talay68

Alıntı yapılan: esma 41 - Eylül 21, 2008, 11:21:40 ÖS

Bir laf edebiliriz yada magdur olan kisiye "yardima ihtiyaciniz varmi " diyede sorabilriz.
Illede araya girmek sart degilki.

Mesela iki erkek adam kavga ediyorlar , tabiki o sartlar altinda  :)  bende araya girmem .

Misal : Bir erkek bir kadina siddet uyguluyor  ,veya bir kadin/erkek bir cocuga siddet uyguluyorsa
kesinlikle araya girerim . Bence bu bizim insanlik görevimiz.
Böyle seyleri görmemezlikten gelemem.

Tabi bunlar benim düsüncelerim .  :)

aman kızma esma ben iki erkegin kavga ettigini düşünerek söyledim ama diger söylediklerinde tabiki dayanamam

esma 41

Kizgin gibi bir halimmi var talay?
Sadece fikrimi yazdim o kadar.
Bu kadar alingan olmayin canim ....  kur;)

talay68