Kirmizi Koltuk ve Almancax üyeleri

Başlatan esma 41, Temmuz 13, 2008, 03:26:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Vakti gelince kalkicak zaten Jentzsch ; olmadi badigardlar varya  ;D Esma demen yeter Yakomozlu_gece ;D

yakamozlu_gece

neyse gözlerimden uyku bekliyo yarın gece beklemeye devam ederim ben hadi iyi geceler arkdaşlar tschüs....

3,14

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 19, 2008, 02:24:43 ÖÖ
bu da ne ağırmış yaw hala kalkmadı :(

Zamanı gelince kalkar acele etme... ;)

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 19, 2008, 03:01:20 ÖÖ
Vakti gelince kalkicak zaten Jentzsch ; olmadi badigardlar varya  ;D Esma demen yeter Yakomozlu_gece ;D

Yok güvenlik demen yeterli.... ;D ;D ;D ;D

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 19, 2008, 03:04:27 ÖÖ
neyse gözlerimden uyku bekliyo yarın gece beklemeye devam ederim ben hadi iyi geceler arkdaşlar tschüs....

Gece gece beklemeseydin keşke, geceleri koltukta yatıyor Jentzsch.......... ;D ;D ;D ;D ;D

gece

Esma 41 ne oldu Kirmizi koltuk isi kim oturucak bekliyoruz sabirsizlikla :D

lengur

Valla dünya'da şu koltuk(misal kırmızı) için yapılan mücadeleleri gördükten sonra,bence en iyisi kırmızı kilimde(halıda da değil) yürümek.Çünkü sonradan "beyaz giyme toz olur siyah giyme söz olur" türküsünü söyler dururuz.

yakamozlu_gece

yaw kaç gün oldu hala oturamadım ben yaw sanki kral ın ölmesini bekleyenler gibi oldum :(

3,14

Her şeyin bir zamanı var... ;) ;) Esma41 işini bilir, biraz daha bekleyelim.. :)  Jentzsch'in süresi dolmamıştır büyük ihtimal.... ;)  Keine Hektik! ;D ;D

yakamozlu_gece

esma 41

Merhaba Arkadaslar ,

Güvenligimiz sag olsun ( yücel ve 3,14 ) Jentzschi zorla da olsa koltuktan  kaldirabildiler.
Kirmizi koltugumuz yeni konugumuza acik.  :)

Sonuclara bakilirsa ikinci Konugumuz sevgili Yakamozlu _gece olacak.
Sizi tebrik ederim .
Formalite icabi sormam gerekiyor ( halbuki dünden razi oldugunu biliyorum  ;D) Konugumuz
olmayi kabul ediyormusunuz , yakamozlu_gece ?

Duyuru :  :)

Anketimiz yeniden acilmistir .
6 gün boyunca yakamozlu _gece koltugumuzda konuk olacak (kabul ederse tabi ).  :D
Bu 6 gün icinde siz degerli üyelerimiz burada 3.Konugumuzu secebileceksiniz.
Ankete oy vererek.

Oylarinizi bekliyoruz.
Simdiden tesekkürler.  ;)

yakamozlu_gece

kabul etmemmi ben yaw ;D kaç gündür bu günün hayalini kuruyodum ben esma ben abi bir başka oluyo yaw bu koltuk birde o kadar zamandan sonra oturmak beni buraya lak gören arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim usanıp kalkdığımda sizlerden bu rahatlığı bu keyf i yaşamanız için size bende destek olacağım arkdaşlar  :D :D

esma 41

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 23, 2008, 08:39:21 ÖS
kabul etmemmi ben yaw ;D kaç gündür bu günün hayalini kuruyodum ben esma ben abi bir başka oluyo yaw bu koltuk birde o kadar zamandan sonra oturmak beni buraya lak gören arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim usanıp kalkdığımda sizlerden bu rahatlığı bu keyf i yaşamanız için size bende destek olacağım arkdaşlar  :D :D

Henüz Koltuga oturmadin yakamozlu _gece, rahat ve keyifli oldugunu nerden cikardin ?  ;D
Kabul ettigin icin tskler.(rahati ve keyifi simdi görecen )  ;D

Buyurun sizi Koltuga alalim .  ;D

(Konuyu aciyorum simdi ... az biraz beklemen lazim )  ;D

gece

Abooo  :o oneee  :o  amaninnn :-\  arkadaslar  yapmayin , etmeyin , tutmyin  ,benim kirmizi koltuk alerjim var dokunur bana

Oylarinizi Esma, sparta ,demir, yücel ve diger arkadaslara verin ya korktum ben maninnnn yaaaa   ::)

yakamozlu_gece

gece walla ben oturdum bu koltuğun özelliğinide bilmiyodum sanık gibi oldum yaw :( bu koltuğa oturana sorular soruluyomuş yaw blmiyodum ben neden sen beni uyarmadın çok kötüsün yaw ::)

gece

Hayirli olsun yakamouli_gece tebrik edemedim seni baya oldu sanirim sen Bu koltuga kurulali   ;D

Teknik nedenlerden dolayi bayadir Almanx sa gelemedim . Hadi bakalim kolay gele. ;) :D

süüüt aramizda kalsin zormu sorular bak oylara ben korktum ya oturmasammi su koltuga
  :angel: :laugh:

gece

Yakamozlu _gece  eyvaaahhh cokmu zorrr yaaaaaaaaaaaaaaa anneeeeeeeeeeeee :o  ::)  ;)

yakamozlu_gece

sen ne diyosun bu bizim esma varya bir sorular soruyo yaw 4.kelimeyi anlamaya çalışırken birincisini unutuyom yaw profösör gibi maşşAllah bzi cahl adamız yaw :(anlayacağın sorular çok zor birde lalezar varya soruduğu sorunun ceap ını istiyo veriyom ama hala istiyo ne biçim iş bu anlayamıyorum bugün yine aynı sorunun cevap ını istemiş bende görmezden geldim  ;D

gece

Yakamozlu_gece))))))))))))) ne diyorsun)))))))))))) abo)))))))))))))))  :o ;D

ben simdi napcam acil arkadaslari örgütleyim ESMAYA,SPARTAYA oy

versinle amanin)))))))))))) 
  ;D ;)