Yöresel yemekler

Başlatan lengur, Haziran 07, 2008, 11:20:21 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

ayiptir günahtir yapmayinnn noluuuurrr bu iskenceyi bana yapmayinnn  :cryla: offoff:)
yaa ne güzel yemekler onlar öyleeeee karnimm aciktiiii ben de istiyorum yaaaaaa  :cryla:
iskence bu iskence baskada bisey degil  tickoff:)

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 23, 2009, 05:04:30 ÖSayiptir günahtir yapmayinnn noluuuurrr bu iskenceyi bana yapmayinnn  :cryla:
yaa ne güzel yemekler onlar öyleeeee karnimm aciktiiii ben de istiyorum yaaaaaa  :cryla:
iskence bu iskence baskada bisey degil
hayıııııııııııııırrrrrr ağlamak yooooooooooooooooooookkkkkk...... :haha: sen ağlama ben sana yaparım yemekleri(sağlık garantisi veremem ama... ;D )

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 23, 2009, 05:05:28 ÖShayıııııııııııııırrrrrr ağlamak yooooooooooooooooooookkkkkk...... :haha: sen ağlama ben sana yaparım yemekleri(sağlık garantisi veremem ama... ;D )
üylemii yapecenmi bana oleeeeyyy  clap:) dance:)

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 23, 2009, 05:09:38 ÖSüylemii yapecenmi bana oleeeeyyy  clap:) dance:)
sen gel buraya ben sana yemeklerin alasını yaparım tabi önce öğrenmem gerek... :haha: ama öğrenirim senin için... alkis:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 23, 2009, 05:10:53 ÖSsen gel buraya ben sana yemeklerin alasını yaparım tabi önce öğrenmem gerek... :haha: ama öğrenirim senin için... alkis:)
insAllah en kisa zamanda ögrenirsin  :angel:

...mystery...

NİLSENAM

BEN BURDA YEMEK GÖRMEK İSTEMİYOM..HER GÖRDÜĞÜMDE CANIM ÇEKİYOR TUTAMIYOM KENDİMİ..... :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 25, 2009, 12:22:10 ÖSBEN BURDA YEMEK GÖRMEK İSTEMİYOM..HER GÖRDÜĞÜMDE CANIM ÇEKİYOR TUTAMIYOM KENDİMİ..... :haha: :haha: :haha:
okey:) aynen bende

...mystery...

bi fikri olan ?? Yöresel Yemekler başlığı altında yemek görmek istemeyenler el kaldırsın... :haha: ona göre dilek ve şikayet bölümüne yazalım

BİZ YÖRESEL YEMEKLER BAŞLIĞINDA YEMEK GÖRMEK İSTEMİYORUZZ!!!

acaba ne kadar ciddiye alırlar... :haha:

kirsehir7

bak yine girdim buraya yine aciktimmmmmmm  :P ;D

zeytin

anamm canım zeytinyağlı dolma çektii  ;D

...mystery...

zeytin

...mystery...

zeytin

...mystery...

zeytin