Kirmizi Koltuk ve Almancax üyeleri

Başlatan esma 41, Temmuz 13, 2008, 03:26:03 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Oh bizim is kabap valla ;D Bir tek Timur zorluk cikarmisti, onu da atlattik.. Simdiyse oturdugumuz yerden maas aliyoruz... ;D ;D

gece

Eyvahhh))))))))))   Sparta ne olcak simdi sanirim koltugun yeni misafiri sensin  :-\ sen basarirsin ya lafa laf  ;D

yakamozlu_gece

esma ya oy veren arkadaşlarıma teşekkür ederim ve kullanacak arkdaşlarından esma ya vermesini öneririm...

esma 41

Duyuru : % 33.33 oylamayla sevgili üyemiz Sparta kirmizi koltuga oturma hakkini kazanmistir.
Kendisi de kabul ederse eger , yakamozlu_gece arkadasimizi  kirmizi koltuktan kaldirma vakti gelmistir.
Yakamozlu_gece artik koltuktan kalkabilirsiniz .  :)
Size takrar tesekkür eder bundan sonraki "kirmizi koltuksuz "hayatinizda basarilar dilerim.  ;D

Sayin Sparta bey kirmizi koltuga oturmayi kabul ediyormusunuz ?

Lütfen , acilen cevap bekliyoruz sizden .
Simdiden tesekkürler.  :)

esma 41

Duyuru : Yeni anketimiz acilmistir .
Tatil/izin zamani oldugu icin , bu seferki oylamamiz 4 hafta sürecektir .
4 hafta sonra yeni Konugumuz belirlenecektir.
Lütfen anketimize oy vermeyi unutmayin.  ;)

Eger .. yakindan tanimayi istediginiz veya böyle firsat elime gecti ben seni terletmesini bilirim dediginiz bir arkadasimiz varsa ....
Ankette oyunuzu kullanabilirsiniz.

Kirmizi koltuga kim otursun ?  :)

Simdiden tesekkürler.

esma 41

Forumda 18.000 e yakin üyemiz oldugu icin herkesin Nickini/ismini yazamiyorum maalesef.  ;D
Lütfen unuttugum yada kirmizi koltuga oturmak isteyen üyelerimiz varsa haber versinler.
Tesekkür ederim.

Buyurun Anketimiz acilmistir.  :)

jentzsch

Alıntı yapılan: esma 41 - Ağustos 01, 2008, 12:00:30 ÖÖ
Forumda 18.000 e yakin üyemiz oldugu icin herkesin Nickini/ismini yazamiyorum maalesef.  ;D
Lütfen unuttugum yada kirmizi koltuga oturmak isteyen üyelerimiz varsa haber versinler.
Tesekkür ederim.

Artık senı de gormek ısterız koltukta kolıgee..  :) 4 hafta sonrası benım ıcınde uygundur. ;D

gece

Esma 41 4 hafta sonra Kirmizi koltugun yeni misafitimi olcak lütfen sorularda sinir olmasin   ;D

Ben söyle 10 soru hazirlarim mesela  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Ağustos 01, 2008, 12:14:22 ÖÖ
Alıntı yapılan: esma 41 - Ağustos 01, 2008, 12:00:30 ÖÖ
Tesekkür ederim.

Artık senı de gormek ısterız koltukta kolıgee..  :) 4 hafta sonrası benım ıcınde uygundur. ;D

Koligee sen gelde sorular senden olsun .  ;)

esma 41

Alıntı yapılan: gece - Ağustos 01, 2008, 12:22:02 ÖÖ
Esma 41 4 hafta sonra Kirmizi koltugun yeni misafitimi olcak lütfen sorularda sinir olmasin   ;D

Ben söyle 10 soru hazirlarim mesela  ;D

Eyvahhh  :)  Anketi yenidenmi düzenlesem acaba ...  ;D

yakamozlu_gece

gece

Yakamozlu_gece ne diyon  :o  sike falan ana bekcilik isini ele almali  ;D ;D ;D

yakamozlu_gece

yaw gece aslında esma oturması lazım bu koltuğa ne yaptı etti bişeyler etti ama tam anlayamadım spartanın oyunu çoğalttı yaw ben buna eminim  ::) ama bulacağım açığını ortaya çıkaracağım sen merak etme 8)

esma 41

Arkadaslar yanlis anlasilma olmasin .
Ankete şike falan yok. (biliyorum saka yapiyorsunuz ama ben yinede yazmis olayim )

Sayin Almancax üyelerimiz oylarini verdi  ve sonuc belli .

Sparta %33.33 oylamayla kazandi.

Ankette şike yapma hakkina sahip degilim. .

Bunu sadece Admin Muharrem yapabilir .

Onunda yapmadigina göre  :) .... bosuna iftira atmayin bana.  :)

gece

Yakamozlu_gece  sen iz üstünde ol ama dikkat   ::) :police:

3,14

yakamozlu_gece

Bunu sadece Admin Muharrem yapabilir .

Onunda yapmadigina göre :)   .... bosuna iftira atmayin bana. :)  

muharrem bey neden yapmasın  ;D ;D  ya o yaptıysa arkadaşlar su üstüne çıkarıyorum bakın herşeyi 8) yavaş yavaş söyeleyecek gece esma herşeyi 8)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D