Yöresel yemekler

Başlatan lengur, Haziran 07, 2008, 11:20:21 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 19, 2009, 03:22:45 ÖSSayin Moderatörüm, Burda Bize Iskence Yapiliyor Bu Yemeklerle Lütfen Bizi Kurtarin, Yoksa Koltugu Yiyecem Burda  :haha:

ben burda ölücem ya  :haha:

Alıntı yapılan: gece - Şubat 19, 2009, 03:23:51 ÖSBende ya cok lezzetli görünüyorlar ama ben bu sayfanin olusmasini istedim eziyet edemme ya  :haha:

ablacığım bir çözüm bulabilirmisin... :haha:

NİLSENAM

bizede yazık ,günah değilmi ya  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

ooo siz Adapazarına gelin(mümkünse haftasonu olsun bende orda olurum hem... haftaiçi İstanbul'a gelin pazartesi-cuma arası... :haha: ) ben size Islama Köfte ısmarlarım... alkis:) İstanbul'a gelin Sultan Ahmet'te köftede yeriz... :) Kanlıca yoğurt Beşiktaş'ta midye yerizzz siz 100 kilo olursunuz gönderirim... yaril:)

NİLSENAM

gizem sendemi ya.....bari sen yapma...... :haha: :haha: :haha:

NİLSENAM

zaten ölüyoz şurda.....senin yaptığına bak..... :zopa: :zopa: :haha: :haha:

...mystery...

dielosch

deniz ürünleri salatasını görünce içim acıdı..Yengeçleri nasıl yemek haline getirdiklerini bildiğim için bu resmi görünce fazla duygusallaştım..Onca yemek varken niye yengeç yemek isterki insan!! saçma bi zevk yüzünden acı çeken onlar  offoff:)

lengur

Yurdumuzun ne güzel yiyecek içecekleri varken, karınlarını hamburger,cipslerle doldurmayı adet haline getiren yeni nesili protesto için iştah açıcı fotoğraflar eklemeye devam ediyorum.
 ;D ;D ;D

Önceki resimlerdeki börek kısmına eklemeyi unuttuğum börek fotoğrafı

Gaziantep usulü kelle paça çorbası

Düzce'de daha önce hiç duymadığım meşhur Düzce köftesi

Büyükada'dan Kartal sahillerine ızgara çinakop gözüyle son bakış

İyi yapılan yerde beyti kebaba doyum olmaz.

Mantarlı tavuk sote

Son fotoğrafları farkında olmadan küçültüp eklemişim.Büyütmeye zamanım yok.İdare edin işte. :)

gece

Lengur ya bunlar cok lezzetli görünüyor. :P ;D

Ama cok kötü, ne zaman buraya baksam karnim acikiyo, hemde Türkiyeye gitme istegim artiyo.  :-[

Eline saglik ayrica Afiyet olsun  ;D

...mystery...

oofff Kella paça hariç hepsi süper görünüyo... :haha: (kelle paça sevmemde :P )

dielosch

tam iştahla ağzım sulanmıştı kiiii kelle paçayı gördüm valla sağol yoksa aç olmadığım halde gidip bi şeyler yiyecektim  :haha: Bu arada Allahasen hergün dışarda mı yemek yiyosunuz ??  ;D

...mystery...

dilara sanırım Lengur Türkiyeyi geziyo ve mecbur dışarıda yiyor kur;) yediği yerlerin ve yediklerinin fotolarınıda çekip burada ekliyo diye anladım ben... ::)

dielosch

olabilir kanımca mantıklı  :haha:

...mystery...

lengur

Aynen öyle.İşim gereği yurdumuzun her yerini Turist Ömer gibi dolaşıyorum.Dolayısıyla evimde geçirebilceğim zaman şu sıralar kısıtlı.Gerçi eklediğim yemeklerin alasını yaparım ama  dediğim gibi şu aralar fırsatım yok. :) Bu iş hobi oldu.Yani hem yemek yapmak hemde gittiğim yerde fotoğraf çekmek.Flash diskim bayağı fotoğraf dolu.Fırsat bulunca eklemeye çalışacam.şu an İstanbul'da Bostancı sahilinden Adalara bakıyorum. ;D Manzara güzel ama hava oldukça sevimsiz ve hafiften yağmur yağıyor.

dielosch

süper valla senin yerinde olmak isterdim lengur  okey:)

...mystery...

ooo üsküdar'a gelin kız kulesi manzarası bende sizi basıyım ordaa... :haha: tamam ben bişey yapmıcam ama siz manzarayı görün bide bugün boğazdan manzara süperdi yaa... keşke çekseydim hiç aklıma gelmedi yaa... :-[ neyse başka güzel manzaraya artık nede olsa hergün 2 kere geçiyorum.. :haha: