MoTiVe MaSaLlaRıNdAn SeÇmELeR

Başlatan _VeRa_, Temmuz 11, 2008, 01:38:08 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_VeRa_

Motive masallarından seçmeler

Pek çok insanın kafasında bir hedef vardır, fakat ona ulaşmak için adım bile atmazlar. Neden? Zihinlerindeki yanlış inançlar, masallar yüzünden. şimdi size başlıca yanlış inançlar ve neden onlardan sakınmanız gerektiğinden bahsedeceğiz.

Masal 1: Beceremem, onu yapamam Evet, yapabilirsin! Diğerleri ne yapabiliyorsa, sen de yapabilirsin. Aynı büyüklükte beyin, aynı iki kol ve bacak, her gün aynı zaman diliminde yaşayan kadın yada erkek tarafından yapılmış olan tüm olağanüstü şeyleri, sen de yapabilirsin.

Masal 2: Yarın başlarım
Belki, yapamazsın. Bugün yapabileceğin şeyleri asla erteleme. Yarın garanti değil ve geleceğin ne getireceğini kimse bilmiyor. Yalnızca şu andan eminsin. Buradasın ve hedeflerine ulaşabilirisin.

Masal 3: Bu benim için doğru olmayabilir
Uğraştığınız şeyin sizin için en iyisi olduğundan hiçbir zaman %100 emin olamazsınız. Çünkü sürekli yenilenir ve değişir. Hedefe yürürken pek çok kere yol değiştirirsiniz. Mükemmel fırsatlar kapınızı çalana kadar beklemeyin. Harekete geçin.

Rüzgar yoksa kürek çek!
Karşılaşılan her güçlük, her tehlike, aşılması gereken bir engeldir.

-HAYAT AKSİYONDUR, DAYAN…!

-Sabrın yerini hayatta hiçbir şey tutmaz…Eğer amacına ulaşmak istiyorsan, her zorluğa göğüs ger, her ıstıraba katlan..

-AZMİNİN HER KIRILIşINDA, GAYENİ – AMACINI DÜşÜN..!

-Eğer rüzgar yoksa, kürek çek; Bal yapan arıyı düşün, sonra… Koca çınarı deviren ağaç kurdunu ve… karıncayı hatırla. UNUTMA! HERşEYİN BEDELİ VAR…!

-Kanadını çırparak, dala yükselir kuş; Oturup boş yere çırpınmak neye yarar? Önce sebep göster, sonra ümitten söz et… Hayat aksiyondur, dayan!

-NEREDE BİR İRADE VARSA ORADA BİR YOL VARDIR!

-RÜZGAR YOKSA KÜREK ÇEK….!

Gurbet ellerde zorluk çekenlere bir  faydam olsun dedim ;)

aksa68

seni tebrik ediyorum.sanki beni anlatiyorsun.yazdiklarini okuyunca biraz daha kendime güvenmeye basladim sanki tesekürler

...mystery...

Masal 1: Beceremem, onu yapamam Evet, yapabilirsin! Diğerleri ne yapabiliyorsa, sen de yapabilirsin. Aynı büyüklükte beyin, aynı iki kol ve bacak, her gün aynı zaman diliminde yaşayan kadın yada erkek tarafından yapılmış olan tüm olağanüstü şeyleri, sen de yapabilirsin.

bunu ben öğrenme olarak değilde konuşma açısından düşünüyordum ama son zamanlarda öyle düşünmüyorum bunu okuduktan sonrada asla öyle düşünmemeye karar verdim çok teşekkürler.. ;D

gece

HAYAT AKSİYONDUR, DAYAN…!

-Sabrın yerini hayatta hiçbir şey tutmaz…Eğer amacına ulaşmak istiyorsan, her zorluğa göğüs ger, her ıstıraba katlan..

evet haklisin Vera ma bazende cekilmez oluyor :(

_VeRa_

Alıntı yapılan: aksa68 - Ağustos 24, 2008, 03:23:13 ÖÖ
seni tebrik ediyorum.sanki beni anlatiyorsun.yazdiklarini okuyunca biraz daha kendime güvenmeye basladim sanki tesekürler
Ben teşekkür ederim aksa kardeşim insanın kendine olan güveni en büyük gücüdür.Kendine güvenen Allah'a güvenir.Selamatle

Alıntı yapılan: ...mystery... - Eylül 05, 2008, 02:41:23 ÖS

bunu ben öğrenme olarak değilde konuşma açısından düşünüyordum ama son zamanlarda öyle düşünmüyorum bunu okuduktan sonrada asla öyle düşünmemeye karar verdim çok teşekkürler.. ;D

Sevindim canım ;)

Alıntı yapılan: gece - Eylül 21, 2008, 05:56:27 ÖÖ
HAYAT AKSİYONDUR, DAYAN…!

evet haklisin Vera ma bazende cekilmez oluyor :(

Mesaj üzerinden hayli zaman geçti umarım çekilmez dediğin dertlerin bitmiştir. :)
Sabır peygamber sünnetidir.Başarabilene helal olsun ya:)