Vizem çıktı arkadaşlar

Başlatan smc-403, Temmuz 12, 2008, 08:58:04 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smc-403

arkadaşlar vizem çıkmış pasaportum bugün elime ulaştı. 40 gün içinde çıktı bugün tam 40. gün arkadaşlar bu ayın 17 sinden  itibaren 3 aylık vize vermişler :D  17 sinde gidecem inşAllah Allah herkese bu duyguyu tatırsın

dinar

tebrik ederim smc darısı ben gibi vize bekleyenlere

kirsehir7

gözün aydin smc güle güle git.darisi diger vize bekleyen arkadaslara

gece

Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 12, 2008, 08:58:04 ÖÖ
arkadaşlar vizem çıkmış pasaportum bugün elime ulaştı. 40 gün içinde çıktı bugün tam 40. gün arkadaşlar bu ayın 17 sinden  itibaren 3 aylık vize vermişler :D  17 sinde gidecem inşAllah Allah herkese bu duyguyu tatırsın

Tebrikler  SMS senin adina  cok sevindim hadi hayirlisi  :angel:

Almancax i unutma :)

muzikisyen

Allah  yolunu  açık  etsin.darısı bız  bekleyenlerın başına

smc-403

çok teşekkür ederim arkadaşlar inşAllah diğer bekleyen arkadaşlrın vizesi çıkar en kısa zamanda Allah yardımcımız olsun

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 12, 2008, 08:58:04 ÖÖ

hadi gözün aydın ups takipçisi  ;D ;D

esma 41

smc-403

herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar

arzu_kılıc

Gözün aydın SMC  ....senin cıktıgından haberin olmusmudu yoksa birden biremi geldi pasoportun....benim 46 gün oldu bi ses yok....

kadriye_01

hayırlı olsun arkadaşım darısı bizlerinde başına

smc-403

Alıntı yapılan: arzu_kılıc - Temmuz 13, 2008, 10:44:11 ÖÖ
Gözün aydın SMC  ....senin cıktıgından haberin olmusmudu yoksa birden biremi geldi pasoportun....benim 46 gün oldu bi ses yok....

nasıl yani anlamadım neyden haberim olmuşmuydu

mero_20

smc sizide capraz sorguya cagirdilarmi ?? bir bilgin varmi neler soruyolar diye

kirsehir7

Alıntı yapılan: mero_20 - Temmuz 13, 2008, 01:36:26 ÖS
smc sizide capraz sorguya cagirdilarmi ?? bir bilgin varmi neler soruyolar diye
bu sorguyu herkese yapiyolar.bildigim kadariyla

mero_20

cok heycanliyim ya :D
ya inanmazsalar .. ben severek evlendim ve cok seyler atlattik birbirimize kavusabilmemiz icin ..
valla inanmazsalar koyarim onlerine yuzumugu gorsunler kac yildir ugrasiyorum diye.. :)

kirsehir7

Alıntı yapılan: mero_20 - Temmuz 13, 2008, 01:41:35 ÖS
cok heycanliyim ya :D
ya inanmazsalar .. ben severek evlendim ve cok seyler atlattik birbirimize kavusabilmemiz icin ..
valla inanmazsalar koyarim onlerine yuzumugu gorsunler kac yildir ugrasiyorum diye.. :)
insAllah alirsin arkadasim bir an önce vizeni.sevdigine kavusursun.Allah muttlulugunu daim ettin,sevdiginle bir ömür böyle sevgiyle kal.

mero_20

insAllah kirsehirli .. Allah herkesin yardimcisi olur insAllah.. evli olarak ayri kalmak cok zor .. insana cok koyuyor .. sen hangi aasmadasin vizen ciktimi?