Ana Menü

Ergenekon

Başlatan Kasus, Temmuz 09, 2008, 12:20:32 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lengur

Alıntı yapılan: Adse - Kasım 02, 2008, 01:38:05 ÖS
İddianamenin özeti çıkarılarak devam edilecekmiş :D
İddianamemi, Lord of the rings 7'lemesimdir belli değil.
Bu arada Hüseyin Üzmez'e hayırlı olsun. Adam birde televizyonlarda şaklabanlık yapıyor. Asıl sonumuzu Allah hayır etsin.

Adalet, kutsal bir kavramdır.Hiçbir kişiye veya görüşe bağımlı veya eğilimli olmamalıdır.Ne varki ülkemizde son yaşananlar bu yüce kavramında içine edildiğini kanıtladı ve artan örneklerle bunun devam edeceği anlaşılıyor.Mahkemeler,kolluk güçleri,Adli tıp... hep bu rezilliklerden leke aldı.Hüseyin Üzmez olayı apayrı dehşet verici bir vaka.Adli Tıp Kurumunu ayaklar altına alan,güvenilirliğini sıfıra indiren o skandal rapora mı yanmalı yoksa bilirkişi raporlarıyla bağlı olmayan,sözde bağımsız olmasına rağmen anında tahliye kararı veren mahkeme heyetine mi yanmalı.

Arkadaşlar bu rezilliklerin temeli; yıllardır devletin içine çöreklenen şu ABD uşağı hocanın uzantıları ile devletin her kurumuna  kendi yandaşlarını yerleştirmeyi marifet sayan iktidar partisinin uygulamalarıdır.Fakat güneş balçıkla sıvanmadığı gibi bu rezil uygulamaların da üstü kapatılamayacak.Görev yaptığı makamı yalakalık,yandaş kollamacılığı haline getiren bu şerefsizlere bir gün öyle bir hesap sorulacak ki(tabii ABD'ye kaçmamaları halinde) TC tarihinde ibreti alem olacaklardır.

Ergenekon olayını anlamak için çok zeki,dahi olmak gerekmiyor.Sadece azıcık bilgi sahibi olduktan sonra biraz düşünüp,şu yalama ve yalaka medyanın her dediğine inanmamak gerekiyor.Sadece bu kadar :)

ATAAN

Bu Amerikada Yaşayan Din Adamı(?!..) nın taraftarı olan hanınefendi Nuhal2, sanırım forumumuza provakatör olarak giriş yapmış, ellerine sağlık Muharrem şefim'de Kendisine Tasdiknamesini Vermiş. İnandıklarını Ortaya koymakta güçlük çeken tipik bir fanatik, size, bize din düşmanı diyeceğine bu hanfendi, hatta Ergenekon Dosyasının yanına bile yaklaşmadan, Öncelikle Hz.Peygamberimizin Hayatını Tekrar Bir Okusun ve Bu Amerikada Yaşayan Din Adamı(?!..) dedikleri şarlatanada şeyh falan diyorlar ya, Bu adamın Neden Suudi Arabistan'a Giremediğini Bir araştırsın,
Muharrem Hocam Sizi Tebrik Ediyorum, İyi Sabır Göstermişsiniz bu Provakatöre.

lengur

Uyduruk bir yönetim,uyduruk bir hoca,uyduruk bir adalet anlayışı,uyduruk bir soruşturma ve netice de oluşturulmaya çalışılan uyduruk bir devlet anlayışı.

Bu soysuz ve satılmış anlayışa karşı çıkan alakalı alakasız herkesin aynı soruşturmaya dahil edilmesine gerek yok.Bakın ben Ergenekon örgütünü hemi de üstleriyle birlikte görüntüledim.Hem de Cumhurbaşkanlığı köşkü ve Başbakanlık resmi konutunun hemen yakınında Ankara,Gaziosmanpaşa Reşitgalip Caddesinde ;D

...mystery...

şinasi

Sayın Muharrem hocam bu konuyu bu gün ilk defa baştan sona okudum.Eğer birileri siteden atılacaksa Lengur'un daha önce atılması gerekirdi diye düşünüyorum.Çünkü gördüğüm kadarıyla işi bu hale getiren o kardeşimiz.Lengur adı gizlenerek zikredilen hocaya taraftarlarına,ergenekoncu olmayan medyaya ve ergenekoncu olmayan herkese hakaret ediyor.Yani ergenekoncu olmayan lar yalaka diğerleri sütten çıkmış ak kaşık.O övdüğü medyanın Mısırlı dansözü kadın şeyh diye birinci sayfayı nasıl doldurduğunu,Oğlunu aldatıyor diye karakola şikayet etti diğerek gelinini şikayet eden kadın diye lanse ettiği kadının Dünyaca ünlü bir yazar olan Zeynep Gazali olduğunu,Gazalinin hiç evlenmediğini ve dolayısı ile gelini olamayacağı aşikar olan  yalan haberleri birinci sayfadan veren bir medya olduğunu biz unutmadık.Keçisi çalınan imam olayını imam keçi çaldı diye bu medya vermedimi.Eğer adalete inanıyorsanız lenguruda atmanız gerekir siteden.SElam ve saygılar.

Hasan42

Arkadaslar cok ince duygulu insanlarsiniz.Fakat bu hukuksal konular ince duygularla halledilecek bir konu degildir.Birilerini karalarken yada överken belge üzerinden konusmak ve hatta o belgenin güvenirlik derecesine göre yorum yapmak gerekmez mi ? Bu hususu cok iyi bildiginiz halde bircogunuzun kafanizda olusan duruma ve duygulariniza göre  yorum yapamaniza sasirdim ?

??? ??? ???

gece

Ergenekon Konusuyla Ilgili, Mahkemece Yayin Yasagi Konmustur.

Burdaki Mesajlarda Amacini Astigi Icin Konu Kitlenmistir.

esma 41

Yayın yasağı kaldırılmıştir ...

Kilit açılmıştır.

esma 41

Büyük bir Bayram
Temizliği yapılmış ...
Ve  hepsi olmasada çoğu
Hak eden cezasını almıştır.

şükürler olsun ki bu günleride gördük.

Sanırım bugün hepimiz Ergenekon'un
Ne olduğunu daha iyi biliyoruz.