Kirmizi Koltuk ve Almancax üyeleri

Başlatan esma 41, Temmuz 13, 2008, 03:26:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

jentzsch

Kırmızı koltuga oturan ılk uye bendim zamanında..  :)  Tadı damagımda kaldı.Koltuk sevdalısı oldum cıktım.

Nerde koltuk gorsem oturuyorum. ;D

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 05, 2009, 09:55:24 ÖSKırmızı koltuga oturan ılk uye bendim zamanında..  :)  Tadı damagımda kaldı.Koltuk sevdalısı oldum cıktım.

Bunu bilmemiz iyi oldu. ;D
Oylarini vermemis Arkadaslara duyrulur o zaman  ;D

gece

Bu gece Kirmizi Koltugumuzun yeni misafini belirliycez, Oy vermemis arkadaslarimiz var ise
Buyrun verin...
Gece TR Saatiyle 00:00 da yeni konugumuz belli olucak ve anketimiz tekrar düzenlenicektir...

Saygilar...  :)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 05, 2009, 10:18:56 ÖSBunu bilmemiz iyi oldu. ;D
Oylarini vermemis Arkadaslara duyrulur o zaman  ;D

;D ;D

3,14

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 05, 2009, 09:55:24 ÖSKırmızı koltuga oturan ılk uye bendim zamanında..  :)  Tadı damagımda kaldı.Koltuk sevdalısı oldum cıktım.

--> :haha: :haha:

NİLSENAM

yani benimde koltuk sevdam bugün sona eriyor öylemi  :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 06, 2009, 11:21:50 ÖÖyani benimde koltuk sevdam bugün sona eriyor öylemi  :haha: :haha:

--> Sana bir soru kagidi hazirlayim o halde. :haha:

NİLSENAM

NİLSENAM

bu gidişle koltuğu offline müb@rek'e bırakıcam ;D ;D

gece

Hic belli olmaz valla ;D
Aksama kadar oy vermemis olan arkadaslarimizda oylarini versin bakalim sonuc ne olucak... ;)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 06, 2009, 01:11:42 ÖSHic belli olmaz valla ;D
Aksama kadar oy vermemis olan arkadaslarimizda oylarini versin bakalim sonuc ne olucak... ;)

haklısın ablacığım,son ana kadar bekleyip görücez.... ;) ;)

3,14

--> Mübarekle Timur basabas gidiyor. Sinasi ise bu liderlik yarisindan henüz vazgecmis degil. alkis:) alkis:) ;D